Mišule_11 komentáře u knih
Ztratit paměť a nepamatovat si svých deset let života..? Páni..nevím, jak to ta autorka dokázala takto napsat, ale příběh mě pohltil a nedokázala jsem se od příběhu odpoutat! :) Stále jsem si nedokázala uvědomit, jak je to vůbec možné a jestli se Alici vůbec vrátí paměť a jestli se vůbec dokáže vrátit zpátky do života, proto jsem nakonec z konce byla ráda, že to takhle dopadlo. Rozhodně tuto autorku a její knihy doporučuji! :)
Zajímavá knížka, která je svým způsobem zvláštně napsaná! :) Samotný příběh mě zaujal, nedokázala bych se vcítit ani do jednoho z hlavního hrdinů..když by mě někdo ovlivnil jako Joannu a já díky tomu přišla o svou lásku nebo v případě Erika i o domov, nedokázala bych to..trochu i místy silnější příběh, který donutí alespoň chvíli po dočtení člověka přemýšlet! :)
Tahle kniha se mi líbila, dobře se mi četla a také ubíhala..! :) Nápad s problémem najít sama sebe u hlavní hrdinky se mi také zamlouval a ještě, když v tom byla zapletená láska, byla jsem spokojená! :) Příjemná oddechová, i když možná už ne věkem úplně kniha pro mě, ale našla jsem se tam i já :)
Tato kniha mi celou dobu připadala jako kopie 1. dílu akorát z jeho pohledu. Mrzelo mě, že se toho tam až moc opakuje a skoro nic nového se nedělo, ale alespoň něco málo nového tam bylo. Příběh by mi stačil jednou, ale i tak to bylo milé..:)
Příběh Lea a Evie byl až neskutečně propojený, zapletený do sebe a neuvěřitelně plný emocí, láskou, touhou a určitým druhem napětí, kdy nakonec přece jen přesto všechno k sobě najdou tu správnou cestu..! :) Kniha se mi líbila a to nejen svým dějem, ale má také pěknou obálku :)
Kniha se zajímavým vývojem děje, která mě nenechala chvíli klidnou..! :) Najdete tu spoustu lásky, romantiku, ale také pochopení a nenávist. Archer to neměl určitě jednoduché, ale snažil se, což se mi na něm líbilo. A i když nemohl mluvit, byl kouzelným chlapem, který se nakonec nevzdal, aby získal, to co chtěl, i když mu trvalo než na to sám došel..! :)
Seriál Gilmorova děvčata ano, ale od této knihy jsem čekala asi úplně něco jiného. Některé části knihy se mi líbily, byly vtipné, ale kniha se mi táhla a četla jsem ji docela dlouho..:)
Nikdy bych neřekla, že zrovna tento typ knihy mě bude bavit! :) Ze začátku knihy jsem se bála, že to nebude nic pro mě, nemohla jsem se ani pořádně začíst, ale od určitého okamžiku mě něco k té knize táhlo.. Snad zvědavost, jak to celé se všemi třemi hlavními postavami - Connor, Risa a Lev dopadne a jestli je chytnou a rozpojí.
Za mě určitě po nevydařeném začátku, kniha, která mě za letošní rok zatím překvapila! :)
Knížka je zajímavá už svojí anotací, ale když se člověk ponoří více do děje, vtáhne ho to a už nepustí, dokud se nedostane na konec knihy..! :) Ze spolužáků, kteří se jen někdy vzájemně potkávali na školním pozemku jsou rázem kamarádi a spojenci, aby našli vraha, který zabil Simona. Ale podezřelý je každý z nich, dokonce i učitel, který je nechal po škole..! :) Děj mě bavil, přečetl se samo a se svým tipem až do konce, jsem byla úplně vedle..:)
Ne, že by mi to vadilo, ale doufám, že se jednou k této sérií vrátím..! :) Ani třetí díl mě rozhodně nezklamal. Očekávala jsem všechno, to co další pokračování příběhu mělo - určitý děj se zápletkou, trochu napětí a lásku s romantikou. Ella měla nakonec štěstí, jaké to měla bratry s náhradním otcem, než byl ten její pravý..! A vůbec si nedokážu představit, že už za chvíli vyjdou další dva díly této série..už, aby to bylo! :)
Páni..takhle jsem si pokračování příběhu Elly vůbec tedy nepředstavovala..! Věděla jsem, že někoho tahle série pohltila a já jsem už mezi nimi..! :) Za mě určitě ano!
Kluci Royallové mají každý něco do sebe a nejsou vůbec stejný. Chvíli jsem si i myslela, že by Ella s Reedem nebyla, ale oni prostě k sobě patří! :)
Nechci jej porovnávat s 1. dílem, jelikož každý měl něco do sebe..tady mě určitě překvapil jednoznačně konec! Působí, že už je všechno dobré se šťastným koncem a pak najednou bum a je to rázem úplně jinak a proto se už teď těším na poslední díl..! :)
Páni..v jednoduchosti je síla! :) Četla jsem kladné doporučení na tuto sérii, ale nevěřila bych, že mě až takhle kniha pohltí! :) V kůži Elly bych určitě nechtěla být..bylo mi líto, jakým stylem žila a jak se k ní bohatí spolužáci chovali! Kluci Royalove ji to neulehčovali a všichni byli samé tajemství a měli plno peněz! Někdo by mohl namítat, že vztah s Reedem je trochu klišé, ale já jim to přála a už teď se nesmírně těším na další díl!
Juhuu.. další příběh, který mě skvěle bavil od této autorky! :) Příběhu nic nechybělo, dobře a rychle se četl. V průběhu byla i zápletka a naivní hlavní hrdinka se nakonec vzpamatovala, když si uvědomila, co vlastně chce! Pokud máte rádi tento typ příběhů, rozhodně si knihu přečtěte :)
Dlouho jsem přemýšlela, jak knihu ohodnotit.. jelikož jsem po přečtení měla zvláštní rozpoložení z ní :/ Chvíli mi trvalo než jsem se začetla a později už strany ubíhaly, ale pořád mi něco chybělo. Kniha byla rozdělena na 2 díly a každý z nich byl o jedné sestře, což ani nemuselo a vyšlo by
na stejno,kdyby kniha měla jen jeden příběh. Ale jedno plus kniha měla a to, že děj souvisel s láskou, která měla svou zápletku! :)
Tak už jen Okamžiky štěstí a budu naprosto spokojená! :) I tato kniha má šmrnc, je čtivá s nádechem erotiky a hlavně vtipná. Vůbec nevadí, že je zde více hlavních hrdinů různých generací, kteří jsou různě propojeni a každý si prožívá své..! :) Někteří z nás se mohou i v určitých situacích vidět, jelikož jde o reálné a možné situace jako v našem reálném životě.
Dlouho mě žádná kniha, takhle nezklamala jako tahle. A to jsem se podle její anotace na ni těšila! :) Ze všech těch povídek se mi líbily jen dvě, proto také to hodnocení.
Ale i tak je kniha plná emocí, pocitů, lásky, ale také podlosti a nenávisti. Při čtení jsem přemýšlela nad osudy hrdinů, jak to museli mít v té době těžké, ale styl knihy nebyl opravdu nic pro mě, což mě mrzí.
Harryho Pottera jsem nejen viděla, ale i četla a tak jsem byla zvědavá na tuto knihu! Krátké pohádky se mi líbily, vysvětlivky Albuse mi někdy napomohly něco objasnit, ale někdy bych je tam ani nepotřebovala. Pokud jste milovníky Harryho a ještě jste knihu nečetli, tak určitě si ji přečtěte! :)
Po Bábovkách jsem se na tuhle knihu těšila. Byla v něčem než ta předchozí jiná a odlišná, ale nakonec byla také překvapivě dobrá..! :) Dlouho jsem váhala nad tím, kdo vlastně hlavní hrdinku postřelil a stejně jsem měla jiné kandidáty :) V určitých chvílích mi někteří hrdinové přišli naivní a ukvapeně jednající. Také vyšetřování není to hlavní v knize, což potěší i příznivce románu, jelikož láska je v hlavní roli tady! :)
Ne že bych poezií vyloženě vyhledávala, ale pokud se ke mně dostane příležitostně jako tahle knížka, přečtu si ji se zvědavostí! :) Překvapilo mě jakým stylem byla napsaná, ale za to byla také čtivá a plná vystihujících pocitů. Nechybělo mi tam skoro nic a ještě jsem ji přečetla za chvilku! :)
Tato knížka není zrovna typ, který bych četla, ale sáhla jsem po ní, jelikož mě její anotace lákala..! :) Byla jsem překvapena její tloušťkou, stylem psaní, ale i tak byla pro mě zajímavým čtením. I když občas člověk věděl, co bude..nevadilo mi to, patřilo to k tomu. Určitě jde o smutný příběh, který je plný emocí, co člověku něco dá a bude si jej pamatovat dlouhou dobu, tedy alespoň já..! :)