munka komentáře u knih
Vyšetrovanie prevláda nad romantikou, ale na pútavosti to neubralo. Privítala by som aj posledný tretí diel. Hádam sa dočkáme.
Pekný príbeh. Spojenie vyšetrovania vraždy a romantiky, jednoducho super. Na zimný večer doporučujem.
Príbeh z trochu iného súdka, zameraný na skúmanie počínania vraha. Záverečná scéna je určite naj pôsobivejšia.
TaLu píše "Jen s těmi "elektronikáři", se stále nemohu vyrovnat." Ja tiež, ale mne vadí slovo aj "počítačář" . V slovenčine ekvivalent tohoto slova asi ťažko nájdem. ????
Predvianočné obdobie a dvanásť kostier, to by nikto nečakal. Pomoc sa zíde odvšadiaľ. Od podvodníka-zlodeja, z Afriky... Pribudli nové postavy, s ktorými sa dúfam ešte stretneme. A dozvedeli sme sa niečo nové o minulosti Mavis.
Aj keď bol vrah známy od začiatku, nevadilo to. Drsný napínavý príbeh a záver oslava v kruhu rodiny a priateľov. Doporučujem.
Tentoraz sa dej knihy vliekol pomaly. Mravenčia práca vyšetrovateľov však priniesla úspech, páchateľ je zadržaný. Strhujúce finále na nás ešte len čaká.
Svet filmu a k tomu vražda, dokonca dve. Do deju sa aktívne zapojil aj Summerset, ktorého Eva požiadala o pomoc. To už je niečo. Humorné hlášky, Evine sny. Doporučujem.
Podobne ako prvý diel, aj tento sa mi veľmi páčil.
Pekný príbeh. Sympatické hrdinky, ktorým som priala tú druhú šancu a oni ju aj správne využili. Patrí sa prečítať pokračovanie.
Počítačové hry nemusím, ale nápad na vraždu pri hre bol super. Teším sa na ďalšie knihy z tejto série.
Príbeh sa mi celkom páčil, ale chýbala mu ta správna "iskra". Humorné boli "stretnutia" Verderana s malým Steviem , synom Chloe Stanforth. Už sa teším na príbeh s Temným anjelom.
Prečítané kvôli čitateľskej výzve. Príbeh o obyčajnom živote, žene , rodine. Čo ma však upútalo je pekná grafika.
Príbeh, ktorý stal za prečítanie. Napínavý až do konca. Nedorozumenie Evy a Roarka. Neuveriteľné spojenie Evy a Summerseta v boji "proti nečakanému zlu". Doporučujem.
Asi som podľahla tejto sérií, ale vždy si musím po dvoch- troch knihách prečítať ako si vedie Eva v ďalšom príbehu. Zápletka super, príprava na pôrod a samotný pôrod okorenili tento príbeh. Doporučujem.
Moja prvá kniha od tejto autorky. Vybrala som si ju kvôli výzve - kniha na základe ktorej bol natočený seriál - a neľutujem. Napínavý dej , sympatickí Moore a Cordellová, trochu menej Rizzoliová. Určite sa poobzerám po ďalšom pokračovaní tejto série.
Napínavý príbeh až do konca. Téma klonovania opísaná neskutočne až človeka mrazí. Ďalšia skvelá Dallasová.
Smutný príbeh o jednostrannej láske. Škoda, že od tejto autorky už posledný...
Začiatok knihy ma trochu prekvapil. Stala sa vražda a dej sa však točil okolo opisu života jednotlivých postáv a neriešil samotné vyšetrovanie. Potom som tomu prišla na chuť a kniha sa mi páčila. Bergman mi bol od začiatku sympatický a čakala som, že dostane viacej priestoru, ale asi to tak malo byť. Určite si ešte prečítam nejakú knihu s s tejto série.
Veľmi pekne napísaná trilógia o živote na severe. Príbeh jedného rodu v 19.storočí. Nórska drsná príroda, boj o prežitie, milosrdenstvo a láska. To všetko a mnoho iných myšlienok tam nájdete, ak sa rozhodnete knihu prečítať.
Príbehy s detektívnou zápletkou mám rada a tento sa celkom vydaril. Aj keď som skoro prišla na to , kto je asi vrahom bola som zvedavá ako ho odhalia.