NicaCola komentáře u knih
Úžasně napsaná kniha, která čtenáře pohltí a stáhne do děje! :)
I když mě hlavní hrdinka tohoto románu nesčetněkrát vytočila do ruda, byly i chvilky, kdy mě opravdu bavila. Kniha byla napsána zajímavým způsobem a když jsem zrovna nečetla, tak jsem na ni myslela. Takový konec jsem teda nečekala, ale... :))
Jedna z nejlepších detektivek, co jsem kdy četla :-)
Druhy dil se mi libil vic jak prvni. Bylo zde vice deje zajimava zapletka...proste super poctenicko :-D
Jelikož jsem už dlouho nečetla knihu o upírech, vlkodlacích, zombie a podobných "stvůrách", tak mě kniha mile překvapila a už se těším na další díl! :)
Kniha už mě tolik nenadchla jako první díl, ale jsem ráda, že jsme se konečně dozvěděli něco o Hřbitovní královně a její rodině! :) Thana jsem si velice oblíbila a už se těším, až vezmu do ruky třetí díl :)
Kniha se četla velice rychle a to se mi líbilo :) Hned potom jsem si pustila film a byla jsem stejně nadšená jako u knížky! :)
I když jsem si po "nenadálém" konci třetího dílu říkala, že čtvrtý asi číst nebudu, tak jsem stejně neodolala. Kniha mě uchvátila úplně stejně, jako první tři díly :) Musím dál ale "jenom" čtyři hvězdičky, především z toho důvodu, že mě v knize moc nebavilo vojenské tažení do Jeruzaléma :-( Jinak ovšem kniha perfektní a samozřejmě už mám nachystaný poslední díl :-)
Kniha se mi četla velice dobře. Pravda, že začátek trošku kolísal, ale čím víc jsem četla, tím víc jsem byla zvědavá, jak kniha dopadne. A závěr? Opravdu mě překvapil a těším se, až budu číst druhý díl ;-)
Kniha se krásně četla, stejně, jako předchozí díly, ale... co ten konec?? :-o
Z knihy mám neurčitý pocit. Pět stránek mě bavilo, pět stránek mě nebavilo... Dočetla jsi ale do konce. Druhý díl byl 100% lepší ;-)
Strašně krásně napsaná kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem a nemohla jsem se od jejího děje odpoutat :-)
Bohužel... tato kniha mě moc nezaujala :-//
Druhý díl si myslím, že byl z čtyřdílné ságy nejméně zajímavý, ale stejně jsem jej přečetla se zatajeným dechem za jeden den :))