Miruneček komentáře u knih
Moje naprostá topovka. četl jsem snad 5x a stále mě baví.
Jen velké POZOR. Najděte si originál. Četl jsem ČTYŘI VERZE u kterých mnoho věcí chybělo.Je i verze knihy, která je napsána jen podle filmu a tudíž tam chybí mnoho postav.
Moje naprostá topovka. četl jsem snad 5x a stále mě baví. za mne asi nejlepší díl
Kniha která si na nic nehraje a ukazuje realitu. Pokud to někdo vidí jako špatnou věc, nejspíš sám ty špatnosti produkuje nebo vyhledává. Nehledejte zlo tam kde není.....
Božeeee. Tak to je brutalita. Ani se nedívím, že toto psal autor z nudy a to na záchodě. A hle pro mě geniálně šílené a strašně zábavné. Filmové spracování je bohužel hodně očesané a možná nestojí se něj dívat ani na záchodě.
Určitě moje topovka
Třetí díl byl velice překvapující. Ale příběhově jsem strádal o proti předešlých dílů.
Mno.... až se za ty Američany musím stydět. Ale zase na druhou stranu kdo by takto v době války nekradl. Kniha je velice podrobná a má poutavé a i občas groteskní příběhy. Jen mi vadila právě ta podrobnost co se týče příběhů. Jak pan spisovatel mohl vědět a to doslova, že někdo nad něčím konkrétním přemýšlel cestou domů, že ho bolela hlava, že se to nikdo nikdy nedozvěděl a přitom autor o tom píše :D Docela fajn kniha a hodně velké překvapení, kolik pokladů na světě je. Doporučuji
Mě to teda potěšilo a příjemně překvapilo. Krásně popsáno jak by šlo lidem o život, začnou dělat nehezké věci.
Nádhera. To si hned člověk uvědomí co znamená opravdu tvrdá práce i život.
Bože to je nádhera. Jen v knize o proti filmu je to smutnější :( Překvapilo mě, že v knize je o mnoho více zajímavostí a událostí, za což jsem velice rád. Bylo by fajn to dávat jako povinou četbu, aby se nezapomnělo na staré časy....člověk by si pak všeho více vážil...i když v této době si už nikdo ničeho neváží :( DOPORUČUJI
Výborná kniha. Asi nejobsáhlejší kniha co se týče mincí a nejen jich (i když dvě mince jsem nenalezl :) ) Mám vydání z r.2019. Doporučuji
Začátek se náramně podobá Covidové době. Potom přijde převrat a vyšetřování. Toto téma mě neoslovilo. Vlastně tuto knihu jsem četl díky dětem, kteří mi jí přinesli z knihovní budky. Měla jiný přebal a tak mysleli, že se jedná o horor.
Nejen slova, která změnila svět. Ale i zajímavé příběhy s tím spojené. Doporučuji jako základ o seznámení slavných lidí od Mojžíše po Hitlera :)
Ani první a myslím, že ani poslední stejné téma které kdo kdy napsal. Příběh je poutavý to jako jo, ale...
(SPOILER) Bál jsem se do toho jít. Ale totálně předčila mé očekávání. S postavou jsem se rychle sžil. A ten konec....smutné a veselé zároveň.....jak asi skončil?!
Jak píše Áža707 skvělá myšlenka i potenciál. Jen ta stvoření o rychlosti lenochoda :D