nadenka13 komentáře u knih
Za mně 5 hvězdiček nádherné všechny 4 knihy - a komu se to zdá "přitažené za vlasy"
takový byl i můj příběh , i když ne do detailů , ale hodně podobný takže doporučuji , napínání v knihách stojí za to
Pro ty , kdo neví . 2.5.2017 vyšel v originále A court of Wings a Ruin jsem se ptala v nakladatelství cooboo tak , že možná letos na podzim česky a budou ještě dva zatím nepojmenované díky .
A skleněný trůn 5) Říše bouří vyšla v originálu 2016 doufám , že letos česky a 6) díl Věž svítání v originálu 5.9.2017 a ještě bude 7 díl v originálu 2018 zatím nepojmenovaný , tak se máme na co těšit jen ty proluky mezi díly no jo
Miluji Malazskou knihu padlých - hned po přečtení 10 dílu jsem začala číst znovu se všemi znalostmi , které teď mám. Chtěla bych další díly . Nejúchvatnější fantasy jakou jsem kdy četla .
Celých posledních 400 stránek jsem téměř probrečela .Jasně nebylo vše dořešené úplně .Stále přemýšlím , kdo byl doopravdy Rychlej Ben ( matka noc ? ) . Moji oblíbenci Šumař , Rychlej Ben , Anomander , kapitan Paran , Tehol a jeho fantastický " sluha " Mael , jeho bratr Brys , Kruppe , Karsa ,
Icarium , Kotilion ,Korlat a její velká láska seržant W. Doufám , že při druhém čtení této série ještě něco pochytám , co mi poprvé uniklo . Již po opětovném přečtení Měsíčních zahrad - jsem zjistila , že mi nějak unikalo , že Kalam , Rychlej Ben a Anomander ( u toho ani ne ) jsou černí - ha ha . Tak si jdu užívat druhého čtení , abych se s nimi nemusela loučit :)