Mruskulka komentáře u knih
V rámci čtenářské výzvy konečně přečteno. V tomhle jsem barbar. Ani film jsem neviděla. Ten určitě shlédnu. Kniha mě nijak extra nenaschla. Příběh mladého muže a jeho myšlenkové pochody. Nejspíš nejsem cílová skupina
První kniha tohoto autora. Byla čtivá, měla tempo, ale konec se mi zdál nějak rychlý, odfláknutý. Mám ale chuť přečíst si další příběhy Eriky. Autora neznám, ale líbilo se mi, že do příběhu dával naše/slovenské věci. Cukr v jedlém papíru (ufonky) jsem jedla, když jsem šla na návštěvu k babičce :) bylo hezké si vybavit tuto vzpomínku
Přečteno za jedno odpoledne. Nemohla jsem se odtrhnout. Napsáno tak, že Vás Tomovo vyprávění vtáhne. Kolikrát jsem se usmívala a na konci se mi svíralo srdce. Myslím, že tuhle knihu by si mel přečíst každý fanoušek HP.
No teda, to byla slaďárna :) Vrátila jsem se do mých -náct :) Velmi pohodové čtení, ale realita je úplně jinde :) Tuhle knihu bych si klidně přečetla právě někde na pláži. Je to první kniha autorky, koukám, že jich napsala mnohem více, možná ještě po nějaké sáhnu.
Moc krásný příběh muže, kterému zemřela žena. Jediná osoba, kterou v životě miloval a které se nemůže vzdát. Oveho srdce ale sms každou stránkou taje. Mě se to moc líbilo. Pohodové čtení.
Stojí za přečtení, zamyšlení, ale místy to bylo strašně utahané a už jsem si přála konec.
Realita současné doby. Bohužel. Lidé pro slávu a peníze prodají i své dítě. Kniha dobře vystihuje tento problém, ale můj šálek to úplně nebylo
Silný příběh. Pokračování Kouzelnika z Osvětimi. Se zatajeným dechem jsem četla další a další stránky. Neobešlo se to bez pláče.
Velmi silný příběh. Kniha velmi dobře napsána. Začátek mě úplně nezaujal, ale pak už jsem se nemohla odtrhnout. Doporučuji
Perfektní herec, v roli Severuse Snapea ho žeru, ale tyhle deníky mě neoslovily. Tohle mělo zůstat v soukromí.
Mě se příběh moc líbil. Tři rozdílné ženy, přesto se pokusí najít k sobě cestu. Jako máma dcery doufám, že mě nečeká taková propast, jako probíhala v tomto románu. Za mě povedené.
Myšlenkou, co by bylo kdybych., se zabývám celkem často. Kniha se mi velmi líbila. Byla čtivá.
Odpočinkové čtení. Mezi horory bych tuto knihu nezařadila, ale byla to pěkná duchařina.
Kniha byla čtivá, ale taková nemastná neslaná. Nechci prozrazovat víc, ale konec jsem s Claire jsem čekala jiný, že tam bude ještě nějaké drama.
Napínavé od začátku do konce. Konec překvapivý, tak nějak nad nim musím stále přemýšlet. Nějak nevím :D Ale perfekt. Doporučuji
Ze začátku jsem si říkala, že to vypadá na nějakou knížku pro puberťáky, ale musím říct, že mě mile překvapila. Super.
Taková pohodovka. Není těžké odhadnout, kdo za tím vším je. Postavy mě nějak nezaujaly a dej se vlekl.
Kniha neurazila, ale žádný wow efekt se taky nekonal. Ale dobrý
Říkám si, co to vypovídá o člověku, který tuto knihu napsal a co to vypovídá o mě, že to čtu. Ale! Autorka otevřela téma, co kdyby. Co kdyby se opravdu zvířata nedala jist, co kdyby kanibalismus, na který ještě narazíme v určitých kulturách, přišel i k nám, co kdyby. Musím uznat, že proces zpracování speciálního masa popsala velmi dobře, ale něco mi tam chybělo. Chtělo by to víc děje, jak vůbec k této změně došlo.