milovnice_knih_ komentáře u knih
Krásná novela, ve které sledujeme jak se Charlie vyrovnává s tím, že Nick půjde na výšku.
Jelikož miluju Srdcerváče, tak tuhle novelu jsem nemohla minout, jak už jsem psala je krásná, ale má i své chyby respektive jednu velkou chybu, za kterou knížce dávám dolů jednu hvězdičku. Chybou je to, že chování Charlieho mi přišlo trochu moc. Chápu, že má strach o jejich vztah, ale trošku to přehnal. Jinak to bylo celkem krásné čtení.
Můžu celkem doporučit.
Moje první přečtená knížka roku 2023.
Bohužel musím říct, že mě knížka zklamala.
Když jsme knížku probírali ve škole, tak mě zaujala svým příběhem. Knížku jsem začal číst a musím říct, že mě ze začátku celkem bavila, ale postupem čtení jsem se začala nudit. Děj mi přišel zdlouhavý a trochu nudný. Některé ty promluvy postav bych upravila tak, aby byly kratší. protože některé byly moc dlouhé a vůbec mě nebavily.
Postavy byly průměrné, k žádné jsem si nevytvořila extra velký vztah, byly takové nijaké. Co se týče stylu psaní autora tak se kniha četla velmi dobře, autor píše dobře a z textem jsem neměla žádný problém.
Pokud váháte zda si knížku přečíst, tak si ji přečtěte a vytvořte si názor sami.