Mruskulka

Nejprve jsem viděla filmové zpracování a byla jsem zklamaná. Do čtení knihy jsem se přemlouvala pár měsíců a udělala jsem chybu. Kniha perfektní. Hned se pouštím do Mrazivého polibku :-)

Pokračování příběhu s Nelou. Byla jsem zvědavá, který z bratrů Koubkových bude otcem dítěte a byla jsem také překvapená, jak parádně to p. Lanczová zamotala. Velká spokojenost.

Knihy od tohoto autora mám ráda, ale tohle byl fakt děs. Nezvládla jsem to dočíst do konce a docela se mi znechutilo přečíst si další jeho knihy.

Oproti již přečtených knih od této autorky je tato kniha příjemnou změnou. Hlavní postavou je muž, kterému se stane to, co doufal, že jemu se stát nemůže :)

Příběh o nevěře s překvapením na konci :) Báječná kniha

Opět báječná kniha této autorky. Překvapila mě, že skončí úplně jinak, než očekáváte.

Krásný příběh 50ti leté ženy, která svůj život po rozvodu nezabalila. Úžasná kniha :)

Přečteno za jeden večer. Úžasná kniha od úžasné spisovatelky.

Tak jako všechny knihy od této spisovatelky, tak i Banánoví rybičky jsou svižné a vtipné čtení.

I přesto, že bylo jasné, jak tato trilogie skončí, bylo to zajímavě a čtivě napsáno :)

Viděla jsem jako první seriál, takže mě překvapilo, že kniha je úplně jiná. Četla se však snadno a rychle, je také jednoduchá, takže vhodná i pro menší čtenáře. Pro mě příjemný relax.

Hodně čtivá a zajímavá kniha o tom, jak dívka prožívá svou nemoc a také se seznámí s Augustem, do kterého se zamiluje.

Takhle knížka se autorce opravdu povedla. Určitě si jí časem přečtu znova.

Parádní oddechová kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem a s úsměvem na rtech.

Halina opět nezklamala :) Za jeden večer přečteno a s úsměvem se šlo spát :)

Tato kniha mě zaujala v knihovně. Pochybovala jsem, že si jí přítel (budoucí tatínek) přečte, ale kupodivu jí vzal hned do ruky a na jeden zátah přečetl. Musím podotknout, že je to jeho třetí přečtená kniha v životě :)