Mygli komentáře u knih
Výsostně zdařilé dílko ze školního prostředí. Jednou se k němu jistojistě vrátím. Adie
No, myslím že se Walliams celkem předvedl, na druhou stranu však musím konstatovat, že stvořil i zdařilejší romány. Dědeček, miliardář, smraďoch nebo krysburger mě oslovil o něco více, to však neubírá na kvalitě tohoto díla a je to zčásti i otázka vkusu. Kniha byla protkána humorem i poučením a já si to... užil.:-) A pak - svět nemocničního gangu je vážně originální a neotřelý, to se musí nechat. Oddechovka ke které se doufám ještě někdy vrátím. Dobré čtení - nezklame:-) PS: Hurá:-D Rádž se konečně vrací na scénu:-)
Pěkná dětská detektivka, ale od autora asi nejslabší. Kdyby byla tenčí... Děděček je tlustý to jo, ale u něj to nepřekáží... Jinak milé:-)
To zelí a prdy:-) Vážně supr čtení. Píše se, že je od Williamse nej. Za mě jedna z nejlepších...
Musím říct, že policie a sněhulák mě pohltili více. Vzdor tomu jde o nadstandartní detektivku se zajímavou zápletkou.
No páni... Husité a vše okolo to je moje, ale tohle byla fakt dobrá ale jakože hodně dobrá kniha. Nečekal jsem to. Krásné ilustrace, text přehledný a propracovaný. S tímhle dílem si dali chlapci Kocián a Ležák záležet. Libí se mi moderní pojetí i výborně zakomponovaná humorná slovní spojení, kterými si vás mimo jiné kniha získá. A ty komiksy... Bomba. Na věku vůbec nezaleží, přestože je to určeno mladé populaci. Historie není vůbec složitá, jen ji někteří lidé složitě popisují. Dávní lidé byli jako my, dvounozí a prostí a tahle kniha přesně taková je. Totiž prostá nikoli dvounohá:-) Rozhodně doporučuji
Líbilo se. Na pohodu někde na zahradě nebo v posteli jak dělané. Doporučuji:-)
Asterix je už dávno legendou. A nutno podotknout, že zcela zaslouženě. Čtou jej děti i dospělí v každé době a doufám, že to tak bude i v technicky vyspělém budoucnu.
Velice propracovaná kniha. Přehledná a nekomplikovaná.