MOmoMO MOmoMO komentáře u knih

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Daniel Cole nezklamal. Moc se mu tento díl povedl a ještě lepší než Hadrový panák. Bextrová mě moc bavila, vlastně všechny hlavní postavy. Nemám co vytknout a jsem ráda, že to zkončilo základem na pokračování.

21.06.2018 5 z 5

Tíha vesmíru Tíha vesmíru Jennifer Niven

Nivenová mě opět nezklamala. Knížka se četla skvěle a hrozně se mi na této spisovatelce líbí, jak popisuje pocity i to jak dokáže popsat nemoc. O prosopagnosii jsem neměla ani tušení a díky ní si umím představit ,jak se ten dotyčný může cítit. Za mě super a doufám, že příjde brzy s další podobnou knihou.

11.04.2018 5 z 5

Ostrov lhářů Ostrov lhářů Emily Jenkins

*****Byla jsem z toho taková zmatená a pořád mi vrtalo hlavou co že se to děje. A konec? Ten mě velicev překvapil, nečekala jsem to. Autorka mě vtáhla do pocitů hlavní hrdinky a dohnala mě k slzám. *****

22.02.2018 5 z 5

Stíny mezi námi Stíny mezi námi Martin Rousek

No upřímně mi knihu přečíst trvalo celkem dlouho. Lilly mi ze začátku přišla strašně protivná, furt nějaký problém.. zhruba v polovině knihy jsem začala být napnutá a nemohla jsem se dočkat, co se to skrývá ve vesnici za záhadu. Hodnotím pozitivně námět a rozuzlení. Myslím že Martin Rousek má potenciál pro další knihy.

16.03.2021 4 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Knížka se četla svižně a samozřejmě jsem byla napnuta, co s tím domem je a co se tam vlastně stalo.. jsem ráda, že se příběh zbytečně nenatahnul do více stránek.Pro mě takové oddechové čtení.

03.07.2019 4 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Předchozí knihy od autorky byly o level víš, proto dávám **** .. ale opět nečekaný konec, zase mě Paris překvapila, jak to zase vymyslela. Do poslední chvíle nevíte, kde je ukrytá pravda a když už si myslíte, že víte, zase vás převeze. V tomhle je vážně skvěla :)

23.05.2019 4 z 5

Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Knize dávám 4* .. ze začátku se mi četla těžce, nemohla jsem se do toho dostat. Nevím zda to bylo tím, že jsem před tím četla Hanu, kdy autorka psala pro mé oko velice příjemně. Nicméně, do půl knížky jsem pořád nevěděla co si myslet a některé informace mi pro příběh přišly zbytečné. Poté co jsem přešla do druhé půlky knížky, jsem od toho nemohla odtrhnout zrak. Určitě si od ní zase něco přečtu.

28.03.2018 4 z 5

Zloději dýmu Zloději dýmu Sally Green

Na začátku jsem se trochu ztrácela, kvůli mnoha postavám.. ale brzy jsem se do příběhu dostala a nemohla jsem přestat číst. Za mě povedená kniha.

17.05.2019 5 z 5

Hračička Hračička Gardner McKay

Bezva kniha. Určitě doporučuji. Bylo to jedna z mých prvních krimošek :)

15.03.2018 5 z 5