nai.ivka komentáře u knih
Čte to teď dcera a tak jsem opět "vzala knížku do ruky". Puberťanda tam našla pravopisné chyby. Nevidím je, protože si s oblibou převádím své ebooky na audio, aspoň toho jsem ušetřena. Ona by ale dala knížce nejmíň o hvězdičku víc.
Pátý díl byl zatím nejlepší, autorka už moc neředila děj. Těším se na díl šestý.
Seriál výborný a právě ho opakují na ČT3. Knížka je ale napsaná dost nezáživně, těžkopádně, jako by to byl jen popis jednotlivých obrazů. Neponoukla mě k přečtení další autorovy knihy.
Asi toho bylo moc najednou, rozdělit na dvě knihy by to nešlo. Píšu 4*, ale myslím si 3,5. V tuhle chvíli si nejsem jistá, že by se mi chtělo číst další knihu série. Neměla jsem se asi tolik těšit.
Koupila jsem si ji několik let po tom co vyšla a pomohla mi v hubnutí. Veškeré informace mi byly k užitku.
Chřipka nejvíc útočí v nejchladnějších měsících roku a proto své postavy posílá do sněhu a chladu ... nespletl se autor, nechtěl použít nějakou jinou smrtící chorobu? Možná se teď při pandemii poučil. Jako jo, kniha se dala číst, nelogické věci mě ale dost iritovaly. Pokračování si nechám ujít.
Docela by mě zajímalo zda se něco podobného už stalo, netuším kde autor bere takové sadistické představy. Kdo máte bujnou představivost a ne dost silný žaludek, raději si tuhle knihu odepřete.
Je jeden muž ... a dál jsou to skoro snové výjevy, téměř básně, možná něco jako poetické záznamy všednodennosti.
Mně ta knížka evokovala zip, kde na začátku není skoro nic jasné a jak příběh postupuje, zoubky do sebe zapadají, až je to na konci celé. Hodně se mi to líbilo.
Dočetla jsem to na sílu, protože mám knihu ve čtenářské výzvě. Přišlo mi to moc dlouhé, střídal se ve mě pocit "to je nuda" a "to je hezký" ... Knížka není špatná, jen mi nesedla.
Potěšilo mě, že pohádkové země jsou v Esperantu, i když nejsou ty názvy všechny dobře přeložené, nevím jestli autor nebo překladatel.
Asi jsem měla moc velká očekávání, až na závěr jsem se knížkou pronudila.
Začínala jsem ji číst třikrát než mě chytla. Asi to bylo spíše mým rozpoložením než tím, že by byla špatná. Potřebovala, abych se na začátku aspoň trošku soustředila. podle toho si myslím, že asi nebude pro dnešní puberťáky zas až tak čtivá. Co já bych za ni dala v sedumdesátkách. Za mě 3,5 hvězdičky zaokrouhluji na 4.
Po těch zkušenostech s našimi politiky nemám důvod nevěřit, že se tahle kniha hodně dotýká pravdy. Od poloviny 70.tých let kdy jsem začala brát rozum mám Mordor stále na stejném místě. Moskva Kreml.
Druhý díl byl už víc pro otrlé než ten první. Nevím jestli bych tuto sérii dala číst někomu do 15.
Dočítat ji budu asi ještě příští rok, ale víc jí stejně nedám. I na mě se to moc táhne a když už to chci zaklapnout, že nuda, autor vytáhne další slušnou historku.
Začalo to zajímavě a pak už to jenom padá na stupnici blbosti. Co bychom do toho strčily, aha manželka klienta si přeje, aby ho u předporodního kurzu zastoupil jeho agent ... takže je jasný, že hlavní hrdinka se k předporodnímu kurzu asi nedostane ... fakt, co si ti chlapi mají o nás myslet, pokud náhodou otevřou něco tak přiblbýho? Že některým z nás se srazilo mlíko na mozku? A ještě se tam jeho agent svěřuje s intimnostmi uaaaa. Tohle byl můj omyl, nechtěla jsem od autorek už nic dalšího číst.
Nedoposlouchala jsem audioknihu, postupně mi to přišlo méně a méně věrohodné.
Zamilovaná dětská knížka, nejdřív mi ji babička četla, potom jsem si ji jako menší žáček četla každé prázdniny.
Dala bych 3,5. Trochu se to táhlo, nakonec se našlo dost zajímavých věcí a jak nám stárne hlavní dvojice, líbí se mi, že nastupují děti a jejich příběhy.