MisAri
![Psí život Psí život](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495810/psi-zivot-gOc-495810.png?v=1652798739)
Život psů a jejich páníčků - srdcovka. Kniha mě rozesmála, dojala, donutila se zamyslet a taky byla na závěr pěkně napínavá. Ari je láska a jorkšír Terry je prostě týpek :))), postavy mě zaujaly a ihned jsem si celý příběh zamilovala. Víc takových skvěle napsaných knih a autor je talent! ⭐️
![Hrobař Hrobař](https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455829/hrobar-7b2-455829.png?v=1602949981)
Konečně... Velké díky za tuto knihu. Konečně jsem se po dlouhé době začetla a ztratila pojem o čase, protože jsem se vydala dovnitř knihy a procházela poutavým příběhem, kterému nechybí vtip ani překvapivý závěr, zajímavé metafory a skvělé ilustrace. Díky za dokonalý čtenářský zážitek! ❄️ ❤️
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![O(byčejný) život O(byčejný) život](https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/228954/o-bycejny-zivot-228954.jpg?v=1415672012)
Knížka čtenáře okamžitě vtáhne do svého nitra - jen co otočí první stránky. Příběhy jsou okořeněné obrazností a pikantní humor je dobře namířený jako šipka doprostřed terče. A stejně tak zasáhla i mě.
(Anti)hrdina je okouzlující sráč :)), zesměšní každého, kdo mu nestačí, místy je zranitelný, surový, povýšený, ulhaný :D, ale vždycky svůj. Několikrát jsem se nahlas rozesmála v MHD nebo ve vlaku - a to se mi dlouho s žádnou knihou nepodařilo :).
Doporučuji!!! Jediné, co mě mrzí je to, že jsem knihu přečetla tak rychle, ale jinak to nešlo :).
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)