nelibook nelibook komentáře u knih

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Na knihu jsem narazila na TikToku a hned mě zaujala. Od knihy jsem čekala opravdu hodně a možná mě malinko zklamal konec knihy, ale jinak kniha byla skvělá a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Doporučovala bych ji určitě všem. Nejenže má v sobě love story , která končí tragickým koncem, ale také část lásky, která je opravdová. Tahle kniha mi ještě dlouho zůstane v srdíčku.

27.02.2023 5 z 5

Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Knížku jsem dočetla tenhle týden a musím říct, že ve mně zanechala mnoho věcí. Colleen je moje oblíbené autorka a touhle knihou mi to ještě více dosvědčila. Krásný příběh o zamilovaných lidech a nebo-li láska přes léto. V knížce je krásné prostředí a sympatičtí hlavní hrdinové. Knihu jsem četla jedním dechem a jako vždy její kniha měla neočekávaný závěr, který bych si nedokázala představit. Hrozně se mi líbil citát v knize-"Neboj se, v srdci nejsou kosti, takže se doopravdy nemohou zlomit"

27.02.2023 5 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Colleen Hoover je moje oblíbená autorka a mám od ní skoro všechny knihy, ale tahle mi upřímně moc nesedla. Nápad to byl skvělý, ale průběh se mi poté nelíbil. Určitě autorka vystihla pocity hlavních hrdinů to musím uznat. Tahle knížka však nebyla pro mě ,ale doporučuju ji všem, kteří mají rádi strhující příběhy s neočekávaným koncem a hlavně s skvělými hlavními hrdiny.

27.02.2023 3 z 5