mysik612 komentáře u knih
No nevím, jestli by jedenáctiletého kluka přijali na vojenskou školu, ale jinak moc hezká.
Hezký návod, jak začít se zero-waste, ale v dnešní době, kdy polovinu slupky banánu tvoří chemie, jsou některé rady spíš o zažívací problémy.
Bára si umí tedy vymýšlet. Někdy až moc.
Sedla jsem si ke stolu a hodinu a půl jsem četla a pak k mému zděšení kniha končila!!!!!!!!!
Poněkud rychle se změnil smysl příběhu. Místo toho, aby Alea dnem a nocí myslela na podmořský svět, teď je tam všude ekologie (což je dobře)
Vždy, když jsem chtěla uklidit, jsem se nemohla rozhodnout, kde začít. Tahle kniha to vyřešila za mě.
Cože. Dva DEVÍTILETÍ chlapci pracují v továrně, kde jednoho dne jednoho z nich (Vura) šéf zabije a ten druhý (Larten) mu oplatí stejnou měnou. CO TO JE?
Tohle by si přál každý spisovatel: dostat se do své knihy.
první díl se ještě dal, ale tohle už je moc. Jak by mohl někdo zabít svého přítele, se kterým se cítí skoro jako bratři?
Musela jsem se přemáhat, aby můj mozek přijal informaci, že skutečně draci neexistují. Působí opravdově.
NÁDHERNÁ!!!!!!
Slohově katastrofa, a jinak úplně souhlasím s michalinda3811. Kdybych to neměla jako povinnou četbu do školy, nečtu to. Taky nevím, proč to dali do soutěže Rosteme s knihou. To je podle mě absurdní!!!!!!!
Náááááááááááádherná kniha. Líbí se mi, že autorka dokáže i ze zcela normálních věcí udělat něco nadpřirozeného.
Teď by mě zajímalo, jak Hvězdoplavovu lásku bude vnímat Slunéčka, jelikož pokud se nepletu, tak bude další díl o ní. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu!!!!!!!!!!!