MirkaRezlerova MirkaRezlerova komentáře u knih

Dvě tváře lásky Dvě tváře lásky Marie Hamáková

(SPOILER) Tak tohle bylo příjemné překvapení a seznámení se se skvělou novou českou autorkou. Knihu jsem zhltla za dva večery a po přečtení mi bylo tak nějak smutno, že příběh skončil. A že to byl příběh!

Asi budu jedna z mála, ale já svým způsobem fandila Janě. :D Je vím, to ona je ten záporák... Jenže ty já prostě ráda. Postava Jany je opravdu povedená, propracovaná a komplexní - to se mi líbí moc, že i když je to mrcha, nedá se říct, že by byla černobílá. Bavily mě její myšlenkové pochody i vnitřní komentáře situací. A nejednou jsem se přistihla, že jsem si říkala, že já bych se Janě zalíbila, protože stejně jako ona jsem viděla, kde hlavní hrdinka zrovna udělala přešlap. Asi bych se měla zamyslet, co to o mně vypovídá. :D
Ale zpátky k příběhu a postavám. Ústřední pár je milý a i když já osobně bych Jakuba dost rychle kopla do zadnice, nemůžu se Matyldě divit, že ho má ráda. Matylda sama je pak zlato. Je to super holka a věřím, že bychom byly kamarádky. I když já mám v něčem sklony jako Jana. :D Na rozdíl od ní ale beru lidi takové, jací jsou.

Příběh je opravdu hodně čtivý, napínavý a vlastně až do konce jsem nevěděla, jaké tajemství to ta Jana má. Takže dobře vystavěné. :) Co bych pak opravdu ráda vyzdvihla, jsou erotické scény. Sice tu na ně někteří nepíšou zrovna nejvybíravější hodnocení, ale já je naopak hltala a věřila jim. A co je nejdůležitější, nebylo mi u nich trapně. A to se mi jen tak u takových scén nestává. Takže za to chci autorce vyseknout poklonu!

Příběh mě bavil, četl se skvěle, měl přesah a zajímavou zápletku. Rozhodně se těším na další autorčin počin! :)

Jo a jen takový malý detail. Když budete číst pozorně, dojde vám, proč je obálka taková, jaká je. ;)

06.11.2024 5 z 5