MiliKry komentáře u knih
Tahle spisovatelka umí prostě psát. Od samého začátku plně napětí a zvratů. Hlavní postava agentka Altairova je mi moc sympatická a už teď se moc těším na další díl z této povedené série.
Tahle kniha neměla jedinou chybu...skvěle se četla, napínavá od začátku až do úplného konce a příběh, který má hlavu i patu. Přečteno téměř jedním dechem během dvou dnů...úžasné...těším se na další knihy této autorky
Děkuji spisovatele za tuhle knížku. Jako bych ji psala ja. S každou větou se naprosto ztotoznuji. Každý člověk by ji měl přečíst! Tolik citlivé a tolik bolestivé téma a přitom je nás tolik, co tohle musíme prožívat. Těžké jak pro nás, tak pro naše okolí.
Miluju Collen, miluju její knihy a tahle je opět povedena. Trošku něco jiného než její předchozí knihy, ale překvapilo mě to a už teď se těším na další.
Přečteno jedním dechem....pro někoho brak, pro mě skvělá a čtivá kniha....
CF - podcenovana nemoc, málo lidí o ní ví. Krásně napsaný příběh, který byl psaný podle Alice Martineau. Smutný, ale zároveň nabitý bojovnosti a odvahou. Uff...
Tohle je úplně jiné téma než obvykle čtu a jsem ráda, že se ke mně kniha dostala. Občas jsem si říkala, že tohle může klidně být i reálný příběh, protože lidé jsou různí. Výborně napsané, příběh mě pohltil od začátku a jen jsem čekala jak to dopadne.
Moje první přečtena knížka z téhle série a bavila mě hodně, takže není rozhodně poslední. A vůbec nevadí, že jsem nešla od 1. dílu Rakera.
Knížka měla spád a ke konci jsem se nemohla odtrhnout.
Knížka mě velmi bavila. Je velmi dobře napsaná a čtivá. Taky se mi líbilo, že tam byly části psané formou deníku. Hlavní hrdina sympaťák. Těším se na druhý díl
Trošku urychlený konec, proto minus jedna hvězda, ale jinak velmi zajimávý námět knihy. Líbila se mi, měla spád, žádné nudné čtení :)
Drsné, smutné...období španělské chřipky muselo být hrozné. Moc hezky napsané.
Mám ráda knížky od téhle spisovatelky. Knížka slib byla hezká, trošku smutná, ale bylo to ze života.
Moje první od Harlana a moc se mi líbila, přečteno za dva dny a ten konec, ani jsem nedýchala. Určitě si pořídím další knihy od tohoto spiovatele.
Četla jsem po sobě dvě podobné knížky, každá byla o únosu a tahle mě zaujala o něco víc. Měla spád, četla jsem to jedním dechem a ten konec mě dostal, to jsem nečekala ani ve snu.
Knížka mě bavila, nebyla to taková ta klasika plná erotiky, ale byl v ní i humor. Samozřejmě konec dobrý, všechno dobré.
I přes nespočet pravopisných chyb a překlepů mě knížka neodradila a přečetla jsem ji téměř jedním dechem. Velmi silný příběh. Smutné, co museli rodiče a jejich děti prožívat :(
Velmi silný a poutavý příběh z těžké doby. Knížka se moc dobře četla.
Krásný a smutný příběh, pěkně napsaný. Líbí se mi myšlenka 1000 polibků. Místy byl příběh zbytečně přeslazený, ale nevadilo mi to. I slzy ukáply :(
Knížka se mi moc líbila, četla se dobře. Na konci jsem uronila slzu, ale to se dalo čekat.