nikca3882 nikca3882 komentáře u knih

Okouzlení Okouzlení Helen Hardt

Další poutavý díl, není to jen o romantické lince, ale opět se posouvame v záhade o kousek dal

02.10.2024 3 z 5

Koruna osudu Koruna osudu Amo Jones

Díl se mi libil mnohem více než první díl. Bohužel k této serii se už nevrátim.

02.10.2024 2 z 5

Koruna nenávisti Koruna nenávisti Amo Jones

Je pravda, ze Amo buď milujete nebo nesnasite.. Já patřím do první kategorie, už jsem si na její psaní zvykla a na její knihy se těším, jak krále, tak běsnění se mi četlo samo a jsou to bozi série. Ale k tomuto mu srdce nijak neprirostlo… Ale četlo se to samo

02.10.2024 2 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Přečetla jsem, mám rada detektivky. Příběh byl pěkný. ALE! Co mi teda ale neuvěřitelně vadilo, jak bylo rozepsané jak je porad pod obraz atd. Ano chápu, co tím chtěl autor říci, ale šlo by to o na méně stran a čtenář by to také pochopil. To mě i trochu od čtení odrazovalo

30.09.2024 2 z 5

Ochrana tygra Ochrana tygra Anna Lowe

Další rychle přečteny díl, asi se mi libil ze všech nejméně, ale čtení pekne. Už se těším na další díl

Okouzlení medvěda Okouzlení medvěda Anna Lowe

Další pěkný díl, medvěda jsem si oblíbila už v minulých dílech. Soucitila jsem s nim.., ale vše dopadlo, jak mělo

Vábení draka Vábení draka Anna Lowe

Vypada to na úžasnou serii, pekne rychle čtení, těším se na další dily

Toužení vlka Toužení vlka Anna Lowe

Celá série mi sedla, další díl, co se mi moc libil :)

Hluboko ve vášni Hluboko ve vášni Sharon Page

Tolik historické romány nemusím, ale kniha se četla sama. Čtenář dostane přesně to, co se od knihy očekává

30.09.2024 3 z 5

Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

Líbila se mi obálka, tak jsem si knihu koupila a nelituji. Stala se mou oblíbenou serii :)

Ocelová princezna Ocelová princezna Rina Kent

Jakoze ahaa, cože!? Utrpení, čekání na další díl. Super čtení

Zvrácené království Zvrácené království Rina Kent

Oblíbená série, autorka si dokáže udržet pozornost, knihu jsem přečetla na jeden zátah. Super

Liliana Liliana Anna Szafrańska

Tato kniha mě posadila na zadek, je to jedna z mých oblíbených knih. Neboť se autorka nebala použit i takové téma. Doporučuji

Malvína Malvína Anna Szafrańska

Pekne čtení, bohužel pro mě, první díl nepřekonal.

Jasmína Jasmína Anna Szafrańska

Rychle prelouskana kniha, zajímavý příběh. Jen pro mě bohužel se mi ze všech libil první díl a tato laťka nebyla překonána..

30.09.2024 2 z 5

Temný dluh Temný dluh Chloe Neill

Měla jsem tuto serii rada, bohužel od asi 5 dilu jsem tomu stále dávala šanci.. Ale tato kniha byla poslední kapkou. Ne ze by byla špatná, prelouskala jsem ji za chvíli, ale byla jsem u toho už naštvaná, ze je to opět zdlouhava nekončící série. Další díl už odmítám číst.

30.09.2024 1 z 5

Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Fénixův řád J. K. Rowling (p)

Ano, dlouhá kniha. Ale takových novych informaci!. Nejdříve jsem viděla filmy.. takže asi tak, ale velká spokojenost!

30.09.2024 5 z 5

Harry Potter a Ohnivý pohár Harry Potter a Ohnivý pohár J. K. Rowling (p)

Jak jsem nejdříve videls filmy, než četla knihy, přijdou mi ty začátky strašně dlouhé, čtvrt knihy než se dostane vůbec do Bradavic.. Ale rychlé čtení, super

30.09.2024 5 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Konecne jsem se dokopala si Harryho i přečíst. Vyrůstala jsem na filmech.. a tudíž mám problém pak číst knihy. Ale jsem moc rada, ze jsem to konecne udelala! Takových detailu, které ve filmu nejsou, spousta věci dava i větší smysl .

30.09.2024 5 z 5

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Super , vyrůstala jsem na filmu, takže když jsem se konecne dokopala k přečtení, udelala jsem dobre