Misanhanelojc komentáře u knih
Jsem velmi překvapená tím, jak celá kniha skončila. Celou dobu jsem myslela, že ta jedna osoba je vrah, napadli mě samozřejmě i jiní, ale skutečného vraha, toho jsem na mysli nikdy neměla a byla jsem orpabdu v šoku. Kniha napínavá do poslední chvíle.
Moc pěkná kniha, trošku napínavá, romantická, přečteno na jeden zátah :)
Super knížka, takový závěr, jaký tam je, jsem nečekala a ani mě to v nejmenším okamžiku nenapadlo, že to takto dopadne. Četlo se to pěkně, chvilkama mi hlavního hrdiny Finna bylo líto, zároveň jsem litovala i jeho současnou přítelkyni Ellen, protože jsem měla pocit, že se jim těmi událostmi rozpadne vztah.. To jak se karta obrátila, mě ale velmi překvapilo.
Dávám plný počet hvězdiček :-)
Kniha velmi zajímavá A může nám ukázat to jak to může chodit i v běžném životě
Tato knížka mě maximálně nadchla a vlastně jsme pachatele neodhalili až do samotného závěru Což se mi líbilo protože závěr Jaký této knize je jsem opravdu tedy nečekala
Hodně zajímavá kniha, která dokáže ukázat, jake nebezpečí číhá na sociální síti.
Knížka pěkně napsaná. Autor promlouvá ke mě, jako ke čtenáři. Přečetla jsem za 2 hodiny, jedním dechem. Občas i slzy tekly proudem... Nikdy by se na zlo nacismus nemělo zapomínat a mělo by se stále a stále připomínat. A všichni bychom měli mít na paměti, že i když nadavame, nevazime si věci, byli zde lidé, kteří na tom byli mnohem hůř a pokud přežili, snaží se lásku a mír předávat dal!!!
Vždy ráda sáhnu po této francouzské autorce, její knihy se mi líbí. Krásně popisuje myšlenky a pocity daných postav, což bude asi také dáno její profesí. Příběh je příjemný a pohodový.
Kniha se mi líbila stejně tak, jako ostatní knihy této autorky. Některou jsem přečetla rychleji, některou pomaleji, ale naprostá spokojenost a většinou vždy s dobrým koncem