mmamminna komentáře u knih
Když jsme zaslechla o trilogii padesáti odstínů,nevěnovala jsem tomu příliš mnoho pozornosti.. nakonec jsem jednoho dne zahlédla knihu ve výloze, a řekla jsem si, že jí koupím...... a příběh, který se ukrývá na stránkách této knihy, mě doslova pohltil.. fascinující, erotický, romantický příběh, který si zkrátka musíte zamilovat.. trilogie nyní zaujímá čestné místo v mé knihovně, a já rozhodně doporučuji tyto knihy všem.. Budete nadšeni!
Já si zkrátka nemuhu pomoci...... ač jsem přečetla stovky negativních komentářů na tuto trilogii, zamilovala jsem si ji.
Příběh je nejspíš v některých momentech dosti přehnaný, ale o to přeci v některých příbězích jde, a v tomto příběhu je přehnanost vysloveně nutná a žádaná.
Já osobně dávám plný počet hvězdiček, a už se nemohu dočkat filmové verze.
Ráda si knihy opět přečtu.. :-)
Jedním slovem: DOKONALOST...... snad nikdy jsem tolik netoužila číst knihu bez přestání.. tato trilogie mě doslova pohltila.. hnedka se jdu vrhnout na třetí díl.. a už se moc těším na film...... Je ale zvláštní, kolik negativních ohlasů tyto knihy získávají.. ne pro každého jsou nejspíš tyto knihy vhodné...... ZA MĚ VŠAK MOHU VŘELE DOPORUČIT .. :-)
Ze spousty knih, které jsem přečetla, zůstane tato nedočtená.. Nenechte se zlákat slovy: "SKANDÁLNÍ ROMÁN - V AMERICE ZCENZUROVÁN, ČESKY V PLNÉM ZNĚNÍ" .. po asi 120-ti stránkách jsem četbu vzdala.. Kniha mě zaujala pouze anotací, příběh nejspíš je zajímavý, ale autorka by si musela odpustit spoustu nesmyslných vět a frází.. ZA SEBE BOHUŽEL DOPORUČIT NEMOHU !!!
Příběh plný sexu a násilí...... knihy tohoto žánru jsem nikdy nevyhledávala, a i přesto mě kniha velmi překvapila. Do příběhu jsem se začetla téměř okamžitě. Avšak upřímně si myslím, že ne pro každého bude tato kniha zajímavá. Za sebe mohu DOPORUČIT.
K tomu zkrátka není co dodat.. Joy Fieldingová nikdy nezklame. :-)
Sériové vraždy a vyšetřování...... Kriminální příběhy patří mezi mé nejvyhledávanější, a tato kniha si rozhodně zaslouží plný počet hvězdiček.. Rozhodně doporučuji!!!
Seriál Kobra 11 zbožňuji, a jsem ráda, že si jej mohu připomenout i v knižní podobě. Jednotlivé epizody jsou napsány dokonale i pro ty, kteří tento seriál neznají. Rozhodně doporučuji. :-)
Luxusní kniha...... napínavý příběh, který Vás chytne, a nepustí.. ROZHODNĚ DOPORUČUJI.
Kniha je Super, avšak pokud si komediální příběh chcete opravdu užít, doporučuji více filmovou verzi...... i přes to kniha za přečtení rozhodně stojí.. :-)
Jako malá holka jsem si přečetla několik dílů této série, a rozhodla jsem se nasbírat a přečíst je všechny.. rozhodně nejsem zklamaná, tento příběh sice nepatří mezi nejstrašidelnější, ale rozhodně za přečtení stojí.. :-)
Tuto filmovou pohádku jsem si doslova zamilovala. Nemohla jsem se dočkat, až si tento pohádkový příběh přečtu, a musím říci, že kniha nezklamala. V knize je uvedeno i několik informací, které ve filmu nenajdete. A navíc je kniha doplněna písničkami z filmu. Ráda si ji přečtu znovu. ROZHODNĚ DOPORUČUJI!