MimiNinaFuraha komentáře u knih
První povídka celkem havárka. Ale druhá už byla celkem fajn :) tak jen kvůli té druhé povídce bych tu knihu možná doporučila. Je to fakt 50:50. :) ale pan Viewegh mi ji podepsal, tak proto čtyři hvězdičky. Jinak bych dala tři :)
Tak tahle knížka se mi četla velmi dobře a příběh se mi také libil. Když si vezmu, že to je podle skutečné události - fakt moc hezké :)
No... Já knihu přečetla, neměla jsem s ní více méně žádný problém. Ale že by mě nadchla, to taky ne. Dalo se to číst, ale řadím ji mezi knihy, které neurazí, ale ani nenadchnou :) Ale tak do pochmurného počasí to jde :)
Jak já miluji čtení a všelijaké zápletky, tak.... tohle se mi prostě četlo špatně. Milionkrát jsem knihu odložila až jsem si najednou řekla: Proč čteš knihu, která se ti čte špatně? A odložila jsem ji nadobro. Takže nedočteno.
Jako nebylo to špatné. Ale znova to už číst asi nemusím. Konec se mi nějak táhnul.
Dočteno. Věděla jsem, co čtu, protože jsem před léty viděla film, který mě rozplakal neskutečně. Film mi přišel lepší. Ale tak šlo to :)
V prvé řadě musím napsat, že podobné romány nečtu zase tak příliš často. V reálu jsem poměrně romantická, ale v té knize už na mě těch sladkých řečiček bylo až příliš. Nechce se mi věřit, že by se v historii našel muž, který by měl takové řeči. Ale chápu, že my ženy bychom si to možná přáli. Ačkoliv mě to fakt přišlo prestrelené a vtipné. Ale tak jako oddychovka to šlo. Však nemusím číst pořád nějaké to napětí :)
Je mi líto, ale nedočetla jsem to. Nemohla jsem se začíst. Proste to neslo. A to jsem se tak na tu knihu těšila. Je mi to líto :(
Konečně jsem ji přelouskala. Byl to boj. Nemohla jsem se začíst.
Já mám z knížky smíšené pocity. Vlastně jsem ji ani nedocetla. Ne, že by byla špatná, ale mě nějak nechytla. Oddychovka-ano. Ale po pár stránkách ...cca 45, jsem si řekla, ze tu knížku přenechám někomu jinému a já si najdu takovou, která mě opravdu pohltí. Ale nemůžu knížce nic vytknout. Jen...si mě nezískala. :(
Přečteno. Ke knížce jsem přistupovala trošku předpojatě, protože jsem byla ovlivněna názorem mého tatínka, který nemá příběhy paní Agáty rád. Ale mě se knížka líbila. Celkem mě i vtáhla a videla jsem v hlavě pořad pana Sucheta :) dobré to bylo :)
Celkem příjemná knížka :) tak nějak jsem tušila, kdo na konci zemře. Ale četlo se to příjemně. Takže klidně do toho.
Další povedená kniha pana Browna :) Co dodat, spisovatel je prostě šikulka :)
Já jsem knihu asi tisíckrát odložila a tisíckrát jsem se k ní vrátila. Pohltila mě až v druhé půlce, kdy začalo všechno do sebe zapadat. V konečném důsledku mohu říci, že je to dobrá kniha. :)