Nelin komentáře u knih
Vážně dobrá kniha. Líbila se mi o něco víc než Proroctví, ale stejně Riordan je jeden z mých nejoblíbenějších spisovatelů. Už se mooc těším na další díl.
Trilogie Poselství Jednorožců nezklamala. I když se mi zdála trochu slabší než Křišťály moci a konec mohl být trochu veselejší, ale i přes to mě všechy díly velmi zaujaly a ráda se k nim vrátím, všechno nemůže mít Happy End :))
Tenhle díl mě zaujal ze všech nejvíce. Napínavé blouďění v bludišti bylo úplně skvělé. Autor má u mě poklonu. :)
Tahle 2. série mě tolik nezaujala jako ta 1. Percy Jackson, ale stejně je to pěkně napsané a dobře se to čte. :))
Úžasná kniha. Chytí vás a nepustí. Je to taková oddechovka, ale přece v ní je něco víc. :)
Rozhodně si příběh Elis přečtěte, stojí za to. :)
Přečetla jsem kousek a pak knihu odložila, neboť jsem usoudila, že jsou lepší knihy a že se k Panice časem vrátím. A vrátila jsem se. Těch 308 stran jsem přečetla asi za dva dny, což je u mě v poslední době dost dobrý! Zjistila jsem, že není moc lepších knih, než je tato. Určitě by se nějaké našly, ale není to konkurence. Je to úžasná a napínavá kniha plná tajemství.
Doporučuji! Ale prosím, nelámejte nad tím ze začátku hůl, jako já. Nevyplatí se to. :)
Tahle kniha se mi líbila a nelíbila zároveň, je to takové průměrné fantasy, které se jistě zalíbí nenáročným čtenářům, ale mě, jakožto knižní bloggerce, se moc nelíbila. :) Tři hvězdičky myslím postačí, zas tak bezradné to nebylo. :)
Možná jsem knize jen nedala šanci, ale nijak mě neoslovila. :I
Vůbec nevím, jak knihu popsat. Svým způsobem byl příběh o ničem, ale stále je co číst.
Opravdu dokonalá práce spisovatele.
Nic tomu nechybí. Autorka umí překvapit. Věřím, že Osud bude ještě lepší.
Tenhle díl jsem doslova hltala. Avšak jsem se občas zlobila na Laurel a její chování. Jinak skvělá knížka.
Očekávala jsem něco velkolepého... ale bohužel. U čtení jsem pomalu usínala.
Tahle knížka je úžasná. Malinká, roztomilá a úžasná. Skvělý příběh.
Troufnu si tvrdit, že tento díl je mnohem lepší a čtivější, než Vlčí krev.
Líbilo se mi to, a jsem moc ráda, že tato kniha má místo v mé knihovně, neboť je opravdu dobrá.
Téměř celá kniha bez Edwarda :/// No, přežila jsem to a nenesu žádnou kritiku. Opět byla kniha velice čtivá a jednoduše úžasná. Musím se ale přiznat, trochu mě vyděsil konec... ne, nebudu spoilerovat :D
Eldest se mi líbil o něco víc než Eragon. Všechny důležité děje se v té knize mísí a proplétají se mezi sebou. Když jsem začala číst, musela jsem se potom přemlouvat, abych přestala :))
Doma mám čtyři díly. Ty jsem je četla jako malá, ale baví mě i teď. :)) Je to sranda. :DD