Mishaacka Mishaacka komentáře u knih

Boss Boss Marcy Jell

Super oddechovka... jen jsem čekala trochu více. Pro mě to byla spíše romantika, erotické scény tam teda žádné extra nebyli. Navíc mi to hodně připomínalo sérii V Ringu a mého oblíbence Remyho. Doporučuji jako nenárocňou romantiku

01.06.2023 3 z 5

Podmanivý Podmanivý Jodi Ellen Malpas

Knihu jsem začala číst na doporučení s tím, že je to samostatný díl, protože další kniha je o jiné postavě. A s touto informací mi přišla první půlka knihy slabá, až jsem byla lehce zklamaná, protože Jodi je moje top autorka. V půlce knihy jsem si našla informace a zjistila, že kniha je součástí série a 3+4 díl pojednává znovu o Dannym a k tomu i Jamesovi (hl. postava 2 dílu) a jedná se o úvodní knihu série. Tak to už jsem měla na vše jiný pohled a odpustila jsem ze začátku utahaný děj. Druhá půlka knihy to už pak byla jízda. Jak už to Jodi umí, tak mezi Dannym a Rose to neskutečně jiskřilo, jejich vztah jsem jim věřila... Nakonec to dobře dopadlo, ale i tak samozřejmě dost věcí pro mě zůstalo otevřené a těším se na další díly. Zatím 4*

30.04.2023 4 z 5

Impuls Impuls Michaela Zamari (p)

věkový rozdíl/ age gap 38 vs 23
cestování, letní atmosféra
nejlepší přítel otce
slow-burn romance
střídání pohledu Riley a Connora

Prázdninová romance z pera slovenské autorky, která se dočkala českého překladu.
Miška má velmi originální styl psaní a musím přiznat, že mi chvíli trvalo, než jsem si na něj zvykla.

Knihu můžu doporučit všem romantickým duším nejlépe se zálibou v cestování a když hledáte v knihách i hlubší myšlenky.

Miška pracuje v příběhu s různými tématy a Riley je žena tzv. boho stylu. S tím souvisí i její dlouhé vnitřní monology a až filozofické rozjímání.
A tady se musím přiznat, že už na mě toho bylo moc. I časté cestování mě trochu unavilo. Takže jsem knihu na 2 týdny odložila, než jsem se k ní vrátila.
Za mě by mohla být kniha i o 100 stran kratší a děj se tak trochu urychlil, protože jsem se po cca 150 stranách začala nudit.
Pauza od příběhu pomohla, protože pak jsem už přečetla bez problémů a poslední třetinu jsem si užívala.

V knize hodně cestujeme a ještě Riley žije v Bratislavě a Connor v USA. Takže se kromě jiného potýkají i se vztahem na dálku. Potkávají se tedy v různých evropských městech.

Rozhodně jsem se neskutečně zamilovala do hlavních postav. Riley byla mladá žena, která se rozhodne budovat vlastní život, který tají před svým otcem. Dává přednost svému štěstí a psychické pohodě. Ráda nosí bižuterii/cinkrlátka a vyrábí náramky.
Connor byl láska na první pohled. Stejně jako Riley si prožil smutné období a tak si dokáže cenit štěstí, které ho potká. Skvělý muž, kterého by po svém boku chtěla každá žena. A také chtěl svým projektem pomáhat.

Vztah Riley a Connora byl spíše na citové úrovni. Erotické scény jsou tedy romantického rázu, plné citů. Kdo nemá rád klišé erotických knih, bude spokojený - já preferuji ten vulgárnější styl, ale tady by se to vůbec nehodilo.
Takže milování jen doplňuje romantickou linku.

08.12.2024 3.5 z 5

Výkřik do ticha Výkřik do ticha Amo Jones

erotická darkromance
vztah MMF
drogy, násilí, znásilnění a zneužívání, pedofilie
manipulace s myslí a vzpomínkami
obchod s lidmi, zvrhlé scény
vulgarismy, explicitní popisy
propojení se sérií Elitní klub králů
pohled ze strany Lilith, Kyrina i Eliho

Dooooobře... Tady se jelo rychlostí turbo.
Až jsem si říkala, jestli během psaní série Amo taky nejela na vlně LSD, protože je geniální a šílená.

Byla jsem zvědavá na tento vztah, hlavně díky zlomeným duším Kyrina a Lilith. K tomu pak příchod krále Eliho a bylo dokonáno. Nemohli by existovat ve dvou, museli být tři, jen tak to dávalo smysl.
Opravdu jsem si zamilovala trojlístek. Mezi nimi to vše klapalo, přitažlivost také skvělá, já jsem jim to celé věřila.

Opět velká dávka žhavosti a zvrhlostí. Vztah MMF přináší erotiku všichni se všemi. Takže nechybí ani MM scény. Divoká a vášnivá jízda.

Lilith mi trochu neseděla s popisem, který o ní dělala Sas. Lilith byla zlomená a taky šílená, ale rozhodně neviděla svět jen černobíle anebo neměla žádné emoce. Dávala najevo věrnost Sas, svým panenkám a pak i svým mužům.
Čekala jsem, že se dozvím i něco o pobytu Kyrina v Patientii, ale bohužel. To mi chybělo.
Náš milovaný Eli! Jak jsem na jeho protějšek čekala a jak je u králů zvykem, nikdy nejsou ve vztahu jen dva.

Pro sérii je specifická linka s manipulací myslí a vzpomínkami. Jen mám dojem, že to tam umí snad každý a není to "dar" a superschopnost.
Jedno je jisté a to, že nic není jisté. Lidé si na sebe vzájemně nepamatují anebo nějaké vzpomínky chybí. Nemůžete věřit ničemu, co kdo říká anebo si myslí a už vůbec nevěřte jejich vzpomínkám.

Do zamotaných vztahů, intrik, manipulace a příběhů z minulosti mezi Kizničem a Patientií, se ještě zamotají Králové. A Králové mají své vlastní hry, tajemství a cíle.
Některé scény jsem si musela přečíst znovu, abych se zoientovala, místy toho bylo až moc.
Taky bych ocenila, aby mrtví zůstali mrtví.
Proto i dávám nižší hodnocení, než předchozí knihy.
Ten závěr tomu nasadil korunu a samozřejmě, že musím dostat odpovědi....

27.11.2024 4 z 5

Kráska a hráč Kráska a hráč Ilsa Madden-Mills

adult romance z maloměsta
jedna noc
sousedé
slow-burn/pomalé poznávání
smrt blízkých
prostředí amerického fotbalu

Romantická oddechovka, která se odehrává v texaském maloměstě, v prostředí střední školy.
Čekala jsem trochu více erotiky, ale bohužel, převážila romance. Jedna z těch, která mezi ostatními zapadne. Na druhou stranu autorka píše hodně čtivě

Je to taková pohodovka, i přesto, že se v příběhu vyskytuje smrt blízké osoby. Žádný wau efekt se nekonal. Občas jsem se i pobavila např. u příhody s rozbitým záchodem u Ryana Reynoldse nebo když hráli šipky. Oblíbila jsem si i vedlejší postavy Sonie, Skeetera, Lois, Sabine a studenty.
Docela fajn na vyčištění hlavy po nějaké divočejší knize.

Za mě je to spíše pikantní romantika, než erotika.
Na ero je tam těch scén opravdu minimum a taky chybí sexuální napětí. Nějak mě ty 3 ero scény nechaly v klidu.

Osudová noc před dvěma lety - Ronan potkává na večírku přitažlivou "princeznu Leilu" a s tajemnou dívkou stráví nezapomenutelnou noc, která ho nakopne do života. Ani neví, jak se tajemná kráska jmenuje a pořádně si nevybaví její tvář.
Proč je mu jeho nová blonďatá sousedka něčím povědomá?

Ronan se po úrazu přesouvá z New Yorku do texaského maloměsta, kde se stává trenérem středoškoláků. Po hvězdné a tragicky ukončené kariéře se zaměří na trenérskou práci.
Ronan byl fajn a jeho příběh byl srdcebolný, protože zásah osudu byl opravdu nemilosrdný. Postavil si kolem srdce zeď a nechtěl se vázat. Líbil se mi jeho vztah s klukama na střední.

Tragická událost přinutí Novu k návratu domů, kdy dostane do péče svoji patnáctiletou sestru.
Moc se mi líbila její prořízlá pusa a kuráž. Uměla se do všeho vrhnout po hlavě a vůbec ji nezajímalo, koho musí cestou převálcovat. Měla úžasný vztah se sestrou.

23.09.2024 3 z 5

Playmaker Playmaker Marcy Jell

chůva vs svobodný otec
prostředí fotbalu a modelingu
vtipná a pikantní romantika ze slunné Barcelony
přátelství a rodina
neplánované těhotenství
mrcha, která vám pije krev
pohled většinou ze strany Phoebe, ke konci i pohled Nicolase

Tak tohle byla taková pohodovka na letní dny. Četlo se to samo a i když příběh nenabídne nic extra nového, tak mě Playmaker bavil.
A ten konec?!

Vtipné pasáže, u kterých jsem se od srdce zasmála - např. koukání na 50 odstínů
Phoebe jsem naprosto rozumněla a viděla jsem tam sebe - fotbal nesleduji, takže nemám ani tucha, jak se jmenují současné hvězdy, natož jak vypadají (znám tak jenom Ronalda a Messiho). Smála jsem se, když kluci koukali, že je nezná - to byl zásah na jejich ega

Celá ta fotbalová atmosféra byla super. Užívala jsem si scény, kdy se sešla celá parta, to se mi moc líbilo.

Phoebe a Nicolas byli místy oba stejně nafacku. Srážka dvou eg a tvrdohlavců. Někdy naprosto nelogické chování a scény. Ale ruku na srdce, neděje se to v životě běžně? Nevyhrotí se běžná situace do extrému?

Už od prvního setkání měli oba rozum ve spodních částech těla a tak spolu flirtovali od prvního seznámení. Erotika je lehčího rázu, bez zdlouhavých popisů

Phoebe, britka, která odjede za prací do Barcelony - má být chůva a starat se o 2 letého chlapečka.
Ze začátku tomu hlídání moc nedala - místo chůvy se potkávala s novými přáteli a rozjela vlastní kariéru. Taky bych to brala. Jinak za mě mladá holka, která se ještě nechá ovládat emocemi
Nicolas - namachrovaný fotbalista s egem až do vesmíru. Je zvyklý, že mu všechno projde a ženy mu leží u nohou. Mnohdy jsem mu chtěla ten jeho klenot ustřihnout za to, jak se choval...

No a hlavní mrcha Carina - co dodat? Pokaždé, když se objevila, chtěla jsem jí vytrhat vlasy a namočit hlavu do záchodu. Gratuluji k tak výstavní potvoře

13.09.2024 4 z 5

Twisted Lies: Lži na ostří nože Twisted Lies: Lži na ostří nože Ana Huang

Více na INST misha_cte_eroticke.romany

předstíraný vztah, nucená blízkost
age gap/ věkový rozdíl
pomalé poznávání/slow-burn (a teda doooost dlouhé)
tajemná minulost
stalking
darkromance
morally grey hrdina typu "sáhni na ni a zabiju tě" ( v tomto případě doslova )
střídání pohledu Stelly a Christiana

Musím říct, že na příběh Stelly a Christiana jsem byla velmi zvědavá a zklamaná teda nejsem. Nebezpečný majitel bezpečnostní agentury a mladá blogerka s velkými sny. Skvělá kombinace.
Za mě by i tak mohla být kniha o něco kratší, protože chvíli se mi děj hrozně táhnul, stálo se na místě a řešilo se pořád to stejné a příběh se nikam neposouval

Jediné, co musím vytknout je teda dlouhé čekání na nějaké žhavé scény a to mě při tolika stránkách málem zabilo, fakt. Prostě čekáte, že na to vlítnou mnohem dříve, ale ne, pěkně si počkáte a i pak nás autorka trochu šetří.

Stella byla mladou bloggerkou, která žila ale dvojí život. Sice vede blog, kde fotí a ukazuje se, ale ve skutečnosti je to nejistá introvertka, která při každém kroku pochybuje sama o sobě, trpí nedostatkem sebevědomí a neumí se za sebe postavit.
Moc se mi líbil tak velký rozdíl mezi Stellou bloggerkou a Stellou v běžném životě. Ukazuje, že to co vidíme v online světě nemusí nutně odrážet realitu a ukázat nám toho člověka takového, jaký doopravdy je.
Kartami pak zamíchá návrat stalkera, který Stellu začne opět pronásledovat.

Christian prakticky z ničeho vybudoval svou bezpečnostní agenturu, ale to není jeho hlavní zdroj příjmů. Je to taky kybernetický génius. V poslední době se také ve firmě potýká s únikem informací.
Je to nebezpečný muž, který se s nepřáteli vyrovnává po svém a mimo zákony. Nechcete ho mít za nepřítele.
Z nějakého důvodu je Stellou posedlý a i když se drží dál, považuje ji za svou a běda tomu, kdo se jí dotkne anebo se mu postaví do cesty.
Sáhneš na ni a zabiju tě, tady platí opravdu doslova.
Jo, Christian byl skvělý, opět s tajemnou minulostí a s temnou stránkou. Stella mu byla dokonalým protikladem. Dokázala ovládnout ten kousek jeho duše a po jeho boku se z nejisté dívky stala žena, která se vydala za svými sny.

17.07.2024 4 z 5

Twisted Love: Láska na ostří nože Twisted Love: Láska na ostří nože Ana Huang

instagram: misha_cte_eroticke.romany

Temnota touží po světle a zároveň ho chce zničit.

„Jsi světlo mojí duše, Sluníčko. Bez tebe jsem ztracený."

pokud nevíte, tak toto je darkromance
morally grey hrdina
hrdina typu - sáhni na ni a zabiju tě
nejlepší přítel bratra
tajemství a křivdy z minulosti
pomsta
pohled ze strany Avy i Alexe
sluníčko vs bručoun
slow-burn

Lituji, že jsem knihy od Any odkládala... Nebýt jedné recenze, tak nemám ani tušení, že se jedná o darkromanci. Kniha je velmi čtivá a Alexovi jsem propadla hned na začátku. Ava byla k němu zářivým protikladem - sluníčko vs temnota.
Jsem zvědavá na další díly, když podle některých je tento z těch slabších...

Ava Chen je mladá studentka, která má přátelskou povahu, je fotografka a je ten typ, který vidí ve všem (a ve všech) něco dobrého. Je plná pozitivní energie. Ale také bojuje se svými démony z minulosti - trápí ji noční můry, ztráta paměti na 9 let života a trpí strachem z vody.
Avu jsem měla ráda, byla to inteligentní holka, která se nakonec postavila čelem svému strachu. A odhalení její minulosti bylo pro mě překvapením

Alex Volkov není žádný romantický hrdina. Je to tvrdý byznysmen, kterého vede silná touha po pomstě. Vše, co dělá, má předem promyšlené a nic není náhoda. Přesto se najde to, co nečekal - propadne sluníčkové Avě. Ale když se mu Ava jednou vzdala, stává se navždy jeho. Kdo na ni vztáhne ruku, ten skončí dva metry pod zemí.
Ale také je ten, od kterého by měla Ava utíkat, protože on je temnota a nebezpečí.

Na žhavé scény si počkáme a co mě mrzí, že pak byly 2 a dále už nic. V erotické knize o tolika stránkách očekávám sexuálních scén mnohem více, než 2. Proto také nedávám plné hodnocení. Na druhou stranu je znatelná chemie mezi Avou a Alexem, takže to celkem vzrušující je...

09.06.2024

Lucas Lucas Marcy Jell

mafiánská romance se špetkou erotiky
od nenávisti k lásce/hate to love
tajemství
únos
rozmazlená mafiánská dcera vs. pohodář
vtipná romance
slow-burn
vážná nemoc
střídání pohledu Valentiny a Lucase

Pokračování série se mi moc líbilo. Bylo to i o něco žhavější, ale pořád pro mě pikantní a ne tak úplně erotické.
Vztahy mezi bratry jsou prostě skvělé a já je všechny žeru.
Z příběhu jde cítit česká stopa a líbila se mi lehkost, s jakou jsou použité známé fráze a výrazy. Do děje dobře zapadly.

Lucas je čtivá kniha s mojí oblíbenou linkou. Mezi Valentinou a Lucasem to jiskřilo od první chvíle a byl dobře popsán vývoj jejich vztahu. Příběh byl plný akce, pořád se tam něco dělo a tak vše rychle plynulo

Lucas, nejmladší z bratrů, který je tak trochu pohodář, který si nehraje na vztahy a jen tak se poflakuje s holkama z Chrámu. Pak mu ale cestu zkříží rozmazlená mafiánská princezna, která mu pořádně hraje na nervy, ale zároveň ho velmi přitahuje. S Valentinou se mu život změní v chaos.

Valentina, jediná dcera mafiána, který vede silnou italskou rodinu. Je rozmazlená, sebestředná a aby zachovala zdání rodiny, skrývá nejedno tajemství. Během oslavy narozenin je unesená a stává se figurkou v mocenské hře dvou silných "mafiánských" rodin. Probudí se ve Španělsku ve společnosti Lucase a jeho 3 bratrů. A protože ona není jen tak někdo, dává jim pořádně zabrat

Opět jen lehce pikantní čtení, není to příběh plný sexu. Ale uměla bych si tam pár scén navíc představit.

25.03.2024 4 z 5

Úlet na dva týdny Úlet na dva týdny Samantha Towle

exotická dovolená
prázdninový úlet
erotický (opravdu) román
erotická komedie
střídání pohledu Dillon a Westa

S autorkou se potkávám poprvé a po téhle knize jsem sáhla díky recenzím a hlavně příslibem, že mě čeká velká nálož sexu. Hledala jsem nenáročný příběh a taky jsem chtěla klasický erotický román, kde je hlavní zápletkou sex , žádné velké drama.
Příběh je čtivý, docela jsem se u něj i smála = Dillon je opravdu číslo a střela

Od knihy jsem dostala vše, co jsem čekala, navíc se odehrával na tropických Maledivách, takže jsem se přenesla do ráje.
Nenáročná zápletka o tom, jak se úlet na dva týdny přesune do Ameriky a skončí svatbou... Žádné velké drama. I rádoby překvapení v tom, kdo je Westův otec, bylo spíše kulisou a výplní mezi popsaným sexem.

Dillon - poté, co přistihne svého snoubence v posteli s matkou, tak odletí na Maledivy, kde měla strávit své líbánky. Dillon byla skvěle praštěná mladá žena, která si jela léčit zlomené srdce.
Je praštěná, je to snílek a je upřímná. Hodně jsem se s ní nasmála. Jejím snem je napsat knihu a stát se spisovatelkou

West - potřebuje utéct ze svého života a tak se rozhodne pro dovolenou na Maledivách, kde očekává nudu, protože je to líbánková destinace. Hned první večer potkává opilou Dillon a hned se rozhodne, jak chce strávit svou dovolenou. S Dillon v posteli.
West mě bavil, mám slabost pro muže s dlouhými vlasy, navíc je to sportovec.

Pokud máte naladu na klasický erotický román, je tahle kniha správnou volbou. 70% sex, zbytek je spíše výplň stránek. A protože se vše odehrává jako prázdninový románek, tak proč ne. Takovou dovolenou se svalovcem s dlouhými vlasy, bych si taky nechala líbit.
Jediné, kde jsem kroutila očima, byla scéna s lahví ginu (ze které ten gin pili )= to si nějak neumím představit, jak to bylo pohodlné...

06.03.2024 4 z 5

Diablo Diablo Michaela Brnková

darkromance
mafiánská variace na "Romea a Julii"
new adult
badboy v hlavní roli
motorkářský klub/gang
Střídání pohledu Matea a Vivian

A tohle co bylo za pecku??! Diablem jsem navázala na sérii Nekompromisní, ale bylo to úplně něco jiného! Nekompromisní muži na to šli celkem pomalu, všechny 3 knihy byly slow-burn mafiánská romance. Ale Diablo? Ten šlápnul na plyn od prvních stránek a místo spomalení, se řítil vpřed plnou rychlostí
S čistým svědomím můžu říct, že je to zatím pro mě od Mišky nejlepší kniha! Úžasně navazuje na předchozí sérii - pokud chcete číst Diabla, tak důrazně doporučuji přečíst sérii Nekompromisní, jinak by některé věci nedávaly smysl. Diablo se stává mým dalším knižním manželem (věkový rozdíl je teď v kurzu)

Mateo alias Diablo se narodil prezidentovi motorkářského klubu (tedy spíše gangu) a od dětství byl připravován na to, že prezidentsví jednou převezme, protože post byl dědičný. Ale Mateo o takový post nestál a tak dělal vše proto, aby z nalinkovaného života unikl. A taky chtěl žít lepší život, protože si pro sebe ukradnul "anděla". A co Diablo chce, to si vezme a nezajímá ho, zda s tím bude jeho anděl souhlasit
Vivian je hýčkanou "mafiánskou" princeznou. Narodila se královi amerického podsvětí Semionovi a ten se rozhodnul, že jeho milovaná holčička bude chráněna a odstavena od zločineckého života. A jeho princezna se vdá jen za nějakého slušného absolventa Harvardu . Ale Vivian chce žít skutečný život a tak nastoupí na univerzitu, kde se potká s obávaným Diablem, který jí oznámí, že bude jeho

Neskutečná chemie mezi Mateem a Vivian. Diablo vás uchvátí a smete hned od prvních stránek. Je to badboy se zlatým srdcem. Ukořistí si vaše srdce a rozhodně vám ho nedá zpátky, protože Diablo si žije podle vlastních pravidel a dělá jen to, co chce. Miluje výzvy!

Erotiky je tady plno od prvních do posledních stránek. Scény jsou pěkně napsané a dokonale sedí do příběhu. Ale nehledejte žádné něžné milování Diablo jde na to drsně a tvrdě

Rozhodně doporučuji, Diabla prostě musíte číst. A vůbec se nebojte slovenštiny.

15.12.2023 5 z 5

Dôvera Dôvera Michaela Brnková

*královské prostředí
*od nenávisti k lásce
*nadřízený/podřízená
*tajemství
*pomalé poznávání

*Další díl nás zavede k zámeckému pánovi Haltonovi, ke kterému nastoupí Lexi jako asistentka, která mu má pomáhat s dokumenty
*Ze začátku mi to připomínalo "Krásku a zvíře" = nerudný zámecký pán vs hubatá asistentka, která si nenechá nic líbit a nerespektuje nastavené pravidla a hranice. Díky tomu přivádí Haltona k šílenství a taky ho pomalu vytahuje z jeho bubliny, ve které žije
*V polovině knihy ale nabral děj úplně jiný směr, příjemně mě to překvapilo a odpovědělo na otázku, proč byla Lexi tak vytrvalá a v práci zůstala
*Halton = nerudný zámecký pán, který má spoustu tajemství. Celý život má nalinkovaný a plný pravidel. Také je oddaný své práci. Byl zajímavá postava, ale mým knižním manželem v této sérii zůstává nadále Nero (i když Sem mě velmi zajímá ).
*Lexi - hubatá, sebevědomá, cílevědomá. Vyrostla s adoptivní rodinou a pak si vybudovala svou vlastní kariéru

* Opět další kniha slow-burn, já nevím, proč mám teď toto období a sahám převážně (nevědomky) po těchto knihách. Lehce pikantní, žádná extra erotika, spíše taková pikantní milostná romance se zajímavou zápletkou

*Doporučuji pro milovníky romancí, nenáročná oddechovka, ale s překvapivou zápletkou

04.12.2023 4 z 5

Candy Candy Baja Dolce

INST misha_cte_eroticke.romany

Svatý Candybože!!!
*Druhý díl ze série Habibi. Po Candym jsem sáhla i přesto, že se mi kniha Habibi moc nelíbila. A nelituji toho (teda trochu ano a to kvůli otevřenému konci )
Candyho jsem se rozhodla přečíst v originále slovensky a určitě to mělo vliv na to, že se mi celkem příběh líbil. Potvrdilo se mi, že se mi více líbí SK autorky v originále, než v češtině (jsem na stylizaci docela citlivka)
*Darkromance - pokud chcete něco méně sladkého, tak je to Candy. Je to teda 'lehčí' darkromance. Taky vhodné pro ty, kteří nemají rádi v DR mafiánské prostředí
*Candy - tajemný nový majitel klubu, který ho překope celý od základu. Ale jaký důvod má k tomu, že touží zrovna po LocalX?
*Candy/Dorian jako postava se mi líbil - příšerné dětství v něm zanechalo hluboké šrámy a zlomenou duši. Přesto si našel náhradní, milující rodinu a i své místo na světě. Potom všem, co Dorian prožil, tak se určitým způsobem choval k ženám (a ke svým Xholkám) docela pěkně. Ano, je to velký manipulátor a pro začátek 'vztahu' s Giou měl vedlejší pohnutky (kromě velké přitažlivosti)
*Virginia/Gia - dokud nezaznělo její zkrácené jméno, tak jsem si jí nespojila s Giou z Habibi :-)
*Virginia - s ní se život taky nemazlil a jako ostatní má své důvody k práci, kterou dělala. Myslím si, že k Dorianovi jí to táhlo i proto, že jemu taky život naložil a tak se dokázali vzájemně respektovat. Jako postava se mi líbila
* Tak sexu se tady bát nemusíte, protože tady není... Spíše je to o očekávání a přitažlivosti. Já jsem upřímně žádné zemětřesení nezaznamenala, když už na to hupsli - pak už to bylo jen v náznacích. Takže se nebojte, že je příběh jen o sexu. Tady je i důvod nižšího hodnocení, protože bych si tam těch scén přála mnohem více a navíc je vedeno pod štítkem erotický- a tak tam tu erotiku/sex očekávám detailněji, že jo
*Tentokrát je konec otevřený a já sáhnu i po posledním díle. Přece jenom se série hodnotí lépe, jako celek a konec je takový, že chci vědět, jak to dopadne

16.10.2023 3 z 5

Odpuštění Odpuštění Jodi Ellen Malpas

Pokračování horské dráhy série This man a vášnivého, bouřlivého vztahu Jesseho a Avy
*Po otevřeném konci 1.dílu pokračujeme tam, kde jsme Avu a Jesseho opustili
*Tento díl odkrývá další zákoutí posedlého Jesseho a jeho neurotická povaha jde stále dál
*Ava se seznamuje s Panským sídlem a jeho návštěvníky
*Po dočtení zjistíte, že 500 stran znamená ve vztahu Jesseho a Avy zhruba 14 dní...
*Opět je to nálož plná emocí, oba si vzájemně vyložili, co k sobě cítí a v Jesseho případě i to, že doslova bez Avy nepřežije
*Tentokrát už se Ava naučí klást otázky a přijde na to, jak s Jesseho vypáčit odpovědi (většinou mučením nebo výhrůžkami)
*Tři, dva, jedna, nula... a já odpadávám
*Zjistíme Jesseho věk...
*Pilulky se stále tajemně ztrácí...
*Kde přišel Jesse ke své jizvě? Kdo je odpovědný za to, co se stalo v baru? = tyhle otázky zůstávají nezodpovězené

*Někomu se může zdát, že je to pořád dokola - jenže jak se ti dva do sebe pustí, tak lítají kolem blesky. Ava se jen tak nevzdává a neurotik Jesse umí vyšponovat vše do extrému. Já ale ty jejich hádky miluju a taky se většinou zde odkryje nějaké tajemství. Navíc se ukazuje, že Jesse dokáže stále posouvat hranice své šílenosti, když se jedná o Avu
* tak tady bylo erotiky mnohem více, než v 1.díle - Ava stále potřebovala, aby jí Jesse v*ukal rozum nebo se jí připomněl

Jsem moc ráda, že jsem si po dlouhé době zopakovala tuhle sérii. Dost věcí je zapomněla a podruhé si Jesseho s Avou užívám tak nějak více

03.10.2023 5 z 5

Hříšně provinilá Hříšně provinilá Meghan March

INST misha_cte_eroticke.romany

Proč, proč, proč??! Po skvělém 1.dílu jsem okamžitě začala s pokračováním. A bylo to, jako by autorka dupla prudce na brzdu. Z celé knihy bylo nejdůležitějších prvních a posledních 20 stránek
*Hurá, na konci konečně odkryta otázka toho, proč si Whitney vzala Rickyho.
*Opět sledujeme 2 časové roviny
*Whitney si mě ani tady nezískala, spíše naopak. Líbila se mi mladší Whitney, ta měla trochu kuráž. Dospělá Whitney stále kňučí nad nespravedlností života
*Opět tady řešíme to, že Whit potká nepříjemná situace, ta se uteče schovat a prohlásí, že se neměla vracet a odjíždí. To se stane opět několikrát. A můžeme číst jen o tom, jak se lituje, babrá se v minulosti a nechce se nikam posunout (i když tvrdí, že ano)
*Lincoln také opakuje chyby z mládí, ale narozdíl od Whit se poučí a snaží se vše napravit a posunout se dál. A jinak se pořád honí za Whitney. Ano, on je pro ni až příliš dobrý...
* Haha, tohle nebyl erotický román, jsou tady přesně 3 scény a tak 1 je zajímavá, jinak nic. Protože Whitney brečí a lituje se, není čas budovat vztah s Lincolnem a žít v přítomnosti.
*Jdu pokračovat s dalším dílem, tady mám nějak tušení, že budeme dohánět celý děj a vše se vyřeší za chvíli. Škoda, že 2 díl byl o ničem, z prvního jsem byla nadšená
*Díky tomuto dílu už dávám sérii o míň

09.09.2023 2 z 5

Hříšně bohatý Hříšně bohatý Meghan March

INST: misha_cte_eroticke.romany

Po mafiánských sériích tady máme od Meghan jiné téma
*Dějová linka je spojením Romea a Julie s Popelkou = dvě znepřátelené rodiny, chudá dívka, milionář
* Pohled z obou stran = to mám moc ráda
*2 časové osy - přítomnost a minulost před 10 lety. Sledujeme vztah mladé Whitney a Lincolna. Přítomnost se prakticky odehrává jen v několika dnech, kdy se Whitney vrátí jako vdova do rodného města
*K postavě Whitney si stále hledám cestu = je to chytrá, tvrdohlavá holka. Vezme si kluka, který jí podváděl a pomůže mu vybudovat kariéru. Po přečtení 1 dílu mi v hlavě křičí otázka : Proč si toho blbce vzala, když sledujeme její vztah s Lincolnem, kterého miluje??!
Jako dospělá vdova se jen lituje a v duchu pofňukává - snad se v dalších dílech trochu uklidní
*Lincolna zbožňuju od začátku- vychován k pokračování v dynastii, jsou na něj kladeny určité nároky a očekávání. Přesto se snaží elegantně jít vlastní cestou a postavit se rodině.
* Většina erotických scén se odehrává v minulosti. Baví mě chemie mezi Whitney a Lincolnem
*Kniha se čte velmi rychle a svižně, je krátká. A jak to u MM bývá, končí nějakou bombou. Takže hned jdu do Hříšně provinilé. Uff, ještě, že vždy čekám na celé série

07.09.2023 5 z 5

Tajemný pan Frost Tajemný pan Frost Sylvia Day

Tak to byla zajímavá novela a opravdu nečekaný závěr, díky kterému vše zapadlo na své místo. Přirovnala bych to k takové harlequince s těžkým hlavním tématem

28.07.2023 4 z 5

Dohoda s láskou Dohoda s láskou R. L. Mathewson

Vtipná, čtivá a nenáročná letní oddechovka. Miluju autorčin humor a celý klan Bradfordů s jejich posedlostí jídlem. Trevor a Zoe se mi líbili. Jen by Zoe mohla časem nabýt sebevědomí a neřešit pořád to, jak vypadá :-( Hodně se mi líbily Trevorovy myšlenkové pochody a pak jeho prozření. Tento díl o chlup lepší, než předchozí. Ale už se těším na další

23.07.2023 5 z 5

Pan O Pan O Lauren Blakely

Mám moc ráda knihy z mužského pohledu. Bohužel tady jsem se nemohla začísrlt, po 2 týdnech jsem knihu vzdala. Co mi absolutně zkazilo chuť do čtení je překlad a korektura, kterou jsem v duchu opravovala. Opravdu nesnáším, když je oficiální vydání psané nespisovně - obvyklej, dočasnej a špatné skloňování, tzv. po pražsku :-( I tak byl příběh o ničem, ze začátku to vypadalo slibně hlavně to mužské myšlení a vtipné rozhovory. Ale pak od cca str.100 se to nedalo + u erotických scén jsem v duchu opravovala slova.
2 hvězdy za to, že je kniha psaná z mužského pohledu.
PS: pokud vám nevadí, že je kniha psaná hovorově v 'pražském' dialektu, tak je to nenáročná eroťárna na víkend

11.12.2022 2 z 5