Mišule_11 komentáře u knih
Příjemný a oddechový příběh plný nejen lásky, vášní, ale také lží, ze kterých se postupně stává pravda, kdy jeden bez druhého se neobejdou..:) Ani tentokrát autorka nezklamala :)
Milé, příjemné a hlavně zajímavé vyprávění o cestě samotné autorky, které mi přišlo místy i poutavé a zajímavé, ohledně států, které nejsou vyloženě, tak bohaté :) Vyprávění doplněné hlavně o fotky z míst, kde hrdinka cestovala se mi líbily a z některých doslova sálala krása přírody nebo chudoba země a život jiných lidí..:)
Páni! Tak tohle jsem nečekala! Knížka se mi líbila, byla čtivá a zaujala mě již od prvních řádků a to jsem přesně potřebovala..:) Rozhodně jí nic nechybí a člověk se u ní ani nenudí a ještě i odpočine :) Zkusím se pustit i do dalších knih od autorky :)
Možná jsem už starší na takovéhle typy knížek, ale právě proto mě baví je číst! :)
Čtivý, zamilovaný a rychle ubíhající příběh, ve kterém autorka tedy ví, jak na čtenáře :D Jelikož konec, kdy potřebujete ihned sáhnout po druhém dílu je opravdu ubíjející, protože ihned potřebujete vědět, jak to bude vlastně celé dál..! :) Stejně jako v tomhle případě a já se už těším, jak to celé vlastně dopadne, i když je to více méně než jasné..! :D
Silný a emocemi plný příběh, který se rozhodně s nikým a ani s ničím nemazlí..:) Dřívější doba byla krutá, avšak jsem ráda, že ji mohu zažívat jen v těchto vyprávění a ne ve skutečnosti..! Navíc jsem ráda, že jsem si jí vůbec přečetla a mám o čem zase přemýšlet, po dočtení..! :)
Tak takové závěrečné číslo jsem tedy nečekala! :) Autorka jako pokaždé dodala nejen konci tu správnou kapku dramatičnosti, ale ukázala i super láskou zahrnuté šťastné konce..:) Za mě doporučuji rozhodně celou sérií Royalové! :)
Byla jsem zvědavá na pokračování příběhu nejen celé rodiny Royalové, ale také na příběh Eastona, který byl pro mě vždycky hlavně jen kluk, co si rád užívá..! :)
Ale každý má své srdce a to má i Easton, když se postupně zamilovává do Hartley, která stejně jako on to nemá ve svém životě vůbec lehké, ale přesto se k ní snaží najít cestu..! :)
Pokračování příběhu má šmrnc, je čtivé a super oddechové! :) Celá série mě baví a klidně bych brala i další pokračování bratrů, což by asi bylo, ale asi moc :D
V první řadě má knížka moc hezkou obálku..! :) Ale upřímně jsem čekala více tedy toho Vánočního kouzla a atmosféry v příběhu, čímž jsem byla mírně zklamaná :/ Ale nakonec se mi příběh líbil, jak byl vymyšlený a jak Charlotte a Anthony plnili jednotlivé kroky, aby se zbavili nejen myšlenek na své bývalé protějšky, až našli sebe navzájem..:)
Zajímavý nápad na děj má tato autorka pořád..! :) Výjimkou nebyla ani tato její novinka, kterou jsem si chtěla přečíst už od začátku..oddechová a příjemně čtivá knížka se soutěživostí v práci, které vyvrcholí až láskou..:)
Krásné úryvky, ve kterých se člověk najde a ztotožní se..! :) Avšak o všech se to říct až tak nedá..
Ani do třetice jsem nebyla zklamaná! :) Se zvědavostí jsem dočetla příběh Eden a Tylera až do úplného konce, kdy jsem si přála, aby vše dopadlo,tak jak má..! :)
Za mě nejen poslední díl, ale celá série byla čtivá, napínavá a určitě stála za přečtení, i když mi to ani dlouho netrvalo..! :)
Ačkoli jsem celou dobu nechápala chování otce Eden a jak s ním vůbec mohla jeho matka být..vždyť každý otec by měl být ráda, za to že má dítě!
Po prvním dílu jsem se pustila hned do tohoto dalšího a vůbec teda netuším ani po přečtení, co mě na tom tak bavilo, lákalo a bralo, že jsem ještě snad tenhle díl zhltla rychleji než ten první..:) Pokračování příběhu Eden a Tylera mi nedalo chvíli klidu, neustále mě nutil číst jej všude, kde se dalo..
Pro někoho možná naivní příběh s jasným koncem, pro mě celá série, která mě baví a je čtivá, tak že jsem si jí celou oblíbila! :)
Ještě před jejím přečtením jsem na tuto sérií slyšela různé, ale hlavně negativní názory, ale jsem ráda, že jsem se řídila jen svým úsudkem! A ani po přečtení knížky jsem si nedokázala vybavit, čím mě ta knížka, tak pohltila a dostala..! :)
Nápad na děj se mi líbil od samotného začátku, byl čtivý a i když místy přehnaný a nereálný. Stále mě něco pohánělo číst dopředu, abych nebyla již tak zvědavá a napnutá, jak se to vlastně celé vyvine..! :)
I přesto všechno konec, jak má být! :) Blaire si stála dlouho za svým, ale že by láska byla mocnější než to ostatní! A Rush se také snadno nevzdal, což jí vůbec nepomohlo, ale v Rosemary Beach jim společně přece nic nechybělo ke štěstí..! :)
Tak tuhle sérií jsme si oblíbila a ráda bych se k ní jednou i vrátila! :) Blaire i Rushe jsem si oblíbila již od začátku a je jen škoda, že takový prostor není i pro příběhy dalších postav, které se v knize objevují..! :)
Před tím, než se vůbec pustím do čtení, tak si říkám, že jsem na takové knihy už stará, ale po dočtení se nestačím divit, jak mě knížka dokáže překvapit! :) Líbila se mi, tak moc, že jsem se musela pustit hned do dalšího dílu, jinak bych nevydržela..! :)
Prostě Colleen opět nezklamala! :) Všechno, tak jak má být a nic nechybí!
I přes smutné okamžiky, kdy má člověk chuť si pobrečet, zažije šťastný konec, přesně tak jak si přeje již od samotného začátku..! :)
Ze začátku jsem si myslela, že příběh o Lole bude úplně o něčem jiném a byla jsem mile překvapena, že autorka také přenesla hlavní hrdiny z příběhu Polibek pro Annu, tedy Annu a Étienna, kteří se kamarádily s Lolou..:) Lolu jsem zpočátku nechápala a nemusela. Její styl vyčnívat z davu, není nic pro mě a styl oblékání už vůbec ne, ale dokázala jsem si její kostýmy živě představit :D
Z počátku jsem nedokázala pochopit ani, proč právě ona by měla chodit s Criketem, ale přála jsem jim to od začátku, stejně jako Anně a Étiennovi...! :)
A žít s rodiči, kdy mít dva tatínky, musí být hodně zajímavé :D
Příjemná oddechová knížka, které nechybí ani trocha romantiky a první zamilovanosti..! :) Anna ani Étienne to nemají se svými rodiči jednoduché, každý má již svého prvního přítele, ale přesto si k sobě najdou nejlepší kamarádi cestu, která je spojí až k nerozlučnosti..! A navíc ještě, když se příběh odehrává v Paříži! :)
Kniha, které vůbec nic nechybí a měl by si jí přečíst, snad každý, který jí dokáže pochopit..! :)