nikca3882 nikca3882 komentáře u knih

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Konecne jsem se dokopala si Harryho i přečíst. Vyrůstala jsem na filmech.. a tudíž mám problém pak číst knihy. Ale jsem moc rada, ze jsem to konecne udelala! Takových detailu, které ve filmu nejsou, spousta věci dava i větší smysl .

Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

Už dlouho se mě nestalo, že se mě knížku nechtělo odkládat! :) Přečteno jedním dechem. Za mě super, jdu se vrhnout na další díl.

27.04.2020 5 z 5

Hotýlek na Islandu Hotýlek na Islandu Julie Caplin

Příběh se mi libil, oddchovka, která se četla sama

04.10.2024 5 z 5

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Super , vyrůstala jsem na filmu, takže když jsem se konecne dokopala k přečtení, udelala jsem dobre

30.09.2024 4 z 5

Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda Meghan Quinn

Knihu jsem stále posouvala po polici, až jsem se konečně odhodlala... Ale když jsem začala číst, než jsem se nadála, byl konec. Kniha mě velice bavila :)

22.08.2023 4 z 5

Výzva Výzva Elle Kennedy

Autorka mě opět nezklamala, zasmála jsem se u toho :D. Další super díl :)

18.08.2021 5 z 5

Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Fénixův řád J. K. Rowling (p)

Ano, dlouhá kniha. Ale takových novych informaci!. Nejdříve jsem viděla filmy.. takže asi tak, ale velká spokojenost!

30.09.2024 5 z 5

Harry Potter a Ohnivý pohár Harry Potter a Ohnivý pohár J. K. Rowling (p)

Jak jsem nejdříve videls filmy, než četla knihy, přijdou mi ty začátky strašně dlouhé, čtvrt knihy než se dostane vůbec do Bradavic.. Ale rychlé čtení, super

Hotýlek na Islandu Hotýlek na Islandu Julie Caplin

Příjemné čteni, sympatické postavy. Odpočinková serie

25.09.2024 5 z 5

Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Těšila jsem se, až se k této knize dostanu. Nezklamala mě :). Teď už jen rychle sehnat další díly :D

10.08.2021 5 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Super, už se těším na další díl :D :)

28.06.2021 5 z 5

Chci tě Chci tě Jen Frederick

Srdcovka :)

24.02.2020 5 z 5

Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu Joanne Rowling

Mám rada film, přečetla jsem knihu během chvilky a velká spokojenost

30.09.2024

Sběratel motýlů Sběratel motýlů Dot Hutchison

Děsivá představa, ale hned mě kniha vtahla do příběhu, nemohla jsem se od knihy odtrhnout

29.09.2024 4 z 5

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Pro mě TOP série :)

22.05.2019 5 z 5

Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

Líbila se mi obálka, tak jsem si knihu koupila a nelituji. Stala se mou oblíbenou serii :)

Liliana Liliana Anna Szafrańska

Tato kniha mě posadila na zadek, je to jedna z mých oblíbených knih. Neboť se autorka nebala použit i takové téma. Doporučuji

Prázdné křeslo Prázdné křeslo Jeffery Deaver

Mám případy Lincolna rada, občas mi to přijde zbytecne dlouhé. Ale je pravda, ze není předvídatelný, umí překvapit, udržet člověka ve střehu.

29.09.2024 4 z 5

Liliana Liliana Anna Szafrańska

Posadilo mě to na zadek... Takové příběhy strašně prožívám..., takže za mě klobouk dolů, určitě si přečtu další díly.

11.04.2022 5 z 5

Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Četla jsem oba díly hned po sobě.. Knihy obě jsou super, více se mi líbil Vic :D . Ale asi jen z toho důvodu, že mi to úplně nepasovalo. Z prvního dílu jsem měla pocit, že Dean Millie opravdu miloval, podle těch pár scén, co tam popisovali. A v tomto dílu, že ji měl rád, že ji chtěl ochraňovat, ale víc nic..

30.04.2020 4 z 5