mulder mulder komentáře u knih

Tak to je, tak to bude Tak to je, tak to bude Sharon J. Bolton

Autorku mám hodně rád, tato kniha byla opět skvělá! Budu netrpělivě čekat na překlad další její knihy, vše od ní mám už přečteno:-) Začínám již pociťovat abstinenční příznaky:-)!

24.04.2018 5 z 5

Má ji rád, nemá ji rád Má ji rád, nemá ji rád Sharon J. Bolton

Výborná kniha, hezky se čte:-)

22.03.2018 5 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

Nejdříve mě vyděsilo přes 600 stran knihy, ale četla se skvěle, styl psaní mi vyhovoval. Martin Servaz se stal jedním z mých nejoblíbenějších detektivů, prostě chytrý a sympatický chlap. Příběh výborný, prostředí taky, úplně se mi to odehrávalo v hlavě jak ve filmu. Chválím autora, knihu doporučuji, plynule přecházím na Kruh:-)

15.03.2017 5 z 5

Bez slitování Bez slitování Tim Weaver

Moje první kniha tohoto autora, pomalejší rozjezd, ale od počátku vtáhne čtenáře do děje. Mě autor nezklamal, kniha měla napětí , slušnou zápletku, stupňovaný závěr, pro někoho možná zbytečně překombinovaný, mně nevadil. Celkově - spokojenost:-)
Jistě zkusím další knihu.

22.11.2016 5 z 5

Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Čím jsem starší, tím jsem asi větší měkkota. Sám jsem nevěřil, že tu knížku přečtu do konce, protože jsem si často říkal: "Tak na to nemám", ale zajímal mě závěr knihy a nerad knížku odkládám. Fanouškem Larse Keplera jsem se nestal.

19.05.2022 4 z 5

Chlapec z lesů Chlapec z lesů Harlan Coben

Harlan Coben je jeden z mých nejoblíbenějších autorů, záruka dobrého čtení. Je nemožné držet stále vysokou laťku a asi jsem už zmlsaný, Chlapec z lesů za mým očekáváním.

22.12.2020 4 z 5

Znesvětitel Znesvětitel Paul Finch

Mě tato kniha potrápila, nemohl jsem se začíst, trvalo mi hodně dní, než jsem to trápení ukončil. Prostě mi nesedla.

19.11.2018 3 z 5

Wonderland: Země divů Wonderland: Země divů Jennifer Hillier

Moje první "setkání" s autorkou, knížka na dovolené splnila účel. Rád zkusím další.

01.10.2018 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Tato kniha si jistě najde své čtenáře, to přeji každému autorovi, ale mně nedala to, co k čtenářskému zážitku potřebuji.

01.04.2018 3 z 5

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Škoda uspěchaného závěru, jinak dobré čtení.

05.03.2018 5 z 5

Černé lekníny Černé lekníny Michel Bussi

Po skvělé Vážce je to moje druhá kniha tohoto autora. Mistrně napsaná kniha, od které jsem se nemohl odtrhnout. Doporučuji:-)

13.12.2017 5 z 5

Do vody Do vody Paula Hawkins

Čtivá kniha s krátkými kapitolami, vyžadovala ode mě větší soustředění, abych se orientoval v postavách příběhu, což mi nevadilo. Líbila se mi více než Dívka ve vlaku.

07.12.2017 4 z 5

Smrt v zádech Smrt v zádech Harlan Coben

Mě tento autor zklamat nemůže, jsem jeho věrný fanoušek a jeho knížky mě baví:-)

25.06.2017 5 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Kniha se četla lehce, žádné velké napětí jsem nezažíval, ale celkově jsem byl spokojený. Očekával jsem dramatičtější závěr, některé věci nebyly úplně vysvětleny k mé spokojenosti, ale hodnotím jako zdařilou knihu.

04.02.2017 4 z 5

Cizinec Cizinec Harlan Coben

Jako fanda Harlana Cobena musím vyjádřit s knihou naprostou spokojenost. Bavila mě od první strany až do poslední a stačilo mi 24 hodin, abych ji zvládnul. Vřele doporučuji.

07.01.2017 5 z 5

Temné lesy Temné lesy Harlan Coben

Moje druhá kniha tohoto autora a už je mým oblíbencem. Styl psaní mi vyhovuje, ten chlap umí vymyslet příběh, který mě drží v napětí a jsem schopen knížku přečíst téměř na jeden zátah. Už se těším na další lahůdky.

22.12.2016 5 z 5

Největší strach Největší strach Alex Finlay

Knížka napsaná pro mě. Spokojenost.

05.05.2023 5 z 5

Strmý pád Strmý pád Linda Castillo

Jen více knih s náčelníci Kate!

31.03.2023 5 z 5

Pocit hanby Pocit hanby Linda Castillo

Těším se na další díl.

02.12.2022 5 z 5

Sama v černém lese Sama v černém lese Cass Green (p)

Jednoduché a rychlé čtení, k tomu krátké kapitoly, to mi vyhovuje. Baví mě komentáře v recenzích, ve kterých si čtenáři stěžují na hlavní postavu, že je nesympatická, chová se divně, ...ale takovou ji autorka přece chtěla mít.

21.06.2022 4 z 5