nikca3882 komentáře u knih
Zaujala mě obálka, příběh. Četlo se to samo a rychle, hned musím sáhnout na další dil
Čekala jsem co bude, a opět jsem se dostala během chvilky nakonec a opět jsem musela čekat, až vyjde další díl. Pěkný nápad, příběh. Poutave cteni
Mám autorku mezi oblíbenými, kniha se četla sama, než jsem se nadala, byl konec
Další díl Dallasove, který jsem měla přečteny raz dva. Tentokrat je vyšetřování trochu spjato s jejím známým. A ona udělá vše, aby byl vrah náležitě potrestán.
Musím dat o jednu hvězdu méně než v předchozích dílech, a to jen kvůli zapletce. Protože ikdyz je to kniha, jaká by byla pravděpodobnost? Ale jinak jsem si knihu užila, přečetla jsem ji jedním dechem.
Po prvním dole vite, co čeho jdete. Oddechovka u které nemusíte přemýšlet. Rychle čtení
Další oddechovka, která nenadchne ani nezklame. Četlo se to rychle a samo, žádné prekvapeni, coz jsem ani nečekala.
Už to nějak není ono.., ale četlo se to samo, jen to nepřekonalo předchozí dily
Stejně jako první díl, precteno jedním dechem. Napínavé a hned mě to donutilo sáhnout po dalším dile
Tento útěk mě moc nenadchl, nemohla jsem se poradně zacist.
Tímto dílem serii pro sebe ukončuji. Nebudu číst dál. Příběh se mi libil, občas jsem se ve všech těch informaci ztrácela.
Stále napínavé, četlo se mi to samo. Těším se na pokračování
Byla jsem na knihu zvědavá a nezklamala. Poutavý příběh, který jsem měla přečteny jedním dechem. A hned se vrhnu na dalsi
Bylo to dobre čtení, ale první díl nepřekonal. Jsem zvědavá na další
Překvapila mě kniha, jak rychle jsem se dokázala začíst, až byl najednou konec.