munka munka komentáře u knih

S láskou z Londýna S láskou z Londýna Jules Wake (p)

Pekný romantický príbeh, splnil očakávanie. Začiatok trošku rozťahaný, ale potom to už išlo.

23.02.2024 4 z 5

Rozpustí led v jeho srdci? Rozpustí led v jeho srdci? Caitlin Crews

Nechcená svadba v modernom duchu. Splnila otcove želanie a získala lásku. Pekný romantický príbeh.

23.01.2024 4 z 5

Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Ďalší skvelý Carter. Opäť príbeh, ktorý má držal v napätí až do konca. Doporučujem.

13.01.2024 4 z 5

Sladká nevědomost Sladká nevědomost Danielle Lori

Čas od času vybočim z rutiny a prečítam si niečo náhodné. Tak to bolo aj v tomto prípade. Neľutujem.

22.10.2023 5 z 5

Rudý šál Rudý šál Nora Roberts

Kriminálna zápletka, výcvik psov a romantika. Ako celok príjemné čítanie.

06.08.2023 4 z 5

Švagrův polibek Švagrův polibek Joss Wood

Oddychové čítanie na dovolenku. Pekné , predvídateľné, pohodové.

31.07.2023 4 z 5

Dostihne tě minulost Dostihne tě minulost J. D. Robb (p)

Zaujímavá zápletka a hneď tri vraždy. Eva spolu s tímom postupne objasňuje jednotlivé vraždy a nachádza pre obete spravodlivosť. Teším sa na ďalšiu knihu.

31.07.2023 5 z 5

Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Fantazy veľmi nemusím, ale túto som si vychutnala. Skvelé napísaný príbeh, prepracovaná zápletka, paráda. Teším sa na Prohnilé město.

05.03.2023 5 z 5

Strážce z Vysočiny Strážce z Vysočiny Hannah Howell

Postava Harcourta Murraya sa objavila vo viacerých knihách a tak som sa konečne dočkala knihy o ňom. Zaujímavá zápletka a romantika radia knihu k oddychovému čítaniu, ktoré poteší.

24.01.2023 4 z 5

A žili šťastne až naveky A žili šťastne až naveky Julia Quinn

Epilógy ukončili super sériu a teším sa čím nás paní Quinn nabudúce prekvapí.

05.12.2022 4 z 5

Nástup půlnoci Nástup půlnoci Lara Adrian (p)

Príbeh sa mi páčil. Kniha prečítaná za dva dni.

24.11.2022 4 z 5

Polibek šarlatu Polibek šarlatu Lara Adrian (p)

Nový príbeh , nová zápletka a noví hlavní hrdinovia. Dej mal spád a ani som sa nenazdala a bol koniec. Teším sa na pokračovanie.

22.11.2022 4 z 5

Viola Podhradská Viola Podhradská Terézia Vansová

Kniha patrila v detstve medzi moje najobľúbenejšie a tak som sa k nej vďaka výzve po dlhých rokoch vrátila. Zase som prežívala s Violou jej starosti, aj radosti a tešila sa na šťastný koniec.

16.11.2022 5 z 5

Nádych Nádych Penelope Douglas

Kniha skôr pre mladšiu generáciu. Nenadchla, ale ani nesklamala. Ako oddychové čítanie na dovolenke, môže byť.

25.07.2022 2 z 5

Vévodův utajený plán Vévodův utajený plán Sabrina Jeffries

Záver série nesklamal. Vrah bol odhalený, osudy súrodencov zavŕšene. Pohodové oddychové čítanie.

Kdo by si chtěl brát vévodu Kdo by si chtěl brát vévodu Sabrina Jeffries

Romantika s detektívnou zapletkou. Nenáročné oddychové čítanie.

Tajemství lady Gwyn Tajemství lady Gwyn Sabrina Jeffries

Čakala som viacej, ale nakoniec som bola spokojná. Pekná romantika.

24.07.2022 4 z 5

Ideální manželka Ideální manželka Stephanie Laurens (p)

Celkom príjemné čítanie, len tomu niečo chýbalo.

21.05.2022 3 z 5

Závan smrti Závan smrti J. D. Robb (p)

Zaujímavá zápletka so smrtiacim vajcom, ktorá vraždy spája, ale nemá pre vyšetrovateľku inú spojitosť. Postupné odhaľovanie súvislosti vedie k zdarnému koncu.

22.02.2022 4 z 5

Učedník Učedník Tess Gerritsen

Ďalší skvelý príbeh so zaujímavou zápletkou. Aj keď Jane hrala prím, nestratila sa ani Maura. Teším sa na ďalší príbeh.

06.02.2022 4 z 5