monika3332 komentáře u knih
Právě dočteno. No být nevlastní mamkou je těžké ať jste v jakémkoliv věku. Znám to z vlastní zkušenosti.
Oddechové čtení:)
Bože můj, tomu říkám " primárně stránky. Pohled Case hezký, ale dát něco nového až na poslední stránku je děs.
Už dlouho jsem se tak nenutila do čtení, jako teď. Konec byl celkem fajn, ale než se k němu člověk prokousal,.......
Po pravdě, film jsem viděla párkrát a tak jsem chtěla mít I ten knizni pohled. No ...... film byl lepší.
Miluju knížky, ale tady jsem se nudila a porovnavala. V knize, jako vždy, je spousta věcí co nejsou ve filmu. Ale tady mi to nechybělo, spíš jsem si říkala, že jsou tam zbytečně.
Tak dočteno. A po pravdě řečeno, už nikdy víc. Do čtení jsem se nutila jak snad nikdy. Konec mě překvapil, ale nic to nemění na tom, že už nikdy víc.
Po pravdě, jsem se těšila, až knihu dočtu.
S klidným svědomím mohu říct, že dotčeno a knihy jdou dál. Snad udělají radost dětem ve školní knihovně. Já jsem v nich zalíbení bohužel nenašla.
Tedy tomu říkám konečný díl série.
Jsem díla, takže jsem některé pasáže regulérně obrečela.
Paráda
No chvíli jsem se děsila, že z tohodle už se nedostane. Už se těším na poslední díl
Bylo to napínavé, ale takové nijaké. Příběh byl chytlavý a jelikož jsem máma 4 děti tak i noční můrou. Ale příběh se strašně táhl.
Tento díl je trošku akčnější nežli první a chápu, že náctileté čtenářky zejména mohou mít pocit, že Thorn je holka co by si to s ní nejraději vyměnili :) Alespoň má dcera by to brala hned. Četla se dobře je to takové odpočinkové čtení