nikca1994 nikca1994 komentáře u knih

Nejsem z ledu Nejsem z ledu Anne Frasier (p)

Všechny tři díly jsou naprosto skvělé.Skvělé zakončení série, ale doufám, že by mohl být další díl. Doporučuji.

09.11.2023 5 z 5

Spolubydlící Spolubydlící Beth O’Leary

K této knize jsem se dostala náhodou a to tak,že moje knihovna udělala náhodný výběr bez toho že byste znali název knihy.Příjemná oddechová četba, vhodná pro odreagování,ale mohla být kratší zbytečně zdlouhavý příběh.

24.09.2023 4 z 5

Kvůli tobě i zhubnu Kvůli tobě i zhubnu Ellen Berg

Moje první kniha od této autorky a kniha se mi líbila.Kniha je vtipná,zábavná a napínavá a má to šťastný konec.Určitě si přečtu další knihy od této autorky.

26.07.2023 5 z 5

Moje (tak trochu) fingovaná svatba Moje (tak trochu) fingovaná svatba Penelope Bloom

Druhý díl byl o Chrisovi a Belle. Kniha byla zábavná, legrační, veselá také byla o lásce a vztahem mezi nimi. Četla se rychle a dobře hodně jsem se nasmála. Je to oddechové čtení doporučuji všem si jí přečíst.

01.12.2024 5 z 5

Případ dobře vychlazené pomsty Případ dobře vychlazené pomsty Mackenzie Peterson (p)

Mám ráda Sherlocka Holmese.
Tentokrát stárnoucí dvojice. Doktor Watson přijíždí na návštěvu k Sherlocku Holmesovi a to kvůli jeho zdraví a nakonec se znovu pouštějí do dvou případů, které se pak spojí v jeden. Chybělo mi tam napětí takový, který bylo když byly mladší. Taková průměrná kniha.

15.11.2024 3 z 5

Upírské příběhy Upírské příběhy Arthur Conan Doyle

Kniha se mi líbila, mám ráda příběhy se Sherlockem Holmesem. Tato kniha je oddechové čtení. Četla se mi rychle a dobře, ale čekala jsem, že to bude víc dobrodružný, napínavý příběh jeden, ale byly tam povídky,ale i tak se mi to líbilo.

05.11.2024 3 z 5

Upírské příběhy Upírské příběhy Arthur Conan Doyle

05.11.2024 3 z 5

Královské srdce Královské srdce Jana Hoch

Takovou knihu o koních jsem ještě nečetla děj byl zajímavý, poutavý, napínavý dále tam byla láska ke koním a vznikalo tam také několik přátelských vztahů a dokonce i láska mezi dvěma lidmi. A konec mě docela překvapil,ale na druhou stranu jsem ty postavy chápala.

08.10.2024 4 z 5

Za černými dveřmi Za černými dveřmi Velvet

Podle úryvku se mi kniha líbila. Ze začátku se mi knížka líbila četla se rychle a dobře,ale postupně se mi všechny postavy znelíbily. No a ten konec jsem rozhodně takový nečekala myslela jsem si, že dopadne úplně jinak.

11.09.2024 2 z 5

Budu ti nablízku Budu ti nablízku Michael Robotham

Od tohoto autora jsem už četla několik knih.Tahle kniha byla zajímavá v některých případech i napínavá. Kniha se četla dobře jen někdy mi ten děj připadal docela dlouhý a chvílemi se to i táhlo. Zasloužila by si méně stránek než má,ale to je můj názor každému se líbí něco jiného. Doporučuji všem kdo mají rádi takovéto knihy.

01.08.2024 3 z 5

Když byla hodná Když byla hodná Michael Robotham

Další kniha od tohoto autora, ale jiná série. Příběh byl dobrý a zajímavý občas i dobrodružný kniha se mi četla dobře i když jsem byla na to že to má takhle vysoké hodnocení docela zklamaná. A ten konec se mi moc nelíbil.Mě připadala taková průměrná kniha,ale každému se líbí něco jiného i tak tuto knihu doporučuji všem kdo mají rádi takové to příběhy.

27.07.2024 3 z 5

Zaskočený Zaskočený Emma Chase

Tentokrát se jedná o pohled ženy Kate. Také se mi příběh líbil,ale o trochu méně než první díl. To velký nedorozumění se mi nelíbilo. Špatně spolu komunikovali a jak se zachoval Drew to bylo hrozné,ale i Kate udělala chybu a to že mu to neřekla v čas to byla blbost co se dá dělat stalo se,ale nakonec se usmířili. No a konec se mi moc líbilo, že vybrali krásné jméno pro svoje dítě.

16.07.2024 4 z 5

Krásné hříbě Krásné hříbě Dagmar Hoßfeld

Čtvrtý díl této série. Další krasný obal na knize. Kniha se mi moc dobře a rychle četla. Děj o tom jak se mají rádi zvířata a lidi se mi líbilo. Majitele Mystetyho a Hvězdy pořad nebyli rozhodní jestli mají mít spolu koně hříbě nebo ne tak to rozhodl Mystery který přeskočil plot mezi výběhy a za určitý čas pak bylo krásné hříbě.

30.06.2024 5 z 5

Nebezpečný útěk Nebezpečný útěk Dagmar Hoßfeld

Další hezky napsaný díl od této autorky. Četla se dobře a rychle v jedné chvilce jsem začínala a vzápětí jsem byla už na konci jak ten děj plynul. Tento díl byl napínavý,když se tam objevili ti zloději,ale nakonec to vše dobře dopadlo. Doporučuji.

29.06.2024 4 z 5

Sběratel očí Sběratel očí Sebastian Fitzek

Hezká obálka. Kniha se mi četla rychle a dobře, i když jsem viděla poprvé, aby stránky byly jinak než jsem zvyklá, ale i tak to bylo dobré. Postavy byly fajn, i když se mi některé nelibily. Jinak příběh byl zajímavý a taky napínavý a to zejména v té vodě,ale i v dalších oblastech této knihy.

17.06.2024 3 z 5

Šílená hra Šílená hra Sebastian Fitzek

Tato kniha je moje první od tohoto autora a také jiný žánr než obvykle čtu. Na začátku to rychle plynulo, ale pak v polovině se to začalo táhnout a to až skoro ke konci knihy. Konec byl dobrý jen mi tam chybělo co bylo s tím Gotzem a dalšími postavami dál. Jdu na další knihu.

10.06.2024 3 z 5

Velká zkouška Velká zkouška Stacy Gregg

Krásná kniha nejen dějem, ale i obálkou. Četla se dobře a rychle, krátké kapitoly. Je to takové oddechové čtení. Kniha je veselá zajímavá někde i docela smutná a někdy jsem se i bála hlavně při těch dvou situacích. Ale nakonec to dobře dopadlo. Doporučuji všem kdo mají rádi koně.

20.05.2024 5 z 5

Kamarádky Kamarádky Bonnie Bryant

Po letech jsem se k ní vrátila a pořad se mi tato série dívek v sedle líbí. Rychle a dobře se čte.Krásná kniha pro děti co mají rádi koně. Tuto knihu velmi doporučuji.

07.05.2024 5 z 5

Leo a Luky – Nejlepší kamarádi Leo a Luky – Nejlepší kamarádi Julia Boehme

Tuhle autorku mám ráda četla jsem jí jako malá na škole a moc se mi líbila. I když tuto knihu jsem si půjčila až později dříve ji v knihovně bohužel neměli. Krásná kniha pro děti.

03.05.2024 4 z 5

Zatoulané štěně Zatoulané štěně Lucy Daniels

Krásná kniha i obálka. Tento příběh se vypráví o tom jak si
správně a nejlépe vybrat štěně a to tak, že by jste měli vidět fenu toho štěněte. Zajímavý a velmi dojemný příběh o tom jak se starají o štěňata aby jim ten prodavač nic neudělal a bylo tam také štěně, které bylo hluché a další, které bylo včas zachráněné. Moc hezký příběh.

27.04.2024 5 z 5