MilanKopeKnihy | Komentáře u knih | Databáze knih

MilanKopeKnihy MilanKopeKnihy komentáře u knih

Smrt synů Smrt synů Lasse Holm

Dle mne dobry konec trilogie. Skvělé vyprávění o návratu z Konstantinopole do domovské země. Za mne asi nejlepší díl. Celou knihu jsem si užíval plnými doušky.

03.12.2022 5 z 5

Nájezdy synů Nájezdy synů Lasse Holm

Dle mého názoru rozhodně lepší než první díl. Děj krásně plynul a nebyli žádné hluché místa. Opravdu kniha chytla a nepustila až do konce. Vše je krásně popsáno a vše si dokážete živě představit přesně tak jak to mám rád.

02.12.2022 5 z 5

Pomsta synů Pomsta synů Lasse Holm

Příjemné odpočinkové čtení. Čte se téměř samo a stránky skáčou jedna za druhou. Děj se mísí s fikcí, ale je založen na skutečných událostí a to jej dělá zajímavějším. Doporučuji.

27.11.2022 4 z 5

Nimbus Nimbus Neal Shusterman

Naprosto famózní pokračování série a ten konec teda klobouk dole... Nemám co vytknout

22.01.2025 5 z 5

Kořeny zla Kořeny zla Markus Heitz

Skvělé zakončení celé série. Jen by mne trochu zajímaly další osudy hlavních hrdinů.

13.01.2025 5 z 5

Panovníkova magie Panovníkova magie Markus Heitz

Děj se v této knize hodně posunul k celkovému rozuzlení a jsou jasné strany. Série si drží laťku hodně vysoko a každou stránku knihy jsem si užil. Jsem zvědav jak to celé dopadne

11.01.2025 5 z 5

Před zraky Tzulana Před zraky Tzulana Markus Heitz

Opět výborný díl ze série a děj se hodně posunul. Nechybělo opravdu nic přes intriky, boje až po vývoj postav. Rozhodně doporučuji a jdu hned na předposlední díl.

06.01.2025 5 z 5

Znamení temného boha Znamení temného boha Markus Heitz

Opět super. Děj se dává pořádně do pohybu a hlavní hrdinové procházejí opravdu těžkými zkouškami. Doporučuji všemi deseti.

03.01.2025 5 z 5

Řád vysokých mečů Řád vysokých mečů Markus Heitz

Výborné pokračování série. Spousta různých zvratů i různého vývoje děje. Tento díl jsem si užil a hned jdu na další. Opravdu napínavá série od které se těžko odtrhává.

30.12.2024 5 z 5

Stíny nad Ulldartem Stíny nad Ulldartem Markus Heitz

Skvělý začátek série a vývoj hlavní postavy je naprosto parádní. Vše je skvělé napsáno a čte se více než dobře. Hned jdu na druhý díl a jsem zvědav, jak to tedy bude či nebude. Doporučuji

28.12.2024 5 z 5

Bílá růže Bílá růže Glen Cook

Výborné zakončení série. Nemám absolutně co vytknout. Doporučuji

26.12.2024 5 z 5

Tyranův stín Tyranův stín Glen Cook

Skvělé pokračování série a za mne lepší než první díl. Skvělé postavy i vývoj děje. Nemám co vytknout. Hned jdu na poslední díl.

22.12.2024 5 z 5

Temný prorok Temný prorok Jiří Kulhánek

Opět skvělá akční oddychovka plná krve a hlášek. Hned jdu na poslední díl

15.12.2024 5 z 5

Světlonoš Světlonoš David Gemmell

Volné pokračování první dílu, ale na první díl to ani zdaleka nemělo. Konec celkový dojem vylepšil.

17.05.2024 4 z 5

Rytíři temné pověsti Rytíři temné pověsti David Gemmell

Teprve druhá kniha od tohoto autora, ale už teď vím, že to bude jeden z mých oblíbených. Skvělý příběh, který člověku chytne a nepustí. Skvělé postavy. Hned jdu na Světlonoše.

14.05.2024

Temný měsíc Temný měsíc David Gemmell

Naprosto dokonalý příběh i svět, ve kterém se odehrává. Nemám co vytknout. Rozhodně se pustím do dalších knih od toho autora :).

12.05.2024 5 z 5

Oberonova předehra Oberonova předehra Kevin Hearne

Naprosto úžasně napsané příběhy z pohledu Oberona. Celá kniha mne velice bavila a rozhodně doporučuji. Hned jdu na Nabodnutého.

29.04.2024 5 z 5

Thorovo kladivo Thorovo kladivo Rick Riordan

Příjemná oddychovka, která pobaví. Mám rád vše od Ricka, vždy je to příjemné dobrodružství se spoustu humoru :)

27.10.2023 5 z 5

Armáda Armáda Miroslav Žamboch

Opravdu skvělé povídky :) Bakly jak ho máme rádi.

20.05.2023 5 z 5

Hrobka nemrtvých Hrobka nemrtvých Rick Riordan

Naprosto dokonalý dej. Od začátku až do konce jsem si tento díl náramně užij. Spousta známých postav a celkově za mne asi nejlepší díl série zatím. Jen škoda, že už se blížím konci série. Rozhodně mohu doporučit :)

23.01.2023 5 z 5