Trůn padlých přehled

Trůn padlých
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540803/bmid_trun-padlych.jpg 4 144 144

Princové hříchů série

1. díl

Hříšník. Padouch. Darebák. Princ Invido nikdy netvrdil, že je svatý. Ale když dorazí tajemný vzkaz, který značí začátek smrtící hry, ví, že bude potřeba víc než jen náznak hříchu, aby vyhrál a zachránil svůj upadající démonický dvůr. Hádanky, prokleté předměty, anonymní hráči, nic mu nebude stát v cestě. Jenže žádný z jeho pečlivých plánů ho nepřipraví na ni, frustrující umělkyni, která zažehne jeho hřích jako nikdo jiný… Ctnostná. Oblíbená. Lhářka. Potíž s ničemy a lotry je v tom, že nemají špetku ctnosti, což je skutečnost, o níž se slečna Antoniusová dozví, když jedna zoufalá chyba umožní nejvíc neblaze proslulému prostopášníkovi z Waverly Green, aby ji vydíral. Aby se Camilla vyhnula ničivému skandálu, je donucena uzavřít ďáblovu dohodu s Invidem. Nečekala však, že tato hra v ní probudí její pravou podstatu… Invido a Camilla se musí společně vydat na riskantní cestu do Podsvětí (od zářných démonických dvorů po smyslnou říši upírů a dál) a přitom se snažit vyhnout nejnebezpečnější pasti ze všech – lásce.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , King Cool

Throne of the Fallen, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Trůn padlých. Přihlašte se a napište ho.

annes
17.03.2025 5 z 5

Kerri nezklamala. Těšila jsem se na návrat do světa Hříšných, takže pro mě jasná volba. A vyplatilo se! Napínavý příběh se skvělou hlavní hrdinkou (i hrdinou samozřejmě). Hooodně oceňuji, že děj dílu byl uzavřen a další knihy se tedy budou věnovat jiným. Už aby to bylo :-)

kuky921
14.03.2025 2.5 z 5

Žádná pecka a ten úvod je hrozný. Jediný co musím pochválit je krásná ořízka.

monikasbookclub
02.03.2025 4 z 5

Příběh je žhavý a hříšný, asi jako sám démonický princ Invido. Nechybí v něm napětí, zvraty, intriky a hlavně láska.
Musím se teda přiznat, že jsem nečetla předchozí sérii od autorky Království hříšných. Netuším teda, jestli mi to nějak uškodilo, nebo ne, ale postava Ira se vyskytuje i minimálně v knize Trůn padlých.
Nemůžu tedy srovnávat, ale ani po dočtení nemám v plánu si předchozí sérii autorky přečíst.
Trůn padlých se mi opravdu líbil. Líbilo se mi prostředí plné nadpřirozených bytostí a  jiného světa. Hodně jsem četla, že to lidem dává vibe Bridgertonových a asi bych s tím úplně nesouhlasila. Postavy příběhu, jak ty hlavní a vedlejší, jsou opravdu dobře vykreslené a krásně tak podtrhují samotný děj.
Chemie mezi Invidem a Camillou byla opravdu hříšná! Líbilo se mi taky, že Camilla i když na první pohled působila, jako nevinná dívka, byla v konečném důsledku pravý opak.
Samotné události děje se mi líbily, ale přesto mám s knížkou jeden problém. Při čtení, i když mě příběh dokázal vtáhnout a byl čtivý, mi přišlo, že mi ty stránky prostě neutíkají a že je kniha nekonečná. Asi bych si nemusela stěžovat, aspoň jsem v příběhu byla delší dobu, ale i tak jsem z toho byla frustrovaná, protože i když jsem četla, stránky neutíkaly.

Planoucí koruny, Beze strachu a další knižní novinky (43. týden)

20.10.2024

Kniha Trůn padlých v seznamech

v Mé knihovně203x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)