mysik612

Moc hezká, snadno jsem pochopila chování dětí. Doporučuji

Díky téhle knížce jsem konečně v zahradě zvládla vytvořit koutek pro život. Nádherná, stručná a plná obrázků. Návody v téhle příručce zvládne každý.

Docela mě zklamala, nejslabší ze série, ale nečíst další díly by nebylo možné.

Kytice je opravdu skvost a když jsem si některou báseň přečetla dvakrát, pamatovala jsem si alespoň úryvky. S Májem už je to horší, ale přesto by každý měl tuhle knihu alespoň jednou přečíst.

Dostala jsem ji na táboře a je opravdu skvělá. Jen bych možná přidala obrázky a trochu praktičtější rady. Protože na Antarktidu nebo na pustý ostrov se asi nepodívám.

Ne tak dobrá jako ostatní díly, ale i tak stačila na to, abych se při dějepise vytáhla s jinou teorií zavraždění sv. Václava. :-)

Ne tak dobrá jako ostatní, ale přesto se mi moc líbila

Moje první vlastní kniha o háčkování- a hned jsem si ji zamilovala. DOPORUČUJI!!!!!!!!!

Jelikož již půjdu do sedmičky, trochu jsem o Mezopotámii věděla, ale teď jsem si všechna fakta zapamatovala ještě lépe. A dost oceňuji říkanku, co jí vymyslela Bára s kamarádkama.

To stejné co první díl. Nevím jak ostatním, ale mě přijde, že tahle kniha odrazuje děti od toho, aby si vymýšleli svou vlastní pohádku, jelikož v knize není jediná magická bytost, která by byla hodná. Všechny jsou zrádný a prohnaný, dětem, co je uviděly, to přineslo jen problémy a nikdo jim nevěřil. Všichni se od nich odvrátili a vše, co dělají, je špatně. Být o pár let mladší, mám vystaráno na to, že celé měsíce nebudu moct spát a budu se děsit čtyřlístků.

Nevím jak ostatním, ale mě přijde, že tahle kniha odrazuje děti od toho, aby si vymýšleli svou vlastní pohádku, jelikož v knize není jediná magická bytost, která by byla hodná. Všechny jsou zrádný a prohnaný, dětem, co je uviděly, to přineslo jen problémy a nikdo jim nevěřil. Všichni se od nich odvrátili.

Tedy když jsem přečetla to o té oživlé mumii, myslela jsem, že se to bez magie neobejde, ale byla jsem příjemně překvapená. Ale ve chvíli, kdy se Bára snažila Neferibovi vysvětlit, že se před ním nehodlá svlékat, to jsem jí vážně nezáviděla.

Nádherný závěr, i když ještě v půlce knížky to vypadalo, že konec vydá ještě na dalších 6 knih. Ale série byla nádherná. Netuším, co vniklo autorovy tak úžasnou myšlenku, ale shrnout všechny pohádky do jedné, za ten nápad by měl Chris Colfer dostat MINIMÁLNĚ nobelovku.

Já vím, že jsem asi divná, ale mě tahle kniha prostě nejde číst. Ty čárky mi tam vážně chybí a je to docela odbytá knížka.

Jak se tohle může někomu zdát normální?
1. Copak by "DOBRO" někoho nechalo zkončit jako šťastného prince a princeznu, zatímco ostatní "dobří" se "uplatní" jako kytky
2. Zatímco "zlí" se nesoustředí na to, jak vypadají (což mě nutí zamyslet se, do jaké školy patří Popelka), "dobro" vězí ve fintírnách.
3. Jaký mělo vlastně smysl zloduchy něco učit, když je dobro stejně v pohádkách vyvraždí.
4. To se jako podle rodiny a vzhledu určuje, jestli jste zloduch nebo ne?
Ale jinak docela ujde :-)

Nic ve zlém, ale tenhle díl už byl moc. Dobře, v ostatních dílech bylo těch trapasů tak akorát, ale aby vystoupili z auta a hned se něco stalo, to už je až příliš nenormální.

Hezká kniha, jenom pár věcí bych však pozměnila, protože je věc názoru, jestli chcete platit pokutu za to, že běháte proti směru eskalátoru.

Kniha má vše, co jsem od ní čekala: je vtipná, něco naučí a nabízí nepřeberné množství nápadů, jak se zbavit otravného mladšího sourozence a to se vždy hodí :-).