Nemo78 Nemo78 komentáře u knih

Tarzan nepřemožitelný Tarzan nepřemožitelný Edgar Rice Burroughs

Dobrodružná kniha se záměrem pobavit, nejde o literaturu faktu, takže hanět ji za to, že je mimo realitu? O to zde fakt nejde.
Hlavní hrdina prezentuje dobré lidské vlastnosti, hájí právo, Za mně prostě super knížka tohoto žánru.

Tarzan a ztracenci Tarzan a ztracenci Edgar Rice Burroughs

Tarzanovy šelmy Tarzanovy šelmy Edgar Rice Burroughs

Tarzanovy povídky z džungle Tarzanovy povídky z džungle Edgar Rice Burroughs

Tarzanův návrat Tarzanův návrat Edgar Rice Burroughs

České Švýcarsko České Švýcarsko Taťána Březinová

Velmi motivující k návštěvě Národního parku, a to je víc než dvacet let od vydání. Od té doby se oblast výrazně posunula ke kráse.

Pivrnec humor Pivrnec humor Petr Urban

Absurdní, bizarní, nekorektní. To je Ruda Pivrnec a jeho Stvořitel Petr Urban. Je to prostě styl humoru, který může klidně pobuřovat, ale nikdo nemůže zpochybňovat autorovu genialitu.

01.01.2025 5 z 5

V mysli vraha V mysli vraha Mike Omer

Není to špatné čtení, ale zase ne tak skvělé, jak jsem čekal dle všeobecného nadšení.
Kniha je dlouho hrozně rozvláčná, takto se psalo někdy v 70. letech, potom se v závěru spěchá, aby to nebylo dlouhé jak F.L. Věk a na celkovém dojmu se to prostě projevuje.
Jsem rád, že jsem knihu dostal, kdybych ji platil, byl bych smutnější a dal o hvězdu méně.

01.01.2025 4 z 5