moonchild komentáře u knih
Vynikající kniha o Tomášovi.Z něj by si měla brát příklad dnešní mládež.
Výborná kniha,podle které děti mohou zjistit,jaká zvířata mohou u nás žít.
Knihu jsem dostala ve školce na rozloučenou.Moc se mi líbila
Tato kniha mě nikdy nezklamala.Nedám na ní dopustit.
Nejdříve jsem viděla film s Tomášem Holým a pak si pořídila knihu.Kniha mě úplně dostala stejně jako film.
V této knize se dovíme snad vše základní o pěstování rostlin doma.Doporučuji všem milovníkům květin.
Kniha se mi velmi líbila.Člověk se tam dozví temnou historii všech kontinentů.Nesmíte se ale bát historie honu na čarodějnice.
Další skotský hrdina v podání spisovatele Waltera Scotta.Pět hvězdiček za celou knihu
Kniha se mi velice líbí a hodně se k ní vracím.Moc knih podobného žánru neznám,a hlavně né tak skvěle zpracováno.
Jsou tu jen útržky různých druhů magie,čarodějnictví atd.,takže se nikomu nic nemůže stát.Ani se toho moc nedozví,jak se bránit.Jinak skvěle zpracovaná kniha.
Kniha se mi velice líbí.Jsou tam skvělé modlitby a meditace na každý den.V různých ročních obdobích se různí,stejně jako pohanské svátky.
Ke knížce patří nádherný keltský přívěsek sv.Brighid a totemové karty se zvířaty.Musím knížečku pochválit.Líbí se mi výklad keltských slavností,meditace,rituály a modlitby.
Podle ní jsem se učila magii svíček.Je fakt skvělá.Doporučuji všem wiccanům.
Nejlepší kniha stínů jakou jsem kdy četla.Kde se na ní hrabe Kniha stínů od čarodějek (Charmed).
Kdyby to šlo dám jí 10 bodů.Je to nejlepší kniha stínů,jakou jsem kdy četla.Kde se na ní hrabe Kniha stínů Čarodějek(Charmed).
Kniha bývá srovnávaná s Malým princem,ale mi se zdá mnohem lepší.Dost se mi líbila.
Knihu jsem hltala od začátku do konce.Jen mi bylo líto Cedrika.Super klučina.