Monika1717 komentáře u knih
Velice zdařilá kniha . Informace doplňují ilustrace. Informace postačují pro obohacení učiva ZŠ.
Knihu jsem dostala před mnoha a mnoha lety k Vánocům a četla jsem ji mnohokrát. Vzpomínám si, jak Káťa pekla kočičinu. A také na to,jak babička usilovala o to,aby mohla studovat.
Přehledná procvičovací učebnice skladby pro 2. stupeň ZŠ. Přehledné uspořádání, vysvětlení funkce jednotlivých větných členů a jejich postavení ve větě. Ve 2. části se rozebírá problematika vedlejších vět. U každé části jsou příklady a cvičení.
Skvělá příručka pro procvičování pravopisu pro děti na 1. stupni ZŠ. Cvičení jsou rozdělena podle procvičovaného jevu a podle ročníků, ve kterém se daný jev probírá.
Naprosto skvělá kniha. Srozumitelný text je doplněn přehlednými tabulkami. Doporučuji všem, kteří potřebují odhalovat záludnosti českého pravopisu.
Vysokoškolská učebnice vhodná pro všechny studenty češtiny. Napsaná srozumitelně, členěná do kapitol.
Kniha je velmi zastaralá. Ne, že by se pravopisná pravidla tak měnila, ale hlavně věty jsou plně poplatné době. Pionýry a svazáky se to tu jen hemží, pro normální výuku bez úprav nelze použít.
Chcete si zopakovat pravopis? Sáhněte po této publikaci. Cvičení nejsou nijak náročná. A kdo by si opravdu nevěděl rady, může se podívat do klíče. Kniha je vhodná k procvičování pravopisu na celé ZŠ.
Slyším jméno spisovatele a už mi naskakuje - Jen si děti všimněte, co je krásy na světě,....... Nezapomenutelné verše dětství.
Paličkované krajce jsem se věnovala dvacet let. Emilie Paličková je pojem v této oblasti a tato kniha o ní je velmi pěkně napsaná.
Knihu jsem objevila na nějaké ubytovně před lety. Byla jsem tam na kurzu a nic jiného jsem po ruce na čtení neměla. Vůbec to nebylo špatné, trochu depresivní, ale čtivé.
Divná knížka. Něco jsem vůbec nepochopila. Dětem se nelíbily hlavně obrázky.
Braková literatura, některé ukázky jsou humorné, některé docela trapné. Knihu jsem přečetla a myslím, ze se k ni vracet nebudu.
Několikrát jsem začala a nikdy jsem nedočetla. Kniha mi přišla rozvláčná a nudná.
Skvělá knížka, četla jsem ji několikrát a rada si ji přečti znovu. Doporučují všem, kteří mají rádi přírodu.
Nádherná kniha o krásných zvířatech a obrovské lásce k nim. Četla jsem několikrát, viděla jsem i film.
Úžasné nápady a návody, skvěle se podle ni šije. Vedou myšky.
Krásná kniha, krásný příběh.Přinesla jsem ji z knihobudky, asi ji tam odložil nějaký blázen, copak takové skvosty se dávají pryč z domácí knihovny?
Čteme velmi často ve škole a potom si pouštíme film. Kniha je velmi poutavě napsaná, je plná rodičovské a sesterské lásky. Holky se potkaly na táboře, nejdřív mezi nimi byla trochu rivalita, potom se rozhodly, ze dají rodiče zase dohromady. Vyměnily se a otec s matkou se nestačili divit. Holky byly stejné a přece každá jiná.