moonchild moonchild komentáře u knih

Tomáš Rosický - Hvězdám v patách Tomáš Rosický - Hvězdám v patách Petr Halaburda

Vynikající kniha o Tomášovi.Z něj by si měla brát příklad dnešní mládež.

07.03.2014 5 z 5

Naší přírodou krok za krokem - Zvířata Naší přírodou krok za krokem - Zvířata Jiří Felix

Výborná kniha,podle které děti mohou zjistit,jaká zvířata mohou u nás žít.

Nezapomeň, táto! Nezapomeň, táto! Jana Šrámková

Knihu jsem dostala ve školce na rozloučenou.Moc se mi líbila

07.03.2014 5 z 5

Divá Bára a jiné povídky (5 povídek) Divá Bára a jiné povídky (5 povídek) Božena Němcová

Tato kniha mě nikdy nezklamala.Nedám na ní dopustit.

07.03.2014 4 z 5

Pod jezevčí skálou (trilogie) Pod jezevčí skálou (trilogie) Josef Pohl

Nejdříve jsem viděla film s Tomášem Holým a pak si pořídila knihu.Kniha mě úplně dostala stejně jako film.

07.03.2014 5 z 5

Divy sveta Divy sveta kolektiv autorů

Fascinující kniha plná úchvatných míst celičkého světa.

Bydlíme s květinami Bydlíme s květinami Margot Schubertová

V této knize se dovíme snad vše základní o pěstování rostlin doma.Doporučuji všem milovníkům květin.

Hon na čarodějnice Hon na čarodějnice Bedřich Šindelář

Kniha se mi velmi líbila.Člověk se tam dozví temnou historii všech kontinentů.Nesmíte se ale bát historie honu na čarodějnice.

Othello Othello William Shakespeare

Othelo opět nezklamal.

03.03.2014 4 z 5

Rob Roy Rob Roy Walter Scott

Další skotský hrdina v podání spisovatele Waltera Scotta.Pět hvězdiček za celou knihu

03.03.2014 5 z 5

Noc kouzel zbavená Noc kouzel zbavená Ed McBain

Kniha mě nijak nezaujala.Ani si moc nepamatuju děj.

01.03.2014 3 z 5

Keltské umění léčit Keltské umění léčit Claus Krämer

Kniha se mi velice líbí a hodně se k ní vracím.Moc knih podobného žánru neznám,a hlavně né tak skvěle zpracováno.

Magický štít Magický štít Francis Melville

Jsou tu jen útržky různých druhů magie,čarodějnictví atd.,takže se nikomu nic nemůže stát.Ani se toho moc nedozví,jak se bránit.Jinak skvěle zpracovaná kniha.

Malá kniha keltských požehnání Malá kniha keltských požehnání Caitlin Matthews

Kniha se mi velice líbí.Jsou tam skvělé modlitby a meditace na každý den.V různých ročních obdobích se různí,stejně jako pohanské svátky.

Keltská moudrost Keltská moudrost Caitlin Matthews

Ke knížce patří nádherný keltský přívěsek sv.Brighid a totemové karty se zvířaty.Musím knížečku pochválit.Líbí se mi výklad keltských slavností,meditace,rituály a modlitby.

Magie svíček Magie svíček Raymond Buckland

Podle ní jsem se učila magii svíček.Je fakt skvělá.Doporučuji všem wiccanům.

28.02.2014 5 z 5

Kniha stínů – Slavná a starodávná pro vědmy a čarodějnice Kniha stínů – Slavná a starodávná pro vědmy a čarodějnice Silver RavenWolf (p)

Nejlepší kniha stínů jakou jsem kdy četla.Kde se na ní hrabe Kniha stínů od čarodějek (Charmed).

28.02.2014 5 z 5

Kdyby to šlo dám jí 10 bodů.Je to nejlepší kniha stínů,jakou jsem kdy četla.Kde se na ní hrabe Kniha stínů Čarodějek(Charmed).

Kniha Pastýřova Kniha Pastýřova Joann Davis

Kniha bývá srovnávaná s Malým princem,ale mi se zdá mnohem lepší.Dost se mi líbila.

28.02.2014 5 z 5

Harry Potter a Ohnivý pohár Harry Potter a Ohnivý pohár J. K. Rowling (p)

Knihu jsem hltala od začátku do konce.Jen mi bylo líto Cedrika.Super klučina.