moonchild

Kniha mě kdysi nebavila protože patřila mezipovinnou četbu.Dneska se mi líbí a patří mezi favority.

Patří mezi klasiku dobrodružných knih.Vennetou i Old Shatterhand patří mezi knižní i filmové legendy.

Ze začátku jsem měla problém se začíst ale pak mě to fakt chytlo.Celý ten děj,postavy.Nevadí,že už mi je přes třicet.Knihu zbožňuju.

Zajímavá kniha,kdy hlavním hrdinou je známý spisovatel Walter Scott.Knihu jsem hltala jedním dechem a nemohla jsem se dočkat konce.

Tato kniha mě opravdu dostala.Četla jsem jí několikrát po sobě.Fakt vynikající.

Klasika mezi Verneovkami.Musím říct,že je opravdu vynikající.Dost se mi líbí.

Knihu jsem hltala jedním dechem.Je to vynikající kniha.

Snad nejlepší kniha ze všech tří příběhů o Vianne a její rodince.Chtěla bych někdy skusit její čokoládu a broskvovou marmeládu.

Kniha se milíbila.Líbí se mi jak je psaná.Vianne a její dceru jsem si hned oblíbila.

Moje nejoblíbenější kniha od Barbary.Kdyby to šlo,dám jí deset hvězdiček.Knihu jsem četla několikrát jak se mi líbila.

Nádherná kniha.Líbí se mi více než Společenstvo prstenu,ale jen o trochu.Děj je geniální ve všech třech knihách.

Suprovní kniha.Chvilkama jsem se ztrácela vtom,kdo je kdo,ale stačilo se podívat do rejstříku a už jsem byla opět v obraze.Trošku náročnější kniha ale fakt super.

Vynikající kniha.Ze začátku jsem nevěděla co mám od ní čekat,ale následně mě tak pohltila,že jsem jí za necelý týden přečetla a těšila jsem se na pokračování.

Sice kniha opravdu je podobná Harrymu Potterrovi ale je neméně skvělá.Knihu jsem hltala jedním dechem.Hodně mě chytla.Těším se na další pokračování.

Kniha mě trochu zklamala.Myslela jsem že bude mnohem lepší.Nudila jsem se u ní.Téma je pěkné ale mohla to napsat trochu zajímavěji.

Velmi zajímavá kniha.Miluji okultismus,takže jsem jí musela přečíst.Doslova jsem jí hltala.Za dvě hodinky přečteno.

Musím se přiznat,první jsem viděla film a pak četla knihu.Kniha se mi líbí mnohem mnohem více,protože ve filmu není obsažená celá kniha a není tolik poutavý.Kdyby to šlo dám knize 10 hvězdiček

Knihu jsem si koupila jen kvůli obálce a názvu.V tramvaji jsem jí začla číst a nemohla přestat.Nakonec jsem byla ráda že jsem si jí koupila.Doporučuji všem

Zajímavá kniha.Nejdříve jsem myslela že bude nezajímavá ale nakonec mě úplně dostala.Doporučuji všem