mot33 komentáře u knih
Další spravný případ sice tomu cyběl trochu kapitán,ale notář B. zvládl vše s bravurou.Za mě plný počet.
Super jak Kotleta,ale hlavně ta ZOO to byl mistrovský kousek.Jen tak dál.
Super nápad prolnout život lidí a sladkostí.......
Super kousek ,plus že se příběh odehrává v Praze je pro mě velkým kladem.Žádné rozepisování přímo k vyvrcholení knihy.
Za mě ano hlavně jak se propojí skunečnost a fikce,plus že umírají i kladní hrdinové.Kniha čtivá těžko se odkládá.
Super Kotlleta ve svém stylu sice o trochu méně krve ,ale spád to má od začátku do konce.
Krásné uzavření příběhu RŠ ve Stínadlech.Není co dodat.
Obálka super ,příběh klasika ,pokuď se rádi brodíte v potocích krve ,máte rádi lidojedi tak kniha stojí k přečtení.Styl jako u Kotlety kapitoly rozdělené do mnoho kousků. Za mě ano.
Super takový kousek se jen tak nečte .Škoda myslel jsem že podle děje umře nějaký kladný hrdina,to by pak bylo ,alespoň na šest hvězdiček.
O proti prvním dvoum dílům takový průměr,už to nemělo spát ,aby člověk stále četl dokázal jsem odkládat tři dny .
Žádné velké rozepisování na mnoho stran rychlý spád,dobrá myšlenka takže ano.
Tak tohle byla pecka ,super kaloň a bojovnice z béčových filmů či proč mrtvý touží po ikea.
Taková jakási kniha na způsob Foglara,sice s prvky fantasy,ale čtivá.Za mě ano takový lepší nad průměr,pro děti vhodné psáno lehkou rukou,žádné zabíhání v textu zpátky a tak.
Musím přiznat že jsem se nemohl nějak k této knize dobrat pořád jsem jí odsouval na jindy.A pak jsem jí vzal do ruky a přečetl za dna dny.Super příběh který graduje až do konce ,malá vítka je že se mohlo uzavřít o něco dřív a nenatahovat to tolik stránek.
Zdatné pokračování Foglara .Krásné ilustrace.Kdo má tuto četbu rád bude rád číst.
Hlavně paní ředitelka kulturistka a atletka vrhačka v jedné osobě opravdu nemá chybu.
Doporučuji.