moonchild komentáře u knih
Další kniha z řady povinné četby.Jako malá jsem jí nesnášela ale teď patří mezi oblíbené.
Kniha mě kdysi nebavila protože patřila mezipovinnou četbu.Dneska se mi líbí a patří mezi favority.
Vinnetou patří mezi nejlepší knihy od Karla Maye.Nic lepšího ani nemohl napsat.
Dobrá kniha.Jako snad každá od Karla Maye.Jeho Vinnetuovky patří mezi legendy.
Kniha mě moc nezaujala.Myslela jsem,že to bude o něco lepší.
Tahle kniha patří v mé knihovně na přední místa ve svém žánru.
Skvělé pokračování.Viking Vike patří mezi mé oblíbené knihy pro děti.
Vynikající třetí příběh o Kožešince.Ráda se kní vracím.Zbožňuju tento příběh.
Skvělý příběh o Kožešince a jejich přátelích.Ráda čtu její příběhy znovu a znovu.
Na tuto serii jsem narazila teprve loni ale dost se mi zalíbila.
Trošku jiný příběh o založení Říma.Líbí se mi,že spisovatelka se teď více věnuje matce Ilianě a ne jejím dvoum synům Romulovi a Removi.Kniha mě dostala na kolena.
Trochu strašidelná kniha ale opravdu nádherná.Moc se mi líbila.Hopkinse bych nechtěla potkat v reálném světě.
Jedna z mých prvních oblíbených knih od Barbary.Mo se jí to povedlo.
Komiks se mi líbí méně než kniha.Nelíbí se mi jak je nakreslený.Více si užiju klasickou knihu než komiks.
Strážkyně krve se mi líbila mnohem více než předchozí kniha Magie krve.Líbilo se mi na ní,jak je napsaná,celý ten příběh Mab a willa.Fakt bomba.
Kniha je pro praktikující kelty výborná.Kdo se rád modlí a provádí meditace tak knihu si musí minimálně půjčit a přečíst
Vynikající kniha se skvělými radami a jednoduchými rituály.Doporučuji všem,od začátečníků kouzelníků až po zkušené mágy.A nejen jim.
Kniha se mi mooooc líbila.Zasmála jsem se všem příhodám co se v ní odehráli.Líbí se mi jak kniha byla napsána,fotografie i popisky u nich.Doporučuji všem co mají rádi seriál podle kterého byla kniha napsána
Knihu jsem si koupila společně s Nájezdníky ze severu.Moooooc se mi líbí.Už se těším až si přečtu další díl