Mruskulka komentáře u knih
Definice vlčímu dítěte je trochu jiná, ale příběh je přesto šílený. Malé dítě se ocitne úplně samotné, žebrá, mrzne, hladoví. Přichází jedna rána za druhou. A ona stejně ráno vstane a přežije další den. Obdivuhodné.
Nečetla se mi lehce. Příběh dvou neskutečně zamilovaných mladých lidí, kteří se potkali pro ně nevhodnou dobu. Jsem ráda, že jsem po knížce sáhla až v dospělosti. Jako nactiletá bych knihu neocenila.
Přesně tohle jsem od této knihy čekala. Za mě kniha skvělá a doporučuji. Ponořila jsem se do děje a prožívala každou stránku.
Tak jsem překvapena. Kniha mě zaujala, moc krásně se četla. Chytila mě od začátku až do konce. Ztrácela jsem se a ocitla se v příběhu. Krásný
Konečně ji mám přečtenou. Toto trvalo :)
Perfektní. Film je skvělý a knížka také. Prožívala jsem pobyt na Marsu s Markem a na konci i slza ukápla.
Překvapeni. Tímhle jediným slovem můžu tuto knihu ohodnotit. Příběh romanticky s tóny pomsty. Takové knihy většinou nevyhledávám, takže pro mě hezká změna.
Knížka mi nic nepřinesla. Autor byl však jasnou volbou. Jako náctiletá jsem jeho knížky četla, Nebreč Lucie byla skvělá. Takže taková upomínku na něj
Příběh je úplně jiný, než na jaký jsem u této tématiky zvykla. Ale není méně děsivý. Příběh vypráví dítě, o to je to desivejsi. Vypráví o životě před útěkem a hlavně o schovavani. Neskutečné
Kniha se mi líbila. Splnila přesně to, co jsem od ní očekávala. Že se bude snadno číst, příběh zaujme, bude napínavá a uhadnu, kdo za to může
Je šílené, že se tohle děje v současném světě, příběh zajímavý. Kniha mě však neoslovila.
U prvních pár vět jsem si říkala, že tuhle knížku nedám. Ale pak mě pohltila. V románu najdete lásku, vášeň, naději, zradu. Zároveň nenásilné poučuje o vile Tugendhat. Děkuji čtenářské výzvě, protože bez ní bych tuto knihu do ruky nevzala.
Měla jsem velký problém se začíst. Strašně mi vyhovovali krátké kapitoly. Konec už byl zajímavý. Musím říct, že autorka dobře popsala, jaký pocit mají alkoholici, když čelí nějaké překážce a mají vnitřní boj, zda budou bojovat či půjdou tou snadnější cestou a napijou se.
Kniha se strašně dobře čte, je svižná a napínavá. Jen mě na konci šokovala informace, že ji autorka psala 6 let.
Zajímavé. To je první slovo, které mě napadlo. Knížka má pár stránek a četla se snadno. Příběh se mi líbil.
Kniha se četla velmi dobře. Na začátku jsem měla pocit, jako by to psal malý chlapec. A příběh z Konga se zdá neskutečný, ani si to nedokážu představit.
Kniha se četla sama. Byla jsem zvědavá, kdo ten vrah bude a až do poslední chvíle jsem to netušila. Jen mi tam chybělo větší napětí. Kniha přečtena ve vlaku (cca 9 hodin)
Zajímavé téma. Pěkně popsané postavy, odlišné, že vůbec není divné, že nakonec kamarádkami nezůstaly. Příběh o "sektě", kde členové vlastně žili ve strachu. Kdo šel proti proudu, nehodil se jim.