nikca1994 komentáře u knih
Všechny tři díly jsou naprosto skvělé.Skvělé zakončení série, ale doufám, že by mohl být další díl. Doporučuji.
K této knize jsem se dostala náhodou a to tak,že moje knihovna udělala náhodný výběr bez toho že byste znali název knihy.Příjemná oddechová četba, vhodná pro odreagování,ale mohla být kratší zbytečně zdlouhavý příběh.
Moje první kniha od této autorky a kniha se mi líbila.Kniha je vtipná,zábavná a napínavá a má to šťastný konec.Určitě si přečtu další knihy od této autorky.
Druhý díl byl o Chrisovi a Belle. Kniha byla zábavná, legrační, veselá také byla o lásce a vztahem mezi nimi. Četla se rychle a dobře hodně jsem se nasmála. Je to oddechové čtení doporučuji všem si jí přečíst.
Mám ráda Sherlocka Holmese.
Tentokrát stárnoucí dvojice. Doktor Watson přijíždí na návštěvu k Sherlocku Holmesovi a to kvůli jeho zdraví a nakonec se znovu pouštějí do dvou případů, které se pak spojí v jeden. Chybělo mi tam napětí takový, který bylo když byly mladší. Taková průměrná kniha.
Kniha se mi líbila, mám ráda příběhy se Sherlockem Holmesem. Tato kniha je oddechové čtení. Četla se mi rychle a dobře, ale čekala jsem, že to bude víc dobrodružný, napínavý příběh jeden, ale byly tam povídky,ale i tak se mi to líbilo.
Takovou knihu o koních jsem ještě nečetla děj byl zajímavý, poutavý, napínavý dále tam byla láska ke koním a vznikalo tam také několik přátelských vztahů a dokonce i láska mezi dvěma lidmi. A konec mě docela překvapil,ale na druhou stranu jsem ty postavy chápala.
Podle úryvku se mi kniha líbila. Ze začátku se mi knížka líbila četla se rychle a dobře,ale postupně se mi všechny postavy znelíbily. No a ten konec jsem rozhodně takový nečekala myslela jsem si, že dopadne úplně jinak.
Od tohoto autora jsem už četla několik knih.Tahle kniha byla zajímavá v některých případech i napínavá. Kniha se četla dobře jen někdy mi ten děj připadal docela dlouhý a chvílemi se to i táhlo. Zasloužila by si méně stránek než má,ale to je můj názor každému se líbí něco jiného. Doporučuji všem kdo mají rádi takovéto knihy.
Další kniha od tohoto autora, ale jiná série. Příběh byl dobrý a zajímavý občas i dobrodružný kniha se mi četla dobře i když jsem byla na to že to má takhle vysoké hodnocení docela zklamaná. A ten konec se mi moc nelíbil.Mě připadala taková průměrná kniha,ale každému se líbí něco jiného i tak tuto knihu doporučuji všem kdo mají rádi takové to příběhy.
Tentokrát se jedná o pohled ženy Kate. Také se mi příběh líbil,ale o trochu méně než první díl. To velký nedorozumění se mi nelíbilo. Špatně spolu komunikovali a jak se zachoval Drew to bylo hrozné,ale i Kate udělala chybu a to že mu to neřekla v čas to byla blbost co se dá dělat stalo se,ale nakonec se usmířili. No a konec se mi moc líbilo, že vybrali krásné jméno pro svoje dítě.
Čtvrtý díl této série. Další krasný obal na knize. Kniha se mi moc dobře a rychle četla. Děj o tom jak se mají rádi zvířata a lidi se mi líbilo. Majitele Mystetyho a Hvězdy pořad nebyli rozhodní jestli mají mít spolu koně hříbě nebo ne tak to rozhodl Mystery který přeskočil plot mezi výběhy a za určitý čas pak bylo krásné hříbě.
Další hezky napsaný díl od této autorky. Četla se dobře a rychle v jedné chvilce jsem začínala a vzápětí jsem byla už na konci jak ten děj plynul. Tento díl byl napínavý,když se tam objevili ti zloději,ale nakonec to vše dobře dopadlo. Doporučuji.
Hezká obálka. Kniha se mi četla rychle a dobře, i když jsem viděla poprvé, aby stránky byly jinak než jsem zvyklá, ale i tak to bylo dobré. Postavy byly fajn, i když se mi některé nelibily. Jinak příběh byl zajímavý a taky napínavý a to zejména v té vodě,ale i v dalších oblastech této knihy.
Tato kniha je moje první od tohoto autora a také jiný žánr než obvykle čtu. Na začátku to rychle plynulo, ale pak v polovině se to začalo táhnout a to až skoro ke konci knihy. Konec byl dobrý jen mi tam chybělo co bylo s tím Gotzem a dalšími postavami dál. Jdu na další knihu.
Krásná kniha nejen dějem, ale i obálkou. Četla se dobře a rychle, krátké kapitoly. Je to takové oddechové čtení. Kniha je veselá zajímavá někde i docela smutná a někdy jsem se i bála hlavně při těch dvou situacích. Ale nakonec to dobře dopadlo. Doporučuji všem kdo mají rádi koně.
Po letech jsem se k ní vrátila a pořad se mi tato série dívek v sedle líbí. Rychle a dobře se čte.Krásná kniha pro děti co mají rádi koně. Tuto knihu velmi doporučuji.
Tuhle autorku mám ráda četla jsem jí jako malá na škole a moc se mi líbila. I když tuto knihu jsem si půjčila až později dříve ji v knihovně bohužel neměli. Krásná kniha pro děti.
Krásná kniha i obálka. Tento příběh se vypráví o tom jak si
správně a nejlépe vybrat štěně a to tak, že by jste měli vidět fenu toho štěněte. Zajímavý a velmi dojemný příběh o tom jak se starají o štěňata aby jim ten prodavač nic neudělal a bylo tam také štěně, které bylo hluché a další, které bylo včas zachráněné. Moc hezký příběh.