monika3332 komentáře u knih
Většinou jsem se po pravdě nudila.
Mara je přesvědčená o své pravdě a nepřipouští si nic jiného. S její minulostí to lze pochopit.
Závěr byl už o něco čtivější.
Helen a Raul byly tedy výživní.
Předešlý díl mě pohltil víc.
Sedm hříšných kruhů a sedm hříšných princů.
Hodně intrik a spousta sexu :)
Čtu a pořád si říkám, proč mi připadá že Čtu co už jsem četla, až na straně 114 mi to došli. A to jsem si myslela, že jsem vnímavá.
Potkat Zayna a ostatní bylo překvapivé.
Kniha se čte krásně a velmi mě překvapilo odhalení autorky.
Musí to být těžké a opravdu je mi to velmi líto.
Doufám že vám zrak vydrží ještě dlouhou dobu a budete moci i nám čtenářům zpříjemňovat chvíle klidu.
Právě dočteno a už se nemohu dočkat pokračování.
Čte se jedná dechem. Mě kniha zpříjemnila dvě odpoledne.
Třetí díl ze série a za mě z těch tří nejlepší.
Edgar byl tedy opravdu něco. Závěr knihy mě velmi překvapil.
Četla jsem až tento díl (dcerka donesla knihu ze školní knihovny) a četl se docela dobře.
Ano, kniha je cílená na mladší ročníky což jí neubírá na čtivosti.
Sice jsem. Občas tapala, když Em vzpomínala, ale i tak se dalo pochopit o čem je řeč :)
Takže za mě, proč si nezpříjemnit odpoledne:)
Kniha jako taková má velmi zdařilý obal, který napoví o čem bude.
Povídky jsou poměrně zdařilé, ale zdáli se mi v určitých částech povědomé.
Báseň, jenž kniha obsahuje na mě byla trochu drsnější, ale proti gustu žádný dišputát.
Číst v noci a o samotě, no proč ne, když se rádi bojíte :)
Tak krásné čtení a děsivé snění
Taková oddechovka pro dospělé a napínavé počtení pro děti.
Série jako taková, není až tak špatná, ale není to ani taková, co Vás uchvátí a nemůžete se dočkat rozuzlení
Knihy mě občas překvapily a někdy jsem se tak trochu nutila pokračovat.
Magie, touhy, zhyralost, frustrace, ale i romantika tu a tam. To je vše obsaženo v této trilogii.
Tak pokud po něčem takovém toužíte, už se jen stačí začíst :)
Po předchozích dílech, už člověk lehce očekává zápletku v ústavu pro choromyslné. Jen je vždy k němu doveden jinou cestičku.
Orla a Abe si užili rozhodně své.
Právě docteno a jsem tak trochu zaskočená koncem.
Vážně je to vše??
Kde je rozuzlení???
Právě přečteno
První ze série a v mnohém mi připomíná jiné knihy, které jsem četla s podobnou tématikou .
Komu se líbila, zkuste si přečíst " Polibek bez duše" a jeho pokračování
Jedním slovem " nuda".
Bohužel to tak je. Není se kde byť jen trochu bát.
Snad další díl nabídne více
Celá série je hezky provázena a má vzestupně tendenci toku děje. Čte se hezky.
Teď už jen poslední díl.
Právě docteno po dvou dnech. Už se tesimaz se "černá čarodejka" projeví v plné síle
Že začátku mi přišlo, že jsem už knihu četla. Nakonec jsem ji odložila a pořád na mě pokukovala z rohu dva měsíce.
Dnes přečteno a opravdu se těším na pokračování :)
Právě dočteno. No být nevlastní mamkou je těžké ať jste v jakémkoliv věku. Znám to z vlastní zkušenosti.
Oddechové čtení:)
Bože můj, tomu říkám " primárně stránky. Pohled Case hezký, ale dát něco nového až na poslední stránku je děs.
Posledni díl ze série. Bylo zajímavé ji číst. Četla jsem po chvilkach v autě, jelikož jinak není bohužel čas.
Zajímavý pohled do "možného hudoucna" a zároveň děsivá představa, že by k tomu mohlo dojít.
Konec byl dojemný.