nikca3882 komentáře u knih
Emocionální horská draha pro Evu i Roarka. Je to velice osobní, sklouzavame i zpět vzpominky na hrozné dětství Evy. Roark ji je oporou. Odhalení během honby za Izakem, je šokující.. Autorka opět nezklamala.
Spokojena s dalším dílem, který jsem přečetla během jednoho dne
Šílené, “strašný dil. Krutý vrah, monstrózní činy. Eva se s tím potýká, koordinuje tým, aby pachatele dopadli. Další díl, od kterého jsem se nemohla odtrhnout
Takového magora, chce člověk potkat. Pro Evu to není lehký úkol. Pozadí knihy, vedlejší postavy dodávají šmrnc.
Pěkný dil, strašně smutné téma. Precteno jedním dechem
Ikdyz Eva nesouciti s obeti, neboť zjisti, ze si to i zasloužil.. i tak hledá spravedlnost. Rozuzleni je děsivé. Další pěkný díl
Zajímavý díl, hledání i v minulosti okolo Evy, neboť se stala miláčkem vraha. Ale nijak s nim nesouciti, nechce se s nim pratelit, proto de stane i terčem. Další super díl :)
Na to kolikaty díl již to Dallasove je, se mi to čte stále samo. Smekám před autorkou.
Užila jsem si další díl :), až si říkám, ze ikdyz je to xx díl, stále se mi Dallasova líbí. Rozvoj vedlejších postav i hlavní dějové linky jsou skvěle. V každém díle spickovani s majordomem nema chybu
Eva se mi snad nikdy neomrzi, už je to 47 díl a nemůžu říct půl slova. Klobou dolu, smekám před autorkou a vřele doporučuji.
Další masakr dil, mám spisovatele rada, Hunter je oblíbená série. Budu se těšit na další případný díl. Jen musím souhlasit i jinými, ze to nemuselo byt tolik natazene..
Děsivá představa, ale hned mě kniha vtahla do příběhu, nemohla jsem se od knihy odtrhnout
Jsem docela zklamaná.. po prvním díle, který mě posadil na zadek, mi toto neprislo nijak wow..proto 2
Mám případy Lincolna rada, občas mi to přijde zbytecne dlouhé. Ale je pravda, ze není předvídatelný, umí překvapit, udržet člověka ve střehu.
Lepší než první díl.., zasmala jsme se u hodu kolacem. Oddechovka