Myška43 Myška43 komentáře u knih

Hranice nevinnosti Hranice nevinnosti Abbi Glines

Ani nevím, proč jsem otálela nad četbou tohoto příběhu. Rozhodně se mi kniha moc líbila. Zajímavý děj, autorčin styl mi vyhovuje. Rozuzlení děje mě opravdu dostalo, vůbec jsem neměla žádné tušení. Další pokračování si nenechám ujít.

26.06.2020 5 z 5

Hra Hra Elle Kennedy

Jop jop bylo to super, jako vždy. Vtipné, romantické, sexy a opět závažná témata k zamyšlení. Škoda, že to končí, klidně bych četla další příběhy hokejistů z této série. Miluju, jak autorka píše.

25.06.2020 5 z 5

Lov Lov Elle Kennedy

Knihy od autorky jsou opravdu super. Tento příběh není vyjímkou. Líbí se mi, že je humorný a zároveň poukazuje na problémy, které se mohou přihodit každému z nás. Opět se budu opakovat, že nejsem už dávno cílová skupina, ale já ty příběhy prostě žeru. Teď si jdu přečíst Risk, ikdyž už jsem ho před časem četla a pak hurá na Hru.

23.06.2020 5 z 5

Struny lásky Struny lásky Samantha Young

Nějak se mu povedlo znovu nalézt moji duši. Nikdy nebude celá, ale takový už je život. Začínáte s ryzí, celou duší a život jí dává rány. Sežehne ji, potluče, a někdy ji dokonce rozdrtí na prach. Ovšem existují způsoby, jak si ji uchovat a dát ji novým způsobem dohromady. Zalátat světlem stíny podlitin, zašít trhliny veselou nití. Opravdu jsem si knihu moc užila. Skvělý, originální a velmi emotivní příběh. Já tuto autorku miluju. Těším se na její další skvělé příběhy.

22.06.2020 5 z 5

Pátá cesta k pádu Pátá cesta k pádu Kathleen A. Tucker

Nádherné zakončení série. Holt rodiče si nevybíráme, škoda. Mrzí mě, že to končí, autorku jsem si oblíbila a těším se, až si přečtu další její knihy.

21.06.2020 5 z 5

Čtyři vteřiny rozhodnou Čtyři vteřiny rozhodnou Kathleen A. Tucker

Za mě plný počet, jako vždy. Postavy z prvního dílu jsem si moc oblíbila, takže jsem si je v tomto příběhu moc užila. Tato série je opravdu moc zajímavá. Tento díl, je úplně z jiného soudku a moc se mi líbil. Rozhodně jdu na další díl.

20.06.2020 5 z 5

Deset malých nadechnutí Deset malých nadechnutí Kathleen A. Tucker

Já nevím, jak začít. Teď jsem knihu dočetla a jsem totálně psychicky vyšťavená, ubulená a vysmátá. Ve svém životě jsem si též sáhla až na dno, ale oproti tomuto příběhu, je to procházka růžovou zahradou. Jsem šťastná za Trenta a Kacey, za Storm a Dana a doktora Staynera bych ráda poznala osobně. Tato kniha mě naprosto odrovnala, je skvěle napsaná, autorka to opravdu umí a těším se na její další příběhy.

19.06.2020 5 z 5

Citlivá místa Citlivá místa Lisa Kleypas

Poučila jsem se, že některé matky neumějí být matkami. Jsou to jen nedokonalé náhražky. Avšak lásku vám mohou poskytnout i jiní lidé a najdete ji na místech, kde byste ji ani nehledali. Navzdory tomu se jizva ve vašem srdci nikdy nezahojí. Já si tenhle šrám budu nosit po zbytek života. Musíme přijmout skutečnost takovou, jaká je a pokračovat dál s vědomím, že některé věci se nikdy nezmění. Jako by mi autorka mluvila z duše. Další skvěle napsaný díl. Tento příběh mě dost citově zasáhl, protože se v mnoha směrech s Ellou ztotožňuji.

17.06.2020 5 z 5

Místo v životě Místo v životě Lisa Kleypas

Dokud člověk nepozná smutek, nevychutná si opravdové štěstí. Tak jo začnu tím, mám štěstí, že jsem ve svém životě nepotkala chlapa, jako Nick, toho parchanta bych vykleštila, na břicho mu namalovala terč a s chutí bych do něj střílela šipky. Haven má můj obdiv , Hardy si u mě napravil reputaci, v tomto díle byl jednička. Tato série mě moc zaujala a jdu na další díl.

16.06.2020 5 z 5

Místo na slunci Místo na slunci Lisa Kleypas

Když kráčíte temnotou, nemůžete spoléhat na to, že vám někdo posvítí na cestu. Musíte spoléhat na jiskru, kterou nosíte v sobě. Jinak se ztratíte. Ani nevím, proč jsem knihu tak dlouho odkládala. Byl to nádherný příběh. Liberty si zaslouží můj obdiv a autorka také. Rozhodně jdu na další díl.

16.06.2020 5 z 5

Hudson Hudson Laurelin Paige

Nebyla to pro mě ztráta času. Zaujalo mě, jak je kniha psaná před a po. Dokonce mi bylo líto Celie a Sophie, snažila jsem se je pochopit a samozřejmě mě to objasnilo chování Hudsona. A ten konec, jak to Celie objasnila s tou hrou, velice zajímavé. Holt všechno zlé, je pro něco dobré. Rozhodně doporučuji knihu přečíst, pokud jste četli celou sérii a zaujala vás.

15.06.2020 5 z 5

Oddaná tobě Oddaná tobě Laurelin Paige

Moc jsem jim držela palce. Oba bojovali se svou temnotou a snažili se být lepšími, jak pro sebe, tak pro toho druhého, aby jejich vztah vydržel. Myslím, že tak to má být, láska, důvěra, komunikace, porozumění, podpora, trpělivost, odpuštění, to vše je v tomto příběhu. Rozhodně si přečtu i příběh z pohledu Hudsona.

14.06.2020 5 z 5

Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

Nemám slov, prostě nádhera. Hříšníci se mi dostali pod kůži. Miluju tuto autorku a těším se na další díl.

13.06.2020 5 z 5

Miluj mě vším Miluj mě vším Jennifer Probst

Tak tento díl mě citově zasáhl nejvíce. Zlobila jsem se na Sydney, jak se v minulosti zachovala a přemýšlela, jak bych se k tomu postavila já, no opravdu nevím. Ale díky tomu, jsem si mohla přečíst příběh o lásce, odpuštění a druhé šanci. Stavitelé snů jsou moje oblíbená série.

12.06.2020 5 z 5

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Hluboce smekám před Colleen. Její nápaditost je nekonečná. Myslela jsem si při čtení, jo zajímavý příběh, opět čtivý, poutavý, ale ten konec tomu dal úplně jiný rozměr, naprosté psycho. Normálně thrillery nečtu, ale autorku mám v oblibě, proto jsem sáhla po této knize a rozhodně ne naposledy. Tento příběh bude ještě dlouho zaměstnávat můj mozek.

11.06.2020 5 z 5

Milovaný nevlastný brat Milovaný nevlastný brat Penelope Ward

Já vím, že se stále opakuju, ale knihu od této autorky přečtu vždy na jeden zátah. To byl tak překrásný příběh. Opět jsem si připadala, jak na horské dráze, smích, pláč, bolest, soucit, porozumění, stažený žaludek, děs, radost. Určitě doporučuji knihu přečíst, Penelope to prostě umí, je to skvělá spisovatelka!!!!!

10.06.2020 5 z 5

Vášeň Vášeň Nicole Jordan

Tento díl byl pro mě trochu slabší, chtělo to více oživit děj, ale opět se to krásně četlo a rozhodně budu v lize pekelníků pokračovat.

09.06.2020 4 z 5

Na hraně věčnosti Na hraně věčnosti Jessica Ann Redmerski

Moc krásné pokračování knihy. Kéž by jsme si vždy mohli určit cestu, kterou se ve svém životě dáme. Upřímně závidím Lily, protože kdybych měla rodiče jako ona, můj život by určitě nabral jiný směr. Ne vždy můžeme jít cestou, kterou chceme, protože život nám staví různé překážky, no můžeme snít třeba prostřednictvím tohoto příběhu.

08.06.2020 5 z 5

Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

Naprosto úžasná kniha. Krásný příběh plný lásky, bolesti, smíření, odvahy. Autorka mě opravdu nadchla. Nesnáším špatné konce, takže když jsem četla ten dopis, přes slzy jsem neviděla na řádky a myslela, že to se mnou sekne. Naštěstí to autorka napravila a já jdu na druhý díl, který doufám dopadne dobře, i když v životě to tak jednoduché není.

07.06.2020 5 z 5

Smyslnost Smyslnost Nicole Jordan

Ach to byla nádhera. Příběh plný lásky, něhy, vášně, porozumění, odpuštění. Moje první kniha od autorky, moc pěkně napsaná.Opravdu jsem mile překvapená a těším se na další díl.

06.06.2020 5 z 5