moonchild moonchild komentáře u knih

Vinnetou I Vinnetou I Karel May

Patří mezi klasiku dobrodružných knih.Vennetou i Old Shatterhand patří mezi knižní i filmové legendy.

28.02.2014 3 z 5

Traviči ze země Caux 1: Dutý drahokam Traviči ze země Caux 1: Dutý drahokam Susannah Appelbaum

Ze začátku jsem měla problém se začíst ale pak mě to fakt chytlo.Celý ten děj,postavy.Nevadí,že už mi je přes třicet.Knihu zbožňuju.

28.02.2014 4 z 5

Bratrstvo run Bratrstvo run Michael Peinkofer

Zajímavá kniha,kdy hlavním hrdinou je známý spisovatel Walter Scott.Knihu jsem hltala jedním dechem a nemohla jsem se dočkat konce.

V zajetí Vikingů V zajetí Vikingů Torill Thorstad Hauger

Tato kniha mě opravdu dostala.Četla jsem jí několikrát po sobě.Fakt vynikající.

Nový hrabě Monte Christo Nový hrabě Monte Christo Jules Verne

Klasika mezi Verneovkami.Musím říct,že je opravdu vynikající.Dost se mi líbí.

Patnáctiletý kapitán Patnáctiletý kapitán Jules Verne

Knihu jsem hltala jedním dechem.Je to vynikající kniha.

28.02.2014 4 z 5

Broskve pro otce Francise Broskve pro otce Francise Joanne Harris

Snad nejlepší kniha ze všech tří příběhů o Vianne a její rodince.Chtěla bych někdy skusit její čokoládu a broskvovou marmeládu.

Čokoláda Čokoláda Joanne Harris

Kniha se milíbila.Líbí se mi jak je psaná.Vianne a její dceru jsem si hned oblíbila.

27.02.2014 4 z 5

Oheň je tvým osudem Oheň je tvým osudem Barbara Erskine

Moje nejoblíbenější kniha od Barbary.Kdyby to šlo,dám jí deset hvězdiček.Knihu jsem četla několikrát jak se mi líbila.

Dvě věže Dvě věže J. R. R. Tolkien

Nádherná kniha.Líbí se mi více než Společenstvo prstenu,ale jen o trochu.Děj je geniální ve všech třech knihách.

Silmarillion Silmarillion J. R. R. Tolkien

Suprovní kniha.Chvilkama jsem se ztrácela vtom,kdo je kdo,ale stačilo se podívat do rejstříku a už jsem byla opět v obraze.Trošku náročnější kniha ale fakt super.

Magie krve Magie krve Tessa Gratton

Vynikající kniha.Ze začátku jsem nevěděla co mám od ní čekat,ale následně mě tak pohltila,že jsem jí za necelý týden přečetla a těšila jsem se na pokračování.

Tajemné touhy Tajemné touhy Jennifer L. Armentrout

Skvělá kniha,hltala jsem jí jedním dechem

14.08.2016 5 z 5

Železná zkouška Železná zkouška Holly Black

Sice kniha opravdu je podobná Harrymu Potterrovi ale je neméně skvělá.Knihu jsem hltala jedním dechem.Hodně mě chytla.Těším se na další pokračování.

23.01.2016 4 z 5

Bellman & Black Bellman & Black Diane Setterfield

Kniha mě trochu zklamala.Myslela jsem že bude mnohem lepší.Nudila jsem se u ní.Téma je pěkné ale mohla to napsat trochu zajímavěji.

07.08.2015 3 z 5

Okultní povídky a jiné děsivé příběhy Okultní povídky a jiné děsivé příběhy Helena Petrovna Blavatská (p)

Velmi zajímavá kniha.Miluji okultismus,takže jsem jí musela přečíst.Doslova jsem jí hltala.Za dvě hodinky přečteno.

21.06.2015 5 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Musím se přiznat,první jsem viděla film a pak četla knihu.Kniha se mi líbí mnohem mnohem více,protože ve filmu není obsažená celá kniha a není tolik poutavý.Kdyby to šlo dám knize 10 hvězdiček

02.05.2015 5 z 5

Nájezdníci ze severu Nájezdníci ze severu Alex Rutherford

Knihu jsem si koupila jen kvůli obálce a názvu.V tramvaji jsem jí začla číst a nemohla přestat.Nakonec jsem byla ráda že jsem si jí koupila.Doporučuji všem

02.05.2015 4 z 5

Jak určili bohové Jak určili bohové Bohuslav Švec

Zajímavá kniha.Nejdříve jsem myslela že bude nezajímavá ale nakonec mě úplně dostala.Doporučuji všem

12.11.2014 5 z 5

Vaříme expres Vaříme expres Nigella Lawson

Nigellu miluju.Příjemná žena s dobrými nápady.Její pořad znám již několik let ale až teď jsem si koupila její knihu a nelituji

07.11.2014 5 z 5