Miluna40 komentáře u knih
Jeho prvni dve knihy se mi opravdu libily a byly ctive i vtipne. Okamziky stesti mne zklamaly a tato to nevylepsila. Uznavam,ze uplny propadak to neni. Ale jestli se chcete zasmat tak jedine: Prvok,Sampon Tecka a Karel nebo Maly prazsky erotikon.
Nic narocneho,napinava tez mic nebyla...nejdrive vypadala zajimave,v polovine jiz nuda,zaver v necem prekombinovany a v necem predvidatelny. Docetla jsem,protoze jinou knihu jsem u sebe nemela
Napinave cteni,libilo se mi prolinani minulosti a pritomnosti. Zklamaly mne posledni stranky a az moc mrtvol,ale jinak fajn cteni. Doporucuji
Zklamani. Cetla jsem od ni vice knih,ale tato mi prisla nejslabsi. Postavy cernobile,jak zasahne nahoda vam dojde celkem brzo. Po prvnich strankach jsem si rikala,ze to bude na autorku nezvykle drsna kniha,ale ne...
Oddychova,lehka detektivka. Nic moc do hloubky,ale v lete k vode,dobre cteni
Dobre napsane,jako vetsina jejich knizek. Oddychova detektivka. Jen mne zklamalo,ze vinik byl tak snadno odhadnutelny:-(.
Nebyla spatna,ale moc mne nebavila. Hlavni hrdinka mi ponekud lezla na nervy a konec to nevylepsil.
Knizka byla ctiva,nenarocna na premysleni a presto obcas napinava. Hlavni postava vlastne vubec nebyla hlavni,coz se mi libilo. Konec byl rychly,zadne protahovani. Mozna az moc,ale to mi vubec nevadilo. Takze pokud se nechcete pri cteni bat,ale napeti citit,tak si ji prectete. Davam tri hvezdy
Libila se mi,sice bych ji nenazvala psychothrilerem,ale jinak dobry. Konec jako zacatek,proc ne...cetla se dobre i proto,ze jsem stale doufala jak se rozjede. Pro mne oddech,zadne napeti nebo drama.
Moc se mi libila. Napinava,tajemna,mic dobre se cetla. Nechci vic komentovat,abych neprozradila moc... Doporucuji
Prijemne jsem si u ni odpocinula,libila se mi. Logicka,zadny drastak.
Kdyz jsem si precetla zalozku,moc se mi do ni nechtelo,ale makonec se mi libila. Doporucuji
Skvela kniha na letni dovolenou. Klasicka,napinava detektivka.
Bavila jsem se,libi se mi kdyz jsou postavy vykreslene z vice nez jednoho pohledu. I kdyz tusite co bude,stejne se bavite a nejake prekvapeni je.
Cetla jsem cestou v kolone. Ctiva to ano,ale....cekala jsem vic. Konec pritazeny za vlasy. I kdyz nepatri mezi uplne nepovedene.
Nebyla špatná, ale konec nic moc a byl odhadnutelný. Nicméně doporučuji jako letní čtení.