Mruskulka komentáře u knih
(SPOILER) Úplně po první knize, jsem měla za vraha otce od Madeline. Motiv? Sutton jeho dceru kazí. Ve třetím díle jsem si myslela, že je to vše jen Hra lží a že Sutton žije. A pokud je opravdu mrtvá, bude vrahem on. Super série :) Až je mi líto, že dočtena.
Sice je to pořád stejné - má tip na vraha a na konci zjisti, že to vrah není, ale pořád mě to baví. Můj tip na vraha se rozplynul, protože se ta osoba již neukázala. Teď mám dva tipy, jak tohle skončí. Šup na další díl
A zas to nebyl on (vrah). Příběh je čím dal víc napínavý, možná už moc roztahaný, ale mě to baví :) Šup na další díl :)
Další díl přečten a vrhám se na další. Čím dál víc napínavější. Stále mám svého vraha, tak uvidím, zda se již v dalším díle víc projeví. A jestli je to on :)
Jsem rada, že úroveň neklesla a druhá kniha je stejně napínavá jako první díl. Mám svou teorii a vraha a už se těším na další díly a odhalení.
Konečně se mi podařilo sehnat všechny díly a tak jsem se pustila do prvního dílu. Hodnotit kladně a hned jsem se pustila do druhého. Děla mi potíže, když najednou autorka přepne do myšlenek Sutton, ty mohly být v knize nějak odlišeny jiným písmem, ale má to děj, příběh, napětí. Taková příjemná oddechovka.
9 postav se sejde v lázních, kde spolu budou deset dní. A že to nejsou obyčejné lázně zjistí po několika dnech. Mě se příběh moc líbil.
Asi jako hodně čtenářů teto knihy jsem čekala něco víc o hotýlku, ale zklamaná nejsem. Příběh se mi líbil. Třetí kniha od této autorky a první v tomto roce.
“Jé, to bylo pěkné - moje reakce po přečtení. Autorka umí strhnout pozornost a jak se nemohla od knížky odlepit. Krásný příběh i přes to, že je tam hodně smrti. Poučný - lhát se nevyplácí.
Má cenu psát komentář? Všechny díly perfektní. Sama jsem zavzpomínala, co mi dědeček vyprávěl o Stalingradu. Teď už vím, že existoval nějaký Dostal, díky kterému máme šikmý kostel. A kostel sv.Jindřicha musel být úchvatný.
Některé povídky povedené, ovšem mám pocit, že takové nedodělané. Tady lituji peněz :(
No teda. Tohle jsem nečekala :) Nadčasové. Čeká mě divadelní představení Bílá nemoc, proto jsem sáhla po teto knížce a musím říct, že mě velmi překvapila. Silný zážitek. Tím víc se těším na divadlo.
Knihu mám doma již dlouho a nemohla jsem se k ní přemluvit. Nakonec díky čtenářské výzvě jsem ji vzala do ruky. Nic jsem neočekávala, takže jsem byla překvapená. Kniha se četla lehce a byla zajímavá.
Dědeček se narodil v únoru 1945 a moje maminka mi vyprávěla, že když si dědečka moje prababička odnášela z nemocnice, zrovna začala houkat siréna. Schovala se za hromadou klád a modlila se. Moc mě mrzí, že se už nemohu dědečka zeptat. Že knihy nebyly dřív, abych mohla vyzvídat….Mám tolik otázek, na které už bohužel nedostanu odpověď…
Kniha naprosto wow.
Knihu jsem si koupila za 39 Kč v roce 2018 a od té doby ležela v knihovničce. Letos díky čtenářské výzvě na ní došlo. Jsem rada, že už ji mám za sebou. Kolikrát jsem po ní sáhla, ale po pár stránkách odložila. Letos jsem si ji vzala na dovču a neměla jsem na výběr :D
Jinak komentář od čtenáře s přezdívkou Metla je všeříkající
Mě se příběh líbil. Určitě něco neobvyklého. Sama jsem byla zvědavá, jak to dopadne. Trochu obdiv nad Beth, jak tím vším byla posedlá. Zajímavé. Ale podruhé už bych si knihu nepřečetla.
Nic nečekaného, moc pěkně napsáno. Hygge jsem absolutně neznala, takže jsem se i něčemu priucila. Pohodové čtení.
Další oddechovka. Spokojenost. Kniha nabídla přesně to, co jsem od ní očekávala
Od teto knihy jsem čekala velmi málo. O to více mě překvapila. Svižný příběh, snadno se četla. Cherry mi byla nesympatická od začátku, což bylo určitě úmyslem autorky.