MišusWinner MišusWinner komentáře u knih

Skrýš na konci útesu Skrýš na konci útesu Laura Walden

Knížka že začátku nic moc, nerada čtu knihy se dvěma ději. Romantický bych řekla až přehnaně, všichni hned na první pohled potkávají své osudové lásky. Trochu jsem pak začala předvídat jak to vlastně bylo ale úplný konec obou dějů mě šokoval. Ale bohužel knihu hodnotím "jednou stačilo".

25.09.2021 3 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Slyšela jsem o knize už dřív a teď když to vyšlo do kina říkám si musím nejdřív přečíst knihu. Dala jsem se do čtení a bomba, měla jsem výbuchy smíchu a říkám si jak je to skvělá kniha. Ale najednou tak jak to rychle začalo tak i skončilo, po polovině knihy už to bylo spíš smutné a ne už tolik zábavné. Trochu mě to zklamalo. Celkem jsem zvědavá na filmové provedení.

04.08.2021 4 z 5

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Kniha sama o sobě není špatná, čte se to velice pěkně ale chybí tomu nějaká zápletka. Čekala jsem trochu více napětí. Více se mi od autorky líbila kniha Sedmilharky.

16.04.2021 3 z 5

Navždy po francouzsku Navždy po francouzsku Fiona Valpy

Myslela jsem si ze mě knížka bavit nebude, ale bavila. Chvílemi děj nic moc ale těch pár zápletek to vylepšilo. Když jsem několikrát si už říkala ze asi vím jak to dopadne tak to vždy bylo jinak.

Mozek Mozek Robin Cook

Někdy jsem trochu tápala co vlastně autor chce říct svýma "odbornýma" výrazama. I přes to se mi to četlo velice dobře a děj mě velice zaujal.

Měl to být hezký život Měl to být hezký život Andrea Coddington

Kniha se mi dostala do rukou aniž bych věděla jaký je to žánr. Knihu jsem sice přečetla celou ale bojovala jsem s tím. Biografie není nic pro mě.

16.04.2021 2 z 5

Léto s vůní čerstvého chleba Léto s vůní čerstvého chleba Jenny Colgan

První knížka od této autorky která mi byla doporučena. Jsem za to ráda, opravdu je moc pěkná a určitě si přečtu další její knihu.

16.04.2021 5 z 5

Fáma Fáma Lesley Kara

Prvních pár stránek jsem dávala těžce kdo je kdo. Postupně se mi blbě četlo že autorka přeskakovala z přítomnosti do minulosti a zpět, i když u jiných autorů se mě to četlo bez problémů. Nutilo mě dal číst pouze děj, který mě pohltil a nedalo mi spát jak to dopadne. Druhou půlku knihy jsem přečetla jedním dechem. Rozuzlení úplně nečekané a úplně konečný závěr mě vyrazil dech.

Exmanželka Exmanželka John Lutz

Úplně něco jiného. Líbí se mi zase jiný autorův děj příběhu, řekla bych že je to i že života. Byla jsem zvědavá jak to celé dopadne.

16.04.2021 5 z 5

Blízký konec Blízký konec Robin Cook

Poslední kniha, kterou jsem od tohoto autora četla. Nějak mě to nezaujalo a tři knihy mě stačily, do další se už asi nepustím.

16.04.2021 2 z 5

Prokletí minulosti Prokletí minulosti Madeleine Brent (p)

Za mě knížka super. Jsou tam pasáže kde je to rozepsané až moc zdlouhavě a nudila jsem se ale pak jsou pasáže kde jsem se nemohla odtrhnout a chtěla vědět jak to bude pokračovat. Autorka dokázala abych byla napnuta, například když napsala větu stylem "a to jsem netušila jak se mi to vrati a co mě díky tomu čeká" a já v tu chvíli strašně chtěla vědět co se stane.

28.11.2024 5 z 5

Řekni mi svůj sen Řekni mi svůj sen Sidney Sheldon

Velice zajímavá knížka. Tím že znám osobu která má poruchu osobnosti a já zdvojenou identitu tak to není pro mě až tak nové ale zato zajímavé.

08.11.2024 5 z 5

Milovat Milovat Danielle Steel

Kniha se mi četla dobře, jen mi vadil ten neustále negativní příběh. Když už se začalo dařit tak zase přišla nějaká katastrofa a to pořád dokola.

30.10.2024 4 z 5

Prsten Prsten Danielle Steel

(SPOILER) Ačkoliv nemam rada knihy kde je děj z historie nebo války tak se mi ta kniha líbila. Na konci se mi líbí že se vlastně Ariana se všemi setká a jak se všechny životy propletou do sebe.

06.09.2024 5 z 5

Síla vůle Síla vůle Barbara Taylor Bradford

Líbilo se mi podání 3 generací žen postupem času. Vadilo mi ale že poměrně velká část knihy byla napsaná až moc zdlouhavě a až moc detailně popisování zbytečně (přišlo mi to jak kdyby jen autorka chtěla splnit víc aby to bylo na jednu celou stránku)

30.08.2024 4 z 5

Slepá vášeň Slepá vášeň Meg Cabot

Občas jsem si říkala že je to napsané moc zdlouhavě, plno omáčky okolo. Úsměvné jak Lou s Jackem spolu pořád válčí. Byla to klasická romantika kde bylo jasný jak to dopadne.

13.08.2024 5 z 5

Hra osudu Hra osudu Barbara Wood

Kniha se četla dobře, ačkoliv Lydie mi přišla hrozně naivní a až moc důvěřovala lidem. Děj byl zamotaný ale rozuzlení jinak než jsem si myslela. Taková oddechova knížka.

09.08.2024 4 z 5

Za stolem seděla smrt Za stolem seděla smrt Ladislav Šťastný

Jednoduše napsané. Oddechova četba. Byla jsem napnuta jak to vlastně dopadne, ale trochu to bylo předpokládané.

30.09.2023 5 z 5

Podíl na strachu Podíl na strachu Zdeněk Jirotka ml.

Taková oddechová kniha, na večerní čtení. Přečteno během dvou dnů. Zápletka zajímavá a rozuzlení taky.

24.09.2023 5 z 5

Pavouk v síti Pavouk v síti Jaroslav Vysušil

Taková pohodová oddechovka. Jen mě trochu mrzí že nebyl víc odhalen pachatel a nebylo k němu řečeno proč to dělal atd.

12.03.2023 5 z 5