Mothermoth komentáře u knih
Nádherný citlivý příběh plný fantazie, užila jsem si ho já i dcery (7 a 11), na konci i slzička ukápla.
Clovek se zamysli, usmeje, slzicku zamackne ... je tam vsechno.
Milé, zábavné, obohacené rébusy. Čteno s desetiletou dcerou, bavilo nás to obě.
Čteno s desetiletou, velmi citlivé a srozumitelné, krásné ilustrace.
Prvni polovina pomerne zabavna, poskladana z formulaci soucasnych motivacnich trendu. Druha polovina se (bohuzel pro mne) zvrtla v silne esoterickou jizdu. S mirnym sebezaprenim jsem docetla.
Přečteno v Aj - prostě vtipné, zábavné, ano, tentokrát se Walliams trochu vyřádil. Možná překlad způsobil jiné drsnější vyznění. Zdvihnutý prst pro rodiče i děti:)
Přestože že je kniha "pouze" sled různých témat, kapitol a medailonků, při čtení krásně plyne. Tomáš odvážně odkryl svoji ne úplně jednoduchou povahu:-).
Mám ráda HEZKÉ knížky. Tato je rozhodně hezká (graficky) a inspirativní zároveň. Taková kniha o maličkostech, které mohou zpříjemnit bytí.
Velmi praktická jednohubka pro ty, kdo nejsou připraveni číst mnohastánkové bichle. Dobře uchopitelné.
Hezke pribehy, hezka anglictina (nikoliv jednoducha). Vtipne zacleneni prazskych realii/specialit:)
Strucne, vystizne, zabavne a zaroven poucne texty, nadherne ilustrace. Moje rebelky (7 a 11) hltaly kazde slovo a pri kazdem vecernim cteni zadonily o pridavek.