Nekonečná Nekonečná komentáře u knih

Modrá Modrá Maja Lunde

Krásné dva příběhy, kniha bude patřit k mým nejoblíbenějším, líbila se mi o moc víc než Historie včel. Zpočátku jsem se nemohla začíst, chtěla jsem knihu odložit, naštěstí jsem pokračovala ve čtení a zhruba od poloviny jsem se nemohla odtrhnout! Čtivý román, poučný, smutný, plný bolesti ale i naděje a konec byl úžasný, oba příběhy se propojily. Doporučuju všem, nejen milovníkům a ochráncům přírody.

27.10.2023 4 z 5

Ostrov Ostrov Samuel Bjørk (p)

Super, nejlepší díl ze série! Holger a Mia jsou sympatičtí, inteligentní, opravdoví, případ spletitý, do konce jsem netušila, kdo je vrah, od knihy se nedalo odtrhnout, nejlepší thriller co jsem četla v poslední době

23.10.2023 5 z 5

Na hraně Na hraně Danielle Girard

Kniha nenadchla, ale ani neurazila, takový průměr. Za přečtení určitě stála, možná byla chyba číst druhý díl série a neznat souvislosti z prvního. K mým nejoblíbenějším thrillerům patřit určitě nebude, ale přesto doporučuju

30.09.2023 3 z 5

Ztracené střípky Ztracené střípky Tim Weaver

Moje první kniha od autora a líbila se mi, čtivá, nemohla jsem se odtrhnout. Jen ten konec mě opravdu zklamal! Čekala jsem úplně jiné rozuzlení, bylo to divné, nevěrohodné, slabé, ale přesto knihu doporučuju. Určitě sáhnu i po dalších autorových knihách

25.09.2023 4 z 5

Nejsem jako vy Nejsem jako vy Jodi Picoult

Kniha zajímavá, jiná, náročnější na čtení, některé pasáže jsem přeskakovala. Moje druhá kniha od autorky, první Vlk samotář, se mi líbila víc a četla o něco lépe. Určitě doporučuju, stojí za přečtení, téma Aspergerova syndromu a autismu je tu skvělé zpracováno, konec mě překvapil

22.09.2023 4 z 5

Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Těšila jsem se až si knihu přečtu, Bryndza je můj oblíbený autor, jsem ale zklamaná. Kniha mě nudila, děj byl "utahaný", málem jsem ji nedočetla. Série s Erikou mě bavila mnohem víc...

23.05.2023 2 z 5