NADEI
Detektivní případ dávkovaný od konce, kdy víte kdo je vrah, přes vyprávění jak to všechno před lety začalo až po překvapující konec. Knížka se moc hezky četla a líbila se.

Nenechte se odradit velkým množstvím stránek, protože vás pohltí a nepustí. Tohle se vážně povedlo. Sledovat lidské charaktery když městečko uzavře kupole před celým světem. A že se začnou dít věci... Mistrovské dílo. Doporučuji !

Po celkem slabším začátku, se život osamocené, zdá se bláznivé ženy rozvine do překvapivého a smutného konce. Povedený psycho román.

Další kniha kterou už nikdy nevymažu z paměti. Silný příběh ukradené identity, kdo ztratil milovaného člověka, bude se místy v příběhu sám nacházet, stejně jako já a umocní se mu skvělý čtenářský zážitek, doprovázen občasnými slzami. Skvělé, doporučuji

Krutý osud, co si zahrává se životem Blaze a svede ho na scestí. Není možné si ho neoblíbit, ač zloduch, srdce má pořád na správném místě, jen nemá komu ho otevřít. Skvělá kniha, štěstí, že nezůstala zavřená v krabici.

Harry je můj oblíbenec a tohle byla pecka. Prolnutí války a současnosti přidává na čtivosti i když se zdá, že je vše moc zamotané a nepřehledné, vše do sebe krásně zapadne. Doporučuji.

Krásná kniha o strašné době. Nikdo z nás si to nedokáže ani představit, natož něco takového prožít , všechna ta zvěrstva vydržet, zachovat si lidskou tvář, vydat tak neuvěřitelná svědectví o životě židů, holokaustu a životě v koncentračních táborech. Doporučuji !

Hodně dobré čtení , ale chladným vás asi žádná stránka nenechá.

Kniha nebyla špatná, ale neseděl mi styl jakým je napsaná. Osudy několika odsunutých žen z poválečného Brna se mi pod kůži nedostaly - škoda, mohla to být krásná knížka.

Buďme k sobě upřímní - kdo z nás by takové peklo vydržel a podal tak obsáhlé svědectví ….

Osudy jedné rodiny z pohledu dvou generací, vypouští na povrch jedno tajemství, o kterém se nemluví, kdo je, nebo byla Blanka a proč mě babička tak oslovila ? Krásně a s citem paní Aleně vlastím se rozvine celý příběh obyčejných lidí kolem nás. Jen ten konec byl trošku nešťastně utnutý. Krásná knížka.

Knížka se čte skoro sama při všech hrůzách, útrapách a boji o každodenní přežití. Svou sílu má kniha ve své opravdovosti člověka, jenž ho sám prožil. Doporučuji !

Uf ! Moje první setkání s detektivem Robertem a hned taková síla. Nervy mám na pochodu, žaludek sevřený, po přečtení jsem musela na procházku, trošku to vydýchat. Co všechno dokáže lidská zvědavost a morbidnost v on-line světě, jak moc je ceněný lidský život ? K zamyšlení.... 5 hvězdiček je málo.

Po přečtených Bílých kostech, jsem s očekáváním otevřela i tuto knihu. Sympatická Katie se setkává s fanatickými duchovními, zneužíváním malých chlapců a to vše graduje v brutální vraždy popisované , tak že jde mráz po zádech. Na odlehčení veškeré hrůzy pomáhá pohled do soukromého života samotné Katie. Z knihy jsem nadšená a pokračuju Červenou lucernou.

Kniha si mi četla dobře už od začátku a čím dál jsem byla, tím byla lepší a lepší. Jen mi snad trošku chyběl pohled z druhé strany od samotného pachatele, ale na čtivosti to knize neubralo, takže mohu doporučit ostatním čtenářům - dávám 5 hvězdiček !

Další pohodová krimi z pera DD, obsahuje vše co má mít - napětí, partu nadšených kriminalistů s humorem jim vlastním pátrají po vrahovi a nezvěstných mladých žen přibývá...

Na autora si teprve začínám zvykat a tentokrát jsem měla obavy. Celkem hodně postav, velké zvraty , psychika a pompézní prostředí výletní lodě mi během čtení udělalo chaos, který se s přibývajícími stránkami změnil na dokonalý psychothriller. A závěr vyšetřování ? - to nemůže nikdo čekat.....

Tentokrát slabší kousek. V postavách i ději jsem se ztrácela a to mi ubíralo na čtenářském zážitku, takový malý chaos pro toho, kdo nemá Kim více načtenou. Ale jak děj ubíhal, vzpomínky se vracely a proto 4 hvězdičky, Určo stojí za přečtení.

Je to krutý osud co řídí život mladičké Cilky ? NE, tady rozhoduje vyšší moc a tak skončí v koncentračním táboře a následně v gulagu. Strach, těžká práce, nemoci, hlad a každodenní boj o přežití. Emocemi nabitá kniha, kterou můžu jen doporučit.