Mygli komentáře u knih
Vyborný průvodce barvitých světů Roalda Dahla. Bravo...
Osobité, přiléhavé, s dávkou nostalgické vzletnosti, prostě hezké čtení pro duše s poetickým DNA. :-D
Velmi mě to bavilo. Hodnotím jako lepší díl nežli první.
Tenhle témbr humoru fakt žeru. Ztřeštěné a jednoduše krásné ;-D
Navýsost zdařilé dílo. Skvělé ilustrace k lepšímu pochopení látky. Nad hodně tématy je se třeba zamyslet, ale tak už to u fyziky prostě je. Zajímavá byla kniha celá, zejména pak pasáž o cestovaní časem. Netvrdím, že jsem porozuměl všemu, ale větší polovině určitě - a to jsem fyzikální poleno. Mám teď mnohem jasnější představu o vesmíru i dění v neznámých prostorách. Můžu jenom doporučit..
Pojetí knihy bravurní, styl zotročující, humor jak jinak bezvadně lechtající a příběh, řízný jak vychlazená kofola:-)
Život prvorepublikových herců mě značně zajímá mému mladí navzdory. Pravidelně odebírám retro časopis a rád se nořím do černobílé minulosti prvních filmu. A tato gracilní knížečka je opravdu příjemným vstupem do života Vlasty Buriana. Jeho život nebyl v lecčem snadný a skutečnost že byl vězněn pro lži a snad i závist mě rmoutí dodnes.
Zas něco trochu jiného. Je to sandersonovsky originální a čtivé jak pra... vepř.
Nevím no, Asterix je prostě komiksový hrdina. Kdekoli jinde vypadá zvláštně. Můj názor..
Ze sedmi zatím přečtených poseroutku je pro mě právě tento nejlepší. Od začátku do konce jsem se chlámal jak zkárovaná opice ;-D