Nick a Charlie přehled
Alice Oseman
Srdcerváči / Motýliky série
Stýskání lásku jenom umocňuje, že jo? Všichni ví, že Nick a Charlie jsou dokonalý pár – jsou nerozdělitelní. Ale teď Nick odchází na vysokou školu a Charlie zůstane na střední sám. Všichni se ptají, jestli zůstávají spolu, ale co je to za hloupou otázku?! Vždyť tohle je Nick a Charlie, proboha! Jak se však nezadržitelně blíží chvíle, kdy se budou muset rozloučit, oba začínají pochybovat: je jejich láska opravdu dost silná na to, aby vydržela i vztah na dálku? Nebo jen oddalují nevyhnutelné? První láska koneckonců málokdy vydrží věčně…... celý text
Literatura světová Novely Pro děti a mládež
Vydáno: 2022 , CooBooOriginální název:
Nick And Charlie, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nick a Charlie. Přihlašte se a napište ho.
Krátké, ale roztomilé. Já jsem byla spokojená. Přečteno za jeden den a pro mě to byla oddechovka, ale krásná. Hlavně co se týkalo velkého romantického gesta.
Knížka byla slabá, měla velká písmena, takže se četla dobře a rychle. Snad se mi nestalo, že bych měla knížku přečtenou během dvou dnů. :D Ale byla docela slabá, co se týče děje. V podstatě se Nick a Charlie pohádali o tom, že se báli vztahu na dálku a to, že Charlieho štvalo, jak Nick pořád mluví o vysoké a jak se tam těší. A Charlie se toho bál, že zůstane sám. To byl vlastně celý děj knížky. Je to spíš čtení pro teenagery nebo mladší, ale i tak jsem si ji chtěla přečíst. Srdcerváče jsem nečetla, komiksy mne nebaví, ale viděla jsem seriál a ten byl fajn. ;)
Prostě já, Bouře a běs a další knižní novinky (41. týden)
06.10.2024
Program apokalypsy, Nick a Charlie a další knižní novinky (21. týden)
22.05.2022
Kniha Nick a Charlie v seznamech
homosexualita romantika gayové LGBT, queer, LGBT+
2019 | Srdcerváči. Kniha 1 |
2014 | Solitaire |
2019 | Srdcerváči. Kniha 2 |
2020 | Srdcerváči. Kniha 3 |
2021 | Srdcerváči. Kniha 4 |
Jednohubka na hodinku, ale krásná, pro fanoušky Srdcerváčů povinná četba.